עוד לא פסה האמונה.......

שקדי

New member
עוד לא פסה האמונה.......

זוכרים שלפני זמן לא קצר השאלתי לזמר ומפיק עבר ידוע אוסף ארבעה דיסקים של הגבעטרון 70 השירים הגדולים על סמך מילה שלו שהוא יחזיר לי אותם וכל הפורום נע ונד לי ולתמימותי.......ובצדק והמליצו לי להיפרד לעד מהאוסף ומהתמימות אז........הפתעה הפתעה.....ושוב כשלא הייתי בבית לרגל ענינים אחרים נקש על דלתנו אותו האיש מאז התנצל על השהות הארוכה משהו.....האמת שכבר בכלל שכחתי החזיר את האוסף האבוד והוסיף קסטה של רונית אופיר....´´פרח הלילך´´ ואוסף של מיטב שירי שלישיית גשר הירקון שלושה דיסקים צרובים אמנם אבל מה איכפת לי............. וכעת אני יושב ומתענג על השירים ....שמע תיתן לגמור מילה......... ומרים כוסית וירטואלית לחיי התמימות התמימים והאמונה בבני אדם

magy

New member
פסה פסה

קה פסה?????. פּסֶה נו, סוף טוב הכל טוב........... ובאו הדיסקים אל ביתם........כשוב הבן האובד ....... יכול היה לתת לך דיסקים לא צרובים הבן.....יון....... ובכלל, איפה אתה מסתובב כל הזמן.......... כשאנשים זרים באים אלייך הביתה??????????
PPPPP

magy

New member
יכול להיות שהוא קיבוצניק ולכן עדיין

ישר??????? ואיך רונית?????? יש לה שיר שאני מתה עליו........תכניס לפורום.........

שקדי

New member
פעם שהזכרת את זה.......

נדמה לי שהוא באמת יוצא חולדה..... ואיזה שירים נוסטלגיים אחד אחד שן שן צריף ישן כי התריס חורק פה דיאז על הציר חיים חפר נדמה לי.....לפני הסערות

magy

New member
נמצא שם?

צריך לחזור מילים: נתן יונתן לחן: רם גורן עיבוד: אורי הרפז זמזם אותו קצת.....

שקדי

New member
לא זה אף לא זה.........

הנ´´ל נקרא ´´פרח הלילך´´ ומכיל שירים ממיטב הזמר העברי....כדבר הכתובת על העטיפה שהושרו בעבר ע´´י אחרים צל ומי באר גוונים באביב תשובי חזרה ועוד ועוד...........

שקדי

New member
גם לפי התאורים של האשה.......

זהו כנראה האיש......... הפיק בעבר המון הופעות טובות השטן ואשת האכר וכאלה דברים...........

magy

New member
איש רב פעלים....

פיספסת אותו.......... בטח הזדקן....... אבל מופעים שלו רצו בארץ כמו לחמניות חמות........ יש לה עוד כמה דיסקים....לא הדבקתי את כולם......

טרה10

New member
שקדי- אמנון הוא יוצא..

כפר גלעדי..וחכה בדואר להפתעה כולל השיר ´העגורים´ בשפת האם.. מרוסיה באהבה..!

magy

New member
למה מתנות רק לאושיה?????

מה עם יתר החברים?????

למעלה