עוד לא, עוד לא, עוד מעט...

עוד לא, עוד לא, עוד מעט...

שבת בפתח, ומחר בערב נפגש בגבעתיים. כמה מילים אחרונות: 1. אני ממליץ לא להביא את כל האוסף, ולא בכמות שתקשה עליכם להסתובב בין האנשים, אלא מדגם מייצג יפה, שיהיה נוח להראות, נוח לראות נוח לסחוב ונוח לשמור. 2. אני מעריך שמספר הבאים יהיה לא קטן בכלל. יהיה מספיק מקום לשבת (ותיכף אפרט בעניין הזה), ובכל זאת - שולחנות מתקפלים קטנים יתקבלו בברכה, וכמובן מי שרוצה להביא דבר אוכל או משקה כתוספת למערך הכיבוד שארגנה רחל תבוא עליו הברכה. 3. כדי שלא יצטרכו אנשים לעמוד, דאגתי לכסאות בעלות כספית קטנה. אשמח אם כל אחד יוכל להשתתף בהוצאה בסכום קטן של 10 ש"ח, לקערת איסוף שנשים בפינת הקפה. 4. למרות שחשבתי בתחילה לדאוג למפות יפות לשולחנות, החלטתי לרדת מזה: יהיה כיף גם על שולחנות בלי מפות. בכל זאת, חמישה עשר שולחנות... 5. לא רק ביום הבולאות מקבלים דף מזכרת, גם אצלנו יקבל כל משתתף מזכרת: מעטפות ארוע מבויילות וחתומות שהכנתי במיוחד למפגש הראשון של פורום האספנות. לא אגלה לכם איך נראות המעטפות, רק אומר שאצל כולם הבולים שותקים, חוץ מהמעטפה של קרן - שם הבול מתגלגל לו במורד... 6. מצלמות אמרנו? אמרנו. 7. אל תתרגשו אם לא מצאתם חניה מיד - בסך הכל אין בעיה, ואפשר לחנות בכל הרחובות בסביבה. 8. המקום סגור, ומזג האויר לא מפריע בכלל, גם אם יהיה קצת חורף (סוף סוף). לתשומת לב הירושלמים המחזיקים בתארים אקדמאיים מתקדמים: שום תרוץ של מזג אויר לא יתקבל במקרה של העדרות. 9. כל מי שרוצה לצאת עם כתובות וטלפונים של חברים - שלא ישכח להביא עט. 10. ומי שעוד לא בטוח במשהו - יקרא את ההודעה מלפני שבוע, או ישלח אלי מסר. שבת שלום, ולהתראות מחר.

yoavabadi

New member
לא פייר

גם אני רוצה מעטפה, אריק תוכל לשלוח לי בדואר בגלל יום הולדתה של אחותי לא הבוא, בבקשה

אמנם אחותי היא ירושלמית עם תואר

מתקדם, אבל היא חושבת שהיא תבריז מחר מהמפגש
בגלל ה
הצפוי. אני מאוד מתבאסת, אולם מכיוון שהבטחתי כל כך הרבה אנשים להביא להם דברים, אני לא אבריז.

powo

New member
ניסים אם מוחמד

לא בא אל ההר. אז ההר בא למוחמד.ואפילו אם ירד שלג בערבה.

שַׁי

New member
../images/Emo188.gif בערבה אמנם לא ירד, אבל בערד

צופים שלג; בכל זאת - אנחנו גבוהים מאד, יותר מ-600 מ'.

python 4

New member
ואני...

בא מהצפון הרחוק והמושלג גם הוא. אבל אין לי תואר מתקדם.. אפשר לקבל הארכה עד אוקטובר?

ke1234

New member
../images/Emo85.gifרעיון מצוין

מקובל להביא סכום מסוים כהשתתפות ,הרי לא יתכן שהמארגנים שעבדו רבות למעננו יצטרכו גם לממן הארוע מכספם הרעיון מצוין אם לא יהיו סופות קשות אגיע למפגש בשמחה ואביא עימי כמה צעצועים שאולי חלק מכם כבר ראה בערוץ 10 לפני חודשיים בתוכנית "העולם האמיתי מאחורי המודעות " . אם למישהו מכם יש צעצועים ישנים אנא מכם תביאו אותם . להתראות גיל.

python 4

New member
איזה יום סוער למפגש!../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

שכחת סעיף אחד - לא לשכוח להביא
, ושמישהו יביא גזר בשביל ה-
שנבנה בחוץ..

למעלה