עוד לא נכנסתם?!

danielos21

New member
עוד לא נכנסתם?!

ב-7 במרץ נמלטים וחוזריםם הנה האתר שלי כנוס שווה במיוחד על סטפ אפ נמלטים שודדי הקאריביים ועוד!!!! www.stepup1.tipo.co.il

gozala

New member
מתי מסתיימת העונה השניה?

אני מבינה ש-18 פרקים כבר יצאו לאור, לו"ז???

gozala

New member
השאלה נועדה למטרה שונה

הועלתה בניסיון להבין מתי תופענה קלטות העונה השניה. אני עם HOT!

כבר לא

היה להם סכסוך או משו כזה ועכשיו זה ישודר בסטאר וורלד (שיש בהוט) אלא אם זה השתנה.....

gozala

New member
מה לגבי הרומן שאינו מתפתח?

קראתי בפורום חו"ל תיסכול של מעריץ ששואל: שרה לסבית? ווינטרו הומו? מדוע זה כל כך מרפרף במשך פרקים שלמים? (הוא מתכוון לעונה השניה) מדוע אין איזו נשיקה קטנה או חיבוק? תיסכול אדיר! מי קובע את זה? צריך לשלוח מכתבי מחאה!!! רק ראיתי את העונה ה-1 וקראתי את תוכן פרקי העונה השניה אגב.

gimi6

New member
צריך לקחת בחשבון

שבעצם זה ימים בודדים כל הסדרה הזאת.. ואחרי הכל הם כל הזמן בבריחה ובתזוזה אז פשוט אין להם את האפשרות ואת הזמן המיותר לעשות "משהו" בקשר לרומן שלהם...

gozala

New member
מדובר בעונה 2 אגב,לגביה הובע התסכול

לא ראיתי מהעונה השניה פרק אחד אפילו, רק קראתי את הפירוט ב-FOX ויש סירטונים של מעריצים עם מוסיקת רקע לקטעים, מזה ניתן להבין פחות או יותר וכאמור מאותו מעריץ מתוסכל ששאל אם משהו אצל שניהם לא בסדר! בנוסף וונטוורט בעצמו ציין שמלבד רמיזות ומתח לא יקבלו כלום משניהם. על פני כמה זמן נימשכת העונה השניה? הראשונה נראה לי חודש וחצי לא? הוא ניכנס לכלא חודש לפני ההוצאה להורג ולאחר מכן יש שבועיים דחיה, פחות מחודש וחצי אפילו!

למעלה