"עוד לא ירדה לך הבטן"

sexy nine

New member
"עוד לא ירדה לך הבטן"

מכירות את המשפט הזה? מתחילה היום חודש תשיעי, כל טלפון שאני לא מספיקה לענות מעורר היסטריה מצד אחד ומצד שני אנשים אומרים שיש לי זמן, אני לא נראית עוד מבושלת, הבטן עוד לא ירדה לי וכולי... שלא לדבר על פיפי שיש לי כל חמש דקות וגלי חום אמיתיים.

dekelדקל

New member
עוד לא נראית מבושלת?../images/Emo12.gif

מה הם רוצים? שתיראי כמו מפרום?? והקטע עם הטלפונים מוכר מאוד...
אצלי זה ככה מתחילת ההריון- כל פעם שאני לא עונה פעמיים רצוף לטלפון אמא שלי בטוחה שקרה משהו ומתחילה לברר מה הטלפון במיון של רמב"ם... אצלך זה ממש קרוב.... עוד קצת ואת כבר מבושלת היטב

tinishmini

New member
"מתי את מתפוצצת?"

זו ההערה הכי מגעילה שאמרו לי! ולפני כמה שבועות אמרו שאני נראית מבושלת והבטן שלי עדיין מגיעה עד לציצי, רק היום התחלתי שבוע 36 אז נראה לי שצריך להתעלם מההערות הקולינריות של כולם...

sexy nine

New member
עזבו, בהריון 3 כבר לא מתרגשים

יותר מדי. עכשיו כל העולם ואשתו ממליצים לי על שמות לילדה... מישהו ביקש עזרה בכלל?

כרמיון

New member
אמא שלי אמרה לי שאני "מבושלת"

בהריון הקודם........ כשהייתי בשבוע 27 ! (רק זה היה חסר לי, להיות מוכנה ללידה בשבוע ההוא) אמרתי לה "אני מאוד מקווה שאני לא "מבושלת" בשבוע 27..." אבל זה לא ממש הכעיס אותי (הייתי מסטולית מעייפות כל ההריון ושום דבר לא באמת הרגיז אותי). טוב, אבל יד על הלב - יכולתי להבין למה היא אמרה את זה, באמת הייתי נפוחה כולי במשך כל השליש השלישי של ההריון.

למעלה