עוד לא התעוררתם ???

בנדה1

New member
עוד לא התעוררתם ??? ../images/Emo42.gif

איזה כתבות מרגשות, איזה סיפורים נפלאים והתמונות, ולבלובה המקסימה
. לשם שינוי, מתוך מה שאני מכירה את הסיפורים, לא היו אי דיוקים, לפחות לא ממה שאני שמתי לב ולשם שינוי, כתבות מפרגנות. בקר טוב

עָנת

New member
עוד לפני הנס קפה שלי,פתחתי את

העיתון
כתבה די גדולה,אקרא יותר מאוחר. וליבי,איזה מתוקה
כתבה מאוד מאוד אופטימית ואכן מפרגנת! כיפק הי:"מירי" סלי, ו"חנוך"

מירבי*

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

חזרתי אתמול בלילה מלונדון, היה נפלא, מושלם, עילאי, נהניתי כל כך..לונדון יפה כתמיד, ראינו שתי הצגות, את ממה מיה ואת חלומות בומביי, עשיתי קצת שופינג..אי אפשר יותר מקצת, לונדון יקרה בטירוף, טיילנו מחוץ ללונדון, לסיכום, היה נפלא. חכיתי לכתבות כבר כמה שבועות, ידעתי שהם יתפרסמו היום ואני שמחה בשתיהן, הכתבות טובות, חיוביות, הסיפור של שוש ובעלה מרגש מאוד, הפונדקאית המקסימה שלהם, עשתה את זה נהדר, החשיפה שלה היתה חיובית ואין ספק שהסיפור הזה יתן כח להרבה מאוד זוגות ופונדקאיות . הסיפור שלנו..טוב אני משוחדת..והתמונה..לאכול אותה, איזו מתוקה, היא מאוד מתלהבת מהתמונה, מחזיקה את העיתון וקרואת ליבי ליבי. יש כתבה נוספת במוסף שבועות של הארץ, כדאי לקרוא, אנסה לצרף אותה לכאן יותר מאוחר. נשיקות ענקיות לכולם, חג שמח והרבה אהבה

עָנת

New member
מירב ברוכה השבה../images/Emo24.gif

שמחה שעשית חיים(זו היתה הכוונה
) לא קישרתי את הסיפור השני לשוש,אבל טוב לדעת! אני מצרפת את הכתבה מהארץ

koralv

New member
ברוכה הבאה

בטוחה שחזרת עם אנרגיות חדשות,להמשיך ולטפל בנו התלויים בך. הכתבה היתה מענינת,הוגנת ומשכנעת. הצילום של הקטנה הוא ההוכחה הכי מוחשית שניתן היה לקבל. נקווה לעוד ועוד סיפורים עם סוף נפלא שכזה.

miss lula

New member
הכתבה בהארץ

חג שבועות שמח לכולם אני מצרפת קישור לכתבה בהארץ לדעתי הכתבה פחות מדברת על הדברים שלדעתי הכי מעניינים בתהליך אבל לפחות היא לא פוגעת. אני הולכת עכשיו לקנות את ידיעות! מירב ברוכות השבות- איך היה חלומות בומביי? לירון שולחת לך הרבה כוח לסיבוב השני- רק ראיתי את השרשור עכשיו. אוהבת אלי

miss lula

New member
קישור לחלק מן הכתבה בידיעות

לא הצלחתי למצוא בYNET את הכתבה על שוש6 אבל יש את הכתבה של "מירי וסלי וחנוך" עם התמונה של שוש6, בעלה ו"ליאת" הפונדקאית! חג שמח אלי

כתבות מרגשות עד דמעות../images/Emo140.gif

לראות את הנסיכה
המהממת הזאת זאת שצועקת "אימי"
ולקרוא את הכתבה זאת היתה התרגשות
ולדעת שמכירים מקרוב את האנשים מאחורי השם ויודעים שכול מילה שנאמרת אכן נכונה זה באמת מרגש
הכתבה על שוש ו"ליאת" מרגשת גם היא
אמיתית כנה וכול כך מעבירה מסר חיובי וחזק על הסטטוס של המעמדות בין ההורים והפונדי ישר כוח כול הכבוד

תודה אלי מתוקה, כבר ניחשתם../images/Emo24.gif

מי זה ל' בסיבוב שני בכתבה של הארץ? אז אל תתאמצו זה אנחנו

נשמה שמחה שחזרת ונהנת../images/Emo24.gif

אכן כתבה נהדרת בהארץ............
מה קורה לעיתונאים
חשבתי שכבר אין עיתונאות כנה.........

miri71

New member
כתבות נהדרות ואופטימיות מאוד

מקווה שזה ישנה את הגישה הבורה של הציבור הרחב כלפי פונדקאות ויגרום לפונדקאיות ולזוגות כמונו להכנס לתהליך. חג שמח לכולם, זה חג נפלא בעיניי, חיובי (לא מחלמה, לא עבדות לא כלום) , טעים מאוד ונותן הרבה אופטימיות. חג שמח, בנות יקרות

mondani5

New member
הי מירב

ברוכה השבה. דיברתי עם שוש 6 והפונדי שלה הן יתאכזבו שהכתבה שלך צומצמה מהמתוכנן ,ליבי מטריפה מתמיד. הכתבה מצויינת ועושה טוב ללב ,כן ירבו. אני כל פעם נזכרת שראיתי אותה בגיל 4 חודשים בפעם הראשונה בסל קל ,הנפתי אותה מעלה ושאלתי אם גם אני אהיה בסרט הזה,את בוודאי זוכרת זאת. בידידות אירית

מירבי*

New member
תודה אורית../images/Emo24.gif

את בטוחה שעוד 13 כאלה? היא מתוקה אמיתית ליבי שלי, שובבה גדולה, סקרנית ופעלתנית מאוד...

למעלה