עוד לא גרושה

NINA 28

New member
עוד לא גרושה

טוב אז שלום לכולם. האמת שאני לא גרושה ואפילו לא בדרך, אבל רציתי להתייעץ ולפרוק קצת את העול שעל כתפיי. יש לי שני ילדים מקסימים שאני מתה עליהם ובשבילם סובלת קצת. קצת קללות , השפלות , קצת מכות ( קצת הרבה). מה שמחזיק אותי זה שהוא אבא טוב, הוא יעשה הכל בשביל הילדים ומאוד אוהב אותם , הוא מפרנס והוא עושה הכל בשביל הבית. אבל יש לו בעיה של עצבים, הוא מתרתח מהר ומכל דבר קטן. הוא מקלל ומשפיל אותי בצורה נוראית ( מתייחס אליי רק בתור זונה למרות שהתחתנתי בתולה). בהתחלה אמרתי , מי הוא שירביץ לי, באיזה זכות... הייתי מאוד חזקה . אבל היום אומרת לעצמי , תעצמי את העיניים לכמה דקות והכל ייגמר, באיזשהוא מקום זה החוזק שלי עכשיו , להבליג ולא ללכת ראש בראש.. הוא לא מכיר בבעיה שלו ומאשים אותי בכל ובנתיים מי שסובל זה הילדים. אני יכולה לעזוב, יש לי משפחה נורא תומכת אבל ... קשה לי עים הידיעה שילדיי יחיו בלי אבא לידם ומפחדת שזה ישפיע על בני לרעה כי הילדים מקשיבים יותר לו מאשר לי ?( יותר מפחדים ממנו אבל גם מאוד אוהבים אותו) . ניסיתי הרבה פעמים לעשות הכל כדי שלא היתרגז אבל יש דברים שמעבר לשליטתי. הוא עייף אז מתרגז, הוא לא ישן מספיק- מתרגז, הילדים חולים- מתרגז.... מאוד קשה לי כי אני לא מדברת עים אף אחד חוץ מחברה אחת קרובה. מזל שיש לי אותכם. בקיצור יהיה טוב השאלה מתי. תודה שקראתם.

S U R P R I S E

New member

דחוף גשי לקבל עזרה מהמשטרה ומהרווחה.

אייבורי

New member
יהיה טוב

ביום שתקחי אחריות על חייך. הכוונה באחריות היא להחליט ולבצע כמו שזה נראה מפה, הדרך לטוב עוברת דרך פרידה לא פשוטה

b e c k y

New member
ילדים לוקחים דוגמא מהוריהם.

הילדים שלך לומדים שאלימות היא התנהגות נורמטיבית ושנשים הן כנועות וחסרות חשיבות. מעולה! תמשיכי ככה. אם יש לך בנים, יהיה מי שיחטיף מכות גם בדור הבא. ואם יש לך בנות, יהיה מי שיחטוף. כל הכבוד לך!

yf50

New member
קחי את עצמך ואת הילדים מיידית למשטרה

ומשם למעון לנשים מוכות... למנוולים שמרימים יד על אשתם, לפעמים "מחליק" להם סכין ליד, ואז את הופכת לגופה, (ושמענו כבר על אבות "נפלאים" ששחטו גם את הילדים על הדרך...) טוב כבר לא יהיה. כמו שכתבו לך מעלי, הילדים לומדים ומפנימים אלימות. צמצמי נזקים ועופי. ויפה שעה אחת קודם!!!

תקשיבי ותקשיבי טוב

כאחת שגדלה בבית שבו האבא היה קריזיונר, בית עם אלימות מילולית וגם פיזית גם על האמא וגם על הילדים, זה לא ייגמר אף פעם. הדרך היחידה שלך היא לברוח ויפה שעה אחת קודם. את לא אשמה בכלום !!!!! זה לא את הדפוקה אלא הוא !!!! משטרה, מעון נשים מוכות, המשפחה שלך, קו חם לנפגעות אלימות - לא משנה איזו דרך תבחרי , אבל את חייבת להפנים שאת לא יכולה להמשיך ככה, כי לך ולילדים שלך מגיע הרבה יותר.

לא יהיה.

ואפילו יתכן שבאחד מהחודשים/שנים הבאות נקום בבוקר לכותרת שתזעק - "NINA28 נמצאה ללא רוח חיים, עולה חשד כי הוכתה למוות ע"י בעלה, שנמצא תלוי ללא רוח חיים בחדר השני. השנים הותירו אחריהם 2 ילדים. המשפחה לא הייתה ידועה לרשויות הרווחה, אם כי חברת משפחה קרובה למנוחה מספרת שידוע לה שהייתה אלימות בתוך המשפחה". עצם זה שאת כותבת "אני לא גרושה ואפילו לא בדרך", "..בשבילם סובלת קצת. קצת קללות , השפלות , קצת מכות ( קצת הרבה)" אומר, שכל כמה שלא מדברים על הנושא ברדיו בטלוויזיה בעיתונים, חולף ליד אי אילו נשים כמו זמזום של זבוב.. (אותן נשים שמגיעות לכותרות?..) מקווה בשבילך שתמצאי את ההיגיון, את החמלה כלפי ילדיך על מה שעוד נכון להם לעבור (רמז:דברים קשים מנשוא), את תעצומות הנפש - ותברחי.

ye44

New member
זהו פרקת ?

יאללה תחזרי לשיגרה
מה השעה עכשיו ? 20:30 עוד מעט הוא יחזור עייף אז תכיני את העורף פחחחחחח שאת הזויה

NINA 28

New member
קיבלתי והפנמתי..

קראתי את כל התגובות , וכמובן שכולם צודקים. נורא קשה לי לעשות את הצעד כי גדלתי במשפחה שגירושים זה פשוט ל א (זה צעד שאני בהחלט אעשה כי יש גבול לכמה אפשר לסבול ואני עברתי את הגבול הזה מזמן). אני מתכוננת לקראת זה: אספתי את המסמכים שחשובים לי והחבאתי אותם , העברתי הרבה דברים להורים בלי שיידע. כתבתי לכם כאן בפורום לא רק כדי לקבל תמיכה/זלזול . הילדים שלי זה העולם שלי. אני עובדת ואני סטודנטית ואני חזקה ואני הכל אבל בלי הילדים שלי אני ..לא, הילדים שלי בני 7 ו4, רציתי לשאול איך הילדים שלכם קיבלו את הגירושים שלכם, איך להתמודד עם זה. אני לא יכולה לסבול את המחשבה שהילדים לא ירצו להיות איתי ולמה? כי איתו זה יותר , בית יותר יפה, מכונית יותר יפה.. אני יודעת שכסף זה לא מה שחשוב אבל לכי תסבירי את זה לילדים שרוצים משהו ואת אומרת להם " מצטערת , אין לי כסף", נורא מפחדת לאבד אותם , מפחדת שהוא יסית אותם נגדי . אני יודעת שגירושים זה מהלך בילתי נימנע וזה יקרה ב200%. תודה על התמיכה וגם על הסטירת לחי.

אני שמחה לשמוע

שהפנמת ובאמת באמת מאחלת לך את כל הכוח שבעולם לקום ולעשות את המעשה שאת צריכה. קשה לי להאמין שהילדים לרגע אחד ירצו להיות עם אבא שמכה אותם מאשר עם אמא שאוהבת אותם. גם אם בהתחלה יהיה להם קצת קשה במשך החיים הם רק יודו לך על המעשה שעשית בשבילם ובשבילך, שיהיה המון המון המון בהצלחה.

למעלה