עוד כ-12 שעות

een ogenblik

New member
עוד כ-12 שעות

אני נפרדת מכם לשבועיים וחצי. המזוודה ארוזה. כן, המזוודה הגדולה ביותר שיש בבית. בפנים אין כמות שתמלא חצי ממנה, אבל אימי ביקשה את המזוודה הזו, אז ארזתי. את השוקולדים ארזתי בתיק היד, יחד עם הוואפלים השמנמנים, שרק צריך לחמם בתנור ומרגישים ברחוב בלגי. הדרכון מוכן (התברר לי לרווחתי שתקפו יפוג מתישהו באוגוסט, כך שאני יכולה להכנס ולצאת מישראל בטווח חצי השנה המותרת ללא בעיות), הכרטיסים גם הם מוכנים. פנקסון רשימת הספרים הכחול שלי ארוז לבטח בתיק היד, ואימיילים נשלחו למקורות הספרים שלי בארץ. אני חושבת שאני מוכנה. נותר לי רק לבצע פרדות אחרונות איתכם (מהאיש אני אצליח להפרד בצורה לא-וירטואלית, לא לדאוג!), לספר לכם שיש מלאי של שתיה (
,
,
,
) ואוכל (
,
,
) במזווה, יש גם
למקרה שתחלו, ואני אשתדל להביא איתי את ה-
כשאחזור. לחדשים בתפוז, שתוהים כיצד מנגנון ההקפצות עובד, אז ברגע האחרון אני מנסה להוסיף הסברים (אבל נא לזכור שאני מאותגרת טכנולוגית, ויכול להיות שאני טועה לחלוטין): הודעות מקפצות כל עוד ההודעה הראשית (זו עם הנקודה הכתומה לידה) בת פחות מ-72 שעות. כדי לגרום לשירשור לקפץ, צריך להכניס מספר מינימלי (לא זוכרת מה המינימום כרגע, אבל סומכת עליכם שתצליחו לגלות) של אותיות או ספרות. הודעות ללא תוכן אינן מקפיצות. עד כאן לבינתיים, אני כנראה עוד אכנס לבדוק מה קורה בשעות הקרובות, אבל לא יכולה להבטיח זאת. היו שלום, ותשמרו לי, בבקשה, משהו לכרסם ממסיבת הפתיחה הרישמית.

Sparker

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif...

מקווה שאת מרגישה טוב יותר. ד"ש לארץ הקודש. אגב, כרגע עזבה את ביתנו משפחת ישראלים הגרים קרוב (שעה קרצפתי את הכלים) ונתנו לי רעיון לקלאסיקה נוספת שאפשר להביא מישראל (בנוסף לברור – שקדים,בסלי,במבה וכו´) – ערגליות!! נעשה לי חשק...
בכל מקרה, דרך צלחה... ואני מקווה שעד שתחזרי כבר תהיה פתיחה רשמית ונוכל להכריז בגאון על הולדת הבית הX (אני כבר איבדתי ספירה). אגב, 10 תווים זהו המינימום...

forglemmigej

New member
ואני

נוסעת לארץ- חמדת בעוד שבועיים .והלב מתרגש מאד מאד מאד!

blixgirl

New member
../images/Emo160.gifטיסה נעימה../images/Emo23.gif

ובטוחה,שימרי על עצמך,צברי המון שעות שמש שיהיה לחלק לנו קצת שתשובי נתגעגע ומקווה שנראה אותך כותבת מהארץ... בליקסי

adimayer

New member
עוגן, שתיהיה לך נסיעה טובה

נתגעגע ונחכה בסבלנות לשובך. ד.א. יש לך עכשיו שבועיים וחצי לחשוב אולי בכל זאת תקחי על עצמך את ניהול הפורם. נראה לי שאת עושה זאת עד כה באופן מוצלח ביותר. בכל אופן עם המסיבה אני חושבת שאפשר לחכות לך עד שתחזרי שימרי על עצמך

een ogenblik

New member
אנו מריצים את ספארקר לראשות הפורום

האם זה הזמן להסביר מדוע אני נמנעת מכל קשר אפשרי לניהול פורומים? * אני סוציומטית שאוהבת שפורום מתקיים עבורה, אך לא רוצה להשקיע בזה עבודה באמת. * אני חושבת שלנהל פורום זה לקיחת תפקיד של "שליח ציבור" על עצמי, ושליח ציבור זה תפקיד רציני וגדול מדי עבורי, * קשה לי להתחייב למערכות יחסים רציניות מלבד האיש שלי. * גישתי לגבי צנזורה היא דואלית - אני יודעת שלעיתים היא הכרחית, אך פוחדת מקיום המחק. מעדיפה לא להתמודד עם שאלות שכאלו. (תודה על האמון.)

een ogenblik

New member
קריאה אחרונה

זהו, אני עוזבת כעת. תשמרו על הבית, ותשתלו פרחים (
) בגינה. זה בטח יעזור לנו למצוא עוד שותפים.

yosense

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo160.gif

למעלה