een ogenblik
New member
עוד כ-12 שעות
אני נפרדת מכם לשבועיים וחצי. המזוודה ארוזה. כן, המזוודה הגדולה ביותר שיש בבית. בפנים אין כמות שתמלא חצי ממנה, אבל אימי ביקשה את המזוודה הזו, אז ארזתי. את השוקולדים ארזתי בתיק היד, יחד עם הוואפלים השמנמנים, שרק צריך לחמם בתנור ומרגישים ברחוב בלגי. הדרכון מוכן (התברר לי לרווחתי שתקפו יפוג מתישהו באוגוסט, כך שאני יכולה להכנס ולצאת מישראל בטווח חצי השנה המותרת ללא בעיות), הכרטיסים גם הם מוכנים. פנקסון רשימת הספרים הכחול שלי ארוז לבטח בתיק היד, ואימיילים נשלחו למקורות הספרים שלי בארץ. אני חושבת שאני מוכנה. נותר לי רק לבצע פרדות אחרונות איתכם (מהאיש אני אצליח להפרד בצורה לא-וירטואלית, לא לדאוג!), לספר לכם שיש מלאי של שתיה (
,
,
,
) ואוכל (
,
,
) במזווה, יש גם
למקרה שתחלו, ואני אשתדל להביא איתי את ה-
כשאחזור. לחדשים בתפוז, שתוהים כיצד מנגנון ההקפצות עובד, אז ברגע האחרון אני מנסה להוסיף הסברים (אבל נא לזכור שאני מאותגרת טכנולוגית, ויכול להיות שאני טועה לחלוטין): הודעות מקפצות כל עוד ההודעה הראשית (זו עם הנקודה הכתומה לידה) בת פחות מ-72 שעות. כדי לגרום לשירשור לקפץ, צריך להכניס מספר מינימלי (לא זוכרת מה המינימום כרגע, אבל סומכת עליכם שתצליחו לגלות) של אותיות או ספרות. הודעות ללא תוכן אינן מקפיצות. עד כאן לבינתיים, אני כנראה עוד אכנס לבדוק מה קורה בשעות הקרובות, אבל לא יכולה להבטיח זאת. היו שלום, ותשמרו לי, בבקשה, משהו לכרסם ממסיבת הפתיחה הרישמית.
אני נפרדת מכם לשבועיים וחצי. המזוודה ארוזה. כן, המזוודה הגדולה ביותר שיש בבית. בפנים אין כמות שתמלא חצי ממנה, אבל אימי ביקשה את המזוודה הזו, אז ארזתי. את השוקולדים ארזתי בתיק היד, יחד עם הוואפלים השמנמנים, שרק צריך לחמם בתנור ומרגישים ברחוב בלגי. הדרכון מוכן (התברר לי לרווחתי שתקפו יפוג מתישהו באוגוסט, כך שאני יכולה להכנס ולצאת מישראל בטווח חצי השנה המותרת ללא בעיות), הכרטיסים גם הם מוכנים. פנקסון רשימת הספרים הכחול שלי ארוז לבטח בתיק היד, ואימיילים נשלחו למקורות הספרים שלי בארץ. אני חושבת שאני מוכנה. נותר לי רק לבצע פרדות אחרונות איתכם (מהאיש אני אצליח להפרד בצורה לא-וירטואלית, לא לדאוג!), לספר לכם שיש מלאי של שתיה (