עוד כתב רבני.

כאמור כתב מעניין

אדם אמיתי, אינטלגנטי, בעל הכרת אחריות ואולי גם שליחות ומחויבות לשימור העקרונות, האמונה, המסורת, אורח החיים האופייני. לו עצמו אין סימני שאלה, הזדהותו עם הדרך מלאה: מי שאתו מזהה את העיקר והחשוב, ומי שלא אתו טחו עיניו מלראות את האמת. יש כאן שאיפה לשלמות, יש קדימות של העקרונות והאמונה לפני שאר הבלי העולם, יש מאמץ עקבי תמידי לשמר את אורח החיים שהוא פרי של עבר ומורשת מפוארים, שהוא גאה בהם ומעלה על נס. מצד שני, רבים מן החוקים והתקנות שהם נר לרגליו הם סוג של המשכיות מובנית מדור לדור. יותר משיש כאן רצון ויכולת השתנות ברוח התקופה וגישור פרגמטי בין עבר לעתיד יש שימור הדוק ומוקפד של מה שהיה. דאגה ומיגננה הולכים וגוברים כנגד מגמות מסוכנות של הידרדרות, טמיעה, התבוללות והנמכת הרף תחת השפעות חצוניות זרות. במצב של לחץ זה יכול להוביל לתחושה של איום חצוני, ולכל הפחות העצמת הסכנה. כמו בסרט: "סכנה ברורה ומיידית" כאשר התחזית לשואה גרעינית נראתה מוחשית מתמיד.

מילה1

New member
תודה, רק עכשיו שמתי לב.

המוח שלי קצת בפוקוס אחר מגרפולוגיה עכשיו והכל בגלל אסטראל... אין ספק שהוא יוצר אוירה כמו שהוא אמר על עצמו... עלו לי כמה הגיגים בעקבות השרשור העצום שמשתרך בעקבות הכתב שלו, כי כנראה הוא נגע באיזו נקודה חשובה לי (כנראה אי-הגיוס לצבא)... אבל מצד שני- צריך לזכור את גילו הצעיר ובגילו מותר לו להשתעשע ולהנות מהחיים בלי לזרוק חשבון יותר מדי. אז תנו לו שיהנה! לכן בהתחלה חשבתי לא לכתוב כלום, אבל כשעולה לי משהו לראש זה מעיק ואני חייבת להוציא את זה איפה שהוא. אז הוספתי את זה לשרשור האסטראלי, ומי שרוצה- שיקרא... ולמי שלא יקרא שם- משהו מאד חשוב- חובה לראות את הסרט "הכי טוב שיש" עם ניקולסון הגדול - בשעה 14:20 בערוץ 11 ואם אתם לא בבית - תקליטו ותשמרו לדורות! אני רואה שיש המון כתבים מעניינים חדשים, אז כשארגע בודאי אתייחס אליהם, אבל עכשיו אני יוצאת לאביב שבחוץ. שבת כייפית לכולם!

למעלה