עוד כתב יד שלום! גיליתי את הפורום שלכם והוא ממש נחמד. אשמח לכמה שיותר תגובות. תודה!
M MaYaNaNa New member 1/5/06 #1 עוד כתב יד ../images/Emo26.gif שלום! גיליתי את הפורום שלכם והוא ממש נחמד. אשמח לכמה שיותר תגובות. תודה!
עוד כתב יד ../images/Emo26.gif שלום! גיליתי את הפורום שלכם והוא ממש נחמד. אשמח לכמה שיותר תגובות. תודה!
M MaYaNaNa New member 1/5/06 #2 תוספת חשובה הנני מסכים מפורשות לניתוח כתב ידי על גבי הפורום. ואם זה בכלל משנה אז גם אני משקפופרית...
S shamon51 New member 2/5/06 #4 רשמים כנאמר במקורותינו "כבוד בת המלך פנימה" בחורה שקטה, נבונה, אמיתית ומסודרת שקטה מופנמת, בחברה תעמוד מהצד גם עם הקרובים אליה שומרת על סודותיה לעצמה צריכה לעבוד על יותר אסרטיביות, בטחון עצמי
רשמים כנאמר במקורותינו "כבוד בת המלך פנימה" בחורה שקטה, נבונה, אמיתית ומסודרת שקטה מופנמת, בחברה תעמוד מהצד גם עם הקרובים אליה שומרת על סודותיה לעצמה צריכה לעבוד על יותר אסרטיביות, בטחון עצמי
M MaYaNaNa New member 2/5/06 #5 זה ממש נכון... אתה צודק במאה אחוז! אם אפשר פירוט למה אתה מתכוון כשאתה אומר נבונה וגם לא התייחסת לשאר השאלות שלי...
זה ממש נכון... אתה צודק במאה אחוז! אם אפשר פירוט למה אתה מתכוון כשאתה אומר נבונה וגם לא התייחסת לשאר השאלות שלי...
M MaYaNaNa New member 2/5/06 #6 שכחתי להוסיף.... המשפט המקורי הוא- "כל כבודה בת מלך פנימה".וממש תודה!