עוד כתבה מרגיזה

• פותח הנושא goney
  • פורסם בתאריך

goney

New member
עוד כתבה מרגיזה

http://www.nfc.co.il/archive/003-D-14509-00.html?tag=20-26-17

טבעלי

New member
האם יש אמת בתופעות לאורך זמן?

בכתבה מדובר על פגיעה בכבד והצטברות ברקמות השומן של הגוף,במוח ובמערכת העצבים. האם יש אמת בכך? יום נפלא

05 מיכל

New member
ככל הידוע לי ממש לא

וככל הידוע לי הנושא נחקר כבר כמה עשרות שנים. וככל הידוע לי המידע המפחיד מופץ על ידי גורמים כגון הסיינטולוגים, בגלל אינטרסים שהם הפוכים לטובת ילדינו.

לא מדויק.

נכון שהסיכוי לתופעת לוואי כמו פגיעה בכבד היא קטנה ולא שמעתי שהיה למישהו אבל: לפני שמתחילים תרופות כאלו, פסיכיאטרים וניורולוגים ידרשו תפקודי כבד(ועוד אחרים). רופאים, לצורך הזהירות, ממליצים בדיקת תפקודי כבד כל חצי שנה. דרך אגב, אם זה לא היה עולה כסף כמעט היו עושים את בדיקות כל התיפקודים בלי קשר לתרופות, תקופתית.

zivadina

New member
זאת רוטינה של רוב התרופות

ולא ידוע על בעיות בכבד בגלל ריטלין. כמובן שכל הטענות שם שקריות והן פרסומת סיינטולוגית טהורה. מנסיון של 8 שנים עם הבן הכי "ותיק בעסק": הוא נעשה ילד יותר שמח מאז התחיל להשתמש בריטלין והצליח להפגין שליטה עצמית בחברה וריכוז בכתה. ו... עד היום הוא לא סובל את הריטלין (עאלק מכור...) ולוקח רק כדי לצלוח את הלימודים והבגרויות בהצלחה, ואחר כך מתכונן להמשיך הלאה. בחיים של לפני הריטלין, הוא היה שמח אם הצליח לכתוב רבע שעה בכתה את מה שהמורה אמרה.

b a r b a i m a

New member
מאז שהבן שלי מקבל קונצרטה החיים של

כולנו בבית השתפרו לטובה! הפכנו למשפחה רגועה ומאושרת הילד שלי הפך לילד חייכן ומאושר יש לו חברים - דבר שלא היה לפני מזמינים אותו למסיבות כתה מזמינים אותו להסתובב בקניון שיבוא מישהו ויאמר לי שהריטלין זה סם ורעל לבן שלי!!

zivadina

New member
וכמובן חובה להגיב ב-nfc

העתון הזה מציג רק טעונים סיינטולוגים, ואף פעם לא טעונים של פסיכיאטרים. ולחשוב שיואב יצחק ייסד את העתון הזה כדי להלחם בשחיתויות שעתונים אחרים מסתירים..... הוא משמש שופר לכת הזאת, שמסתתרת מאחרי כינויים שונים ומתמקדת בהשמצות ושקרים במקום לפרסם את עצמה על דרך החיוב ולהוכיח שהגישה שלה מועילה יותר. תראו לי סיינטולוג מאושר שאיננו מיליונר כמו טום קרוז וחנן זוגלובק.

05 מיכל

New member
חבר'ה, מה קורה?!

אחרי אין שום תגובה? אני היגבתי לפני הצהריים. התעוררו, השבוע התחיל. תפגיזו!

zivadina

New member
הגיבו, הגיבו, והנה הקישור

ותנחשי באיזה שם חתמתי שם?

למעלה