עוד כתבה מוואלה...

Marty McFly

New member
עוד כתבה מוואלה...

ושוב הם יורדים עליו!! "מלך הפופ לשעבר..." הם לא יכולים להפסיק!! פשוט לא יכולים!! הנה הכתבה

באלוהים!

אני מנסה להתעלם, אבל כמה אפשר?!?! דיי!!! לא נמאס דייייייייייייייייייייי מילה בעלת שתי אותיות ד,י כמה אפשר?!?! הבנו את הקטע! מייקל לא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זהו!!!! אוף בא לי לתת להם וואחד וירוס!

slish

New member
כתבתי תגובה והיא הולכת ככה:

מלך קטן עליו! הוא אלוהים!!! (כותרת) מייקל כבר עבר מזמן את התואר מלך הפופ! הוא גדל והתעצם והמוסיקה שלו משובחת כמו שבעוד 30-50 שנה לא יגיעו לגאונותו! מייקל הוא : אלוהי המוסיקה של כל הזמנים!!! אף אחד לא התקרב אליו אפילו לא המלכים הגדולים ביותר במוסיקה!! (אלביס, ביטלס, מדונה) מייקל כישרוני חכם ומדהים והוא ג-א-ו-ן!!!!! העולם עדיין לא מוכן בכלל ל"מייקל ג´קסון" כי המוסיקה שלא כ"כ מדהימה ומושלמת שחלק מהאוכלוסיה לא יכול לעקל כזה דבר... מייקל הוא ממציא הוידאו קליפים (לפני "מותחן" לא היו וידאו קליפים) מייקל הוא הדוגמה להומניות מדהימה לאנשים ולסביבה הוא כותב תכנים בעלי משמעות וצדק חברתי וחברי הוא רקדן שהשפיע על כל הכראוגרפיות עד היום הוא ממציא ומשכלל צעדים ברמה שאי אפשר לתאר ושלא נדבר על יכולת ביצוע והופעה (הוא מעבר לאנושי) בקיצור מייקל ג´קסון הוא אלוהי המוסיקה של כל הזמנים (מלך הפופ זה דיי ממעיט בערכו ובכישרונו- אז הפעם מערכת וואלה לא הלך לכם כ"כ כי נתתם מחמאה מאוד גדולה כשניסיתם לפגוע ולכתוב מלך הפופ לשעבר...) ואני יודע שמאוד מאוד קשה לכם מערכת וואלה אבל... רבאק תיתבגרו!!!!!!!!!!!!!!!!!! *וסתם כדרך אגב להשכלה כללית- אליזבת טילור אמרה את זה לראשונה בטקס פרסים של ה"גרמי" כשהזמינה לבמה את : מלך הפופ הרוק והנשמה! MICHAEL JACKSON ISRAEL FAN CLUB

yags

New member
ממש יפה!../images/Emo8.gif

רק אלוהי זה מוגזם קצת

slish

New member
לא מסכים... אני חושב שאלוהי בהחלט

מתאים!!! הוא אלוהי המוסיקה!!! כי הוא כ"כ מדהים והוא כ"כ שינה את המוסיקה שאנחנו שומעים עד היום!!!! הוא המציא את המוסיקה מחדש ולקח אותה למקומות שאף אחד לא חלם בכלל... ואלוהי הוא גם בגלל ההומניות שבו אבל בעצם במחשבה שניה אולי הוא אפילו יותר טהור... כי הוא זה שלא נותן לילדים קטנים למות!!! הוא נאבק תורם ומכניס מודעות!! (המבין יבין - זה חס וחלילה לא במטרה לפגוע או לרדת על שמו של בורא עולם... אלה במטרה להעצים את גדול המוסיקאים בכל הזמנים שלי גם אין בעיה לקרוא לו אלוהי המוסיקה)

slish

New member
עוד מכוערים!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=203397&contrassID=5&subContrassID=0&sbSubContrassID=0

dance of life

New member
פרסמתי 2 תגובות

בשם הילה ו: "חבל, כל כך חבל..." שלא פשטתם רגל! חח את זה הם בטח לא ישימו, אבל תודו שאני שאקלית :)

למעלה