עוד כתבה לגבי אנדו'

maytalita

New member
עוד כתבה לגבי אנדו'

לא זוכרת אם שמתי כבר אם כן, עמכן הסליחה http://www.benatural.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=1447 (לא, עדיין לא יודעת איך לעשות שיהיה לחיץ
)

lilo4

New member
מודה-

התחלתי לקרוא את הכתבה מאוד מאוד בהססנות, בטוחה שמדובר בעוד אתר של שרלטן כלשהו שמתיימר לרפא את כל מחלות העולם בעזרת תמצית פלאית. אומנם לא הבנתי את כל המאמר, אבל אהבתי מאוד את האמירה הנכונה- אי אפשר לרפא אנדו', אבל בעזרת רפואה משלימה אפשר בהחלט להקל. ועם זה אני הכי מסכימה בעולם. אהבתי גם שהכותבת מציינת את הטיפולים הקונבנציונלים- הורמונים, גלולות, ניתוח וכו', ולא שוללת אותם כלל, אלא באמת נותנת טיפול משלים.

galim29

New member
הנה הלינק מצורף../images/Emo140.gif

האמת שכתבה לא רעה בכלל.. אפילו לא מפחידה. שזה כבר טוב.. מייקי נותנת שיעורים בצירוף לינקים. כדאי לך

maytalita

New member
אוקיי, מוכנה רשמית להיפטר מהבורות.....

אנא למדי אותי מייקושית..
1.99 מספק? ובלי קשר- שאלה לי באופן כללי- כל נושא ההשמנה שדיברנו עליו בהקשר של האנדו'- אז ככה- כשעברתי בזמנו לגלולות רצף- בהחלט התנפחתי המשקל עצמו לא עלה באופן היסטרי- 2 ק"ג בערך אבל הבגדים ישבו עליי ממש אחרת והפנים התעגלו, תופעה שלא התקיימה כשלקחתי את הגלולות באופן "נורמלי" (=עם הפסקה לצורך דימום). כשהפסקתי איתן, הרגשתי שהנפיחות ירדה (למרות שהמשקל עצמו לא השתנה כמעט) אנד יט... אני לא חוזרת לעצמי לגמרי. אני מכירה את עצמי ממש שדופה ומרגישה פתאום שאני לא ממש מכירה את הגוף שלי- שהפך מין... נשי כזה (ואני לא בטוחה כמה אני מרוצה מזה) ואולי זו שאלה מטומטמת- אבל האם יכול להיות קשר בין הציסטה (שאולי הולכת וגדלה בהשפעת הווסתות) כל בטן נפוחה? ובכלל מה אתן חושבות על קשר בין אנדו' והשמנה? ואולי אני פשוט חווה את מה שהבטיחו לי שיקרה אחרי גיל 30? ("חכי חכי שתגיעי לגיל 30, כבר לא תוכלי לאכול מה שבא לך ולהישאר כזאת רזה...." אח, העין הרעה..)

OK לכל המעוניינות

שיעור חד פעמי במחיר חד פעמי 199$ (מיטלי היה איזשהו לכלוך אחרי ה- 1, אל תדאגי העפתי אותו
) את ה
להעביר דרך המסרים בבקשה
ולשיעור
: כשאתן כותבות הודעה בתחתית העמוד יש שורות כחולות עם חץ בצידן הימני אותן נגשות לשורה "קישורים בתוכן ההודעה" פותחות אותה בעזרת החץ מתקבלות שלוש שורות (ניתן להוסיף עד שלושה קישורים) בצד השמאלי אתן מוחקות את ה- http ומדביקות את כתובת האתר שאתן מעוניינות לצרף (מקווה שאתן יודעות לעשות "העתק הדבק" אם לא זה כבר שיעור אחר) אח"כ בצד הימני אתן רושמות מילה כלשהי או מילים שיופיעו בתוכן ההודעה עצמה (על המילה/ מילים להופיע בדיוק כמו בתיבת ההודעה עצמה) כדי לבדוק אם הצלחתן מומלץ לעשות "תצוגה מקדימה" ואז תראו את ההודעה שלכן איך שתוצג בפורום, אם הצלחתן מילת הקישור שהכנסתן בתיבת ההודעה תופיע בכחול, תלחצו עליה ותראו אם אתן מגיעות לאתר שאותו רציתן לצרף. (אני עדיין משתמשת במערכת הישנה, מאמינה שזה בדיוק אותו דבר גם במערכת החדשה) נראה לי שזה מספיק ברור

זואילי

New member
נסיון

בקשר למפגש נגיד... שמפאת זמן לא מתאים לכמה מהבנות - אז זה מבוטל לעת עתה. בבקשה לא לצחוק אם לא הצלחתי לשים לינק לחיץ. תמיד הייתה לי חרדת מבחנים..

את צריכה ללחוץ

על הנקודה הכתומה בשרשור אותו את רוצה לצרף ואז השרשור הנ"ל יפתח לך בדף נפרד ותעתיקי את הכתובת הדף. אבל יפה לפעם ראשונה

maytalita

New member
תודה מייקושית!

גם על התעריף המיוחד..
אני מודה ומתוודה שמוחי קצת התערפל לנוכח שורות ההסברים (פאק אישי שקשור להסברים טכניים), אך ברגע האמת מבטיחה לנסות להשתמש בהם! מרסי!

מאד מזדהה ../images/Emo24.gif

גם אני ללא גלולות יחסית רזה ועם גלולות די דבה והבגדים כפי שאת יודעת,אינם משקרים, הם טופחים לך את האמת בפרצוף כל בוקר.

maytalita

New member
בנות, מקפיצה לעצמי כדי

להסב את תשומת ליבכן למה שכתבתי פרט לנושא הכתבה (בבקשת עזרה שלי ממייקי) אנא- אחוות שמנמנות?

למעלה