עוד "כמעט" אחד...

M a x

New member
../images/Emo45.gif

ויותר מזה - מאד לא חכם לסנוור את הנהג הישראלי,הרי הוא עצבני גם בלי זה ....ולכן עלול עוד לעשות דווקא.

xfwind

New member
../images/Emo10.gifנוסע עם אור גבוה

ומצפצף כשצריך.
איך אמרו הגששים - "אתה תשלח את הבן שלך למכון וייצמן, ואני אשלח את הבן שלי למכון וינגייט, נראה מי יגיע ראשון...."

פיני007

New member
הכי טוב לטפל הנהג עבריין זה לרשום

את כל הפרטים: תאריך, שעה, מיקום מדויק, רכב, סוג, צבע, מספר לוחית רישוי, נהג (גבר\אשה\צעיר\מבוגר), נוסעים נוספים. פרטי המקרה. חשוב מאד אם יש עדים. אם יש תגובות של הנהג העבריין גם כן לרשום. להתקשר ללשכת התנועה הקרובה ביותר ולבקש למלא דו"ח לבן. קצת בירוקרטי אבל יגיעו לבסוף לבעל הרכב והוא יחליט מי נהג בעת הארוע. זבשו מה שנקרא. מאותו הרגע חבל על הזמן, המערכת כבר תוציא לו דו"ח או הזמנה למשפט. עשיתי את זה כבר הרבה פעמים ותמיד תפס. פעם אפילו הוזמנתי לעדות בבית משפט בשוקן בת"א, (מי שלא יודע כל עד מקבל היום בסביבות 150 ש"ח בעד הזמן שהקדיש לבית המשפט).

dptnl

New member
Count me in ../images/Emo4.gif

וגם לי היה היום, עוד "כמעט". לא יודע למה, היום הייתה לי הרגשה רעה שמשהו עלול לקרות. לא, זה לא בגלל הנהגים המטומטמים שבכביש שגרמו לי לבלימות\סטיות חריגות ומרגיזות. אולי הייתי עייף, אולי לא הייתי במיטבי, פשוט לא הייתה לי הרגשה טובה בכביש. הרגשתי שאני כבר מת להגיע הביתה,ולא נהנתי מן הנסיעה כבדרך כלל. בסוף היום הבנתי למה. בשל העובדה שלא הייתי במיטבי, נסעתי אחרי מכונית בנתיב הימני על כ40-45,מהירות מתאימה בו לתנאי הדרך. ראוי לציין שזה היה בלב העיר,באיזור שיש שני נתיבים מכל צד. אני רוכב לי על 40-45, מסתכל במראה, ורואה פג'ו 505 (אני חושב) ישנה דוהרת לכיוון שלי על משהו כמו 90. הוא מתקרב אלי במהירות,וברגע האחרון שובר לנתיב השמאלי שסנטימטרים בודדים מפרידים בין הרגל שלי לפגוש שלו. למזלי שברתי עוד ימינה (למרות שהייתי במרכז הנתיב הימני), אחרת עד שהבן #$%# הזה היה מגיע לשמאלי, אני הייתי עכשיו בבית לוינשטיין (במקרה הרע). לא יודע מה עבר לי בראש באותו רגע, אבל אני יודע שהוא הצליח להוציא אותי משלווה ונסיעה איטית. כל הגוף שלי רעד מעצבים, וכבר פינטזתי מה אני הולך לעשות לו ברמזור. פותח מצערת, ודוהר ברחבי העיר אחרי הבן #$#$ הזה, שמספיק לעשות כמעט עוד 2 תאונות. הוא - גונב את הכתום, ואני נאלץ לרדוף אחריו, שאני נכנס לצומת שיש לי אדום מלא על 90 מפוצץ אדרנלין ועצבים, מבלי להפסיק לצפצף (למזלי זו הייתה צומת שהראות בה הייתה מצויינת, ונכנסתי ברגע אחרי שנכנס האדום
) רמזור הבא הוא מחליט לעצור, ואני בחראקה מטורפת נבלם לו בצמוד לדלת. באותו רגע, הייתי אחוז אמוק עם רעל בעיניים. הבן אדם לפני כמה דקות כמעט רצח אותי,גרם לי לעבור באדום!, וגרם ללב שלי עוד רגע להתפוצץ מבהלה. מתכנן להכניס לו ימנית הולמת לפנים, ופתאום אני רואה, בן אדם מבוגר בגיל אבי חובש כיפה. החלטתי שיש גבול, ופרט לצרחות אני לא הולך לפוצץ אף אחד. מתחיל לצרוח עליו בעצבים שהוא כמעט רצח אותי, והוא במלמול זורק לאוויר "תלמד לא לעקוף מימין" את מי? את מי עקפתי בכלל? נסעתי אחרי מכונית במרכז הנתיב הימני! אבל בטח, אופנועים עוקפים מימין,אז בטח גם אני עשיתי את זה. פשוט לא ייאמן.

גרמי

New member
עוד אחד...

עוד אחד שצריך להתבגר וללמוד לשלוט על העצבים שלו. תגיד, אתה אידיוט? "נאלצת" לעבור בטיסה ברמזור אדום כדי לנקום בנהג מטומטם? מה קיווית להשיג מזה? אם אופנוען רוצה לשרוד על הכביש, הדבר הראשון זה שליטה עצמית.

ברגע שהתחלת לרדוף אחריו , הפסדת

הפסדת : א. את האמון שנתתי בהתחלה לתיאור שלך עד כמה הוא היה קרוב. ב. הפסדת סיכויים טובים לחזור הביתה בשלום (נו , אז הוא כמעט הרג אותך. אם זה כל כך הלחיץ אותך - מה יהיה בכל שאר עשרות שנותיך כנהג? לעבור באדום , כדי להרביץ לנהג השני?) אתה רמבו / סופר מן? מה ציפית שיקרה , אתה בקושי הצלחת להשיג את הבן אדם , ובדרך כמעט הרגת את עצמך (אור אדום זה אור אדום!!!!! לא משנה "ראות מצויינת") גם החראקה המטורפת יכלה לשלוח אותך לבית לוונשטיין. תפנים , אתה בחור צעיר על 50 סמ"ק , לא איזה גואסט ריידר על איזה סטריט פייטר , ולא מנהיג כנופיית "רוכבי השטן" עם המוני בריונים מאחוריך. ואם היית עוצר לידו ורואה אדם צעיר , היית מתחיל להרביץ לו? אתה יודע מי הוא? והאלימות היא הפתרון??? הית רוצה שאמא שלך תחזור יום אחד הביתה אחרי שחטפה סטירה מאופנוען? אני בטוח שגם אתה לא 100% צדיק תמים. למה אופנוען יכול לחתוך מכונית וזה בסדר , ומכונית חותכת אופנוען זה נהיה מטורף ומסוכן? כמו שלך יש כידון , לנהג יש הגה. כמו שהוא היה קרוב מדי לטעמך , אתה קרוב מדי לדעת נהגים אחרים. תאשים רק את עצמך שבכלל נקלעת לסיטואציה , ותאשים את עצמך שהמשכת לפתח אותה! אני יוצא לכל רכיבה , לכל מעבר נתיב , תוך ציפיה למצב המלחיץ ביותר. אם אני מסיים נסיעה בשלום - זה נראה לי חריג , כל רכב מבחינת יכול לסטות הצידה / להאיץ / לבלום. תכנן את נסיעתך עם מרווחי ביטחון מתאימים , ותלמד מכל "כמעט" כאילו הוא באמת התממש. אתה מסוכן הרבה הרבה יותר ממנו , הוא אולי עשה את זה מתוך אי תשומת לב / אי ריכוז וכו'. אתה רדפת אחריו במודע כדי לסגור חשבון. אני מאוד מקווה (רק בשבילך , וזה רק לטובתך) שתפנים את מה שכתבתי , ולא תחזור על זה שוב.

כמה שאתה צודק !!!!

את זה צריך לשדך כמאמר הכותרת של הפורום. שמע, מזל שאני קורא כל דיון מעניין בלי קשר ל NICK של הכותב.(שממקרה שלך בכלל לא קשור לאופנועים). אם יפנימו כולם את שכתבת ולא רק הילד עם ה50 סמק, אז יהיו פחות תאונות כאן. שימו לב שראהבמראות את הפיזו מתקרבת במהירות. זה גם סימן טוב. אני 50% מהזמן לפחות(!!) מסתכל במראות על האופנוע. ושלי מהיר יותר. כל יום אני רואה המחוג על 200. תפנים לטובתך.

cybordyn

New member
תראה, אני לא צריך הרבה...

תראה, אני לא צריך הרבה: אם הוא מונית, אז אני כבר יודע שהוא מניאק. הם: עוצרים בכל מקום תוך כדי הפרעה לתנועה. גם אם הרמזור ירוק, הוא לא יטרח לעצור במפרץ של התחנת אוטובוס מייד אחרי הצומת, אלא יחסום את המעבר בירוק. זה לא מונע מהם לצפצף ראשונים כשהרמזור מתחלף מאדום לכתום. הכל מותר להם, לא סופרים אותנו בגרוש. והגרועים ביותר הם נהגי מוניות-השירות, אלו כבר ממש עבריינים. עושים פשוט מה שבא להם: מתחרים עם האוטובוסים מי יגיע ראשון לתחנה, חוסמים את הדרך כשהם מנהלים שיחות-ערות עם חברים לעבודה (עוצרים מונית ליד מונית, מה - זה לא מובן?), מבצעים סלאלום בין המכוניות כדי לשפר את המיקום לפני הרמזור... בקיצור: אם הוא מונית, אני כבר יודע שהוא מניאק. מונית מניאק

זה ידוע

לכל מי שנוהג בכביש שנהגי מוניות, משאיות ואוטובוסים הם הנהגים הכי מסוכנים והכי פחות מתחשבים על הכביש (יסלוח לי מראש נהגים הנמנים עם ציבור זה על ההכללה אבל כשיותר מ - 90% מהנהגים הנ"ל מתנהגים כאילו הכביש של אבא שלהם וחיי הזולת הנוהגים לצידם שקולים ליתוש נודניק - אז אין לי ברירה אלא להכליל) מברך ביחד איתך את האל על שהציל אותך מפגיעה קטלנית ומאחל לך רק זהירות ובטיחות בנהיגה סע לשלום אחי וחזור בשלום

הזקנים

נהגי מוניות??..מה עם הזקנים שעל הכביש שבקושי רואים ממטר..לפני שבוע בערך..אני הולכת לי לתומי על המדרכה..באה לעבור במעבר חצייה ותוך כדי שאני חוצה לי את הכביש..שתבינו במעבר חצייה..נכנסת בי זקנה אחת..ממש נכנסה בי..עלתה לי על הרגל......הפילה אותי על הכביש..ורק אז נזכרה לבלום...אני שהייתי המומה מאיך שניצלתי קמתי כאילו כלום והמשכתי לי בדרכי והפרימדונה אפילו לא טרחה לצאת ולהתנצל...אח אנשים..הרבה אמרו לי למה לא תבעת..אבל אני אומרת...הכי חשוב שניצלתי..לא צריך להתגרות בגורל...אז תיזהרו לכם!!

purple1

New member
נהג מונית מפגר

מדוע לא לקחת את המספר שלו ודיווחת למשטרה? הם היו קוראים לו לחקירה. ביחוד אחרי שדיבר בפון תוך כדי נהיגה.

ארני3

New member
נהג מונית

ואיך אתה חושב אפשר להפסיק את ההפקרות הזאת????הרבה מאד שנים אני סובל מהבעיה הזו שנקראת נהגי מוניות.בעבר הייתי רושם את מספרי המונית והולך לרחוב דרור 6 ביפו ומגיש תלונה אבל גם זה לא עוזר ולראיה הם עדין על הכביש וחושבים שהם בעלי הכביש ומותר להם לעשות הכל.... חבל רק שבמדינה כמו שלנו אין מי שיפקח על עבירות התנועה של נהגי רכב ציבורי...

למעלה