ברגע שהתחלת לרדוף אחריו , הפסדת
הפסדת : א. את האמון שנתתי בהתחלה לתיאור שלך עד כמה הוא היה קרוב. ב. הפסדת סיכויים טובים לחזור הביתה בשלום (נו , אז הוא כמעט הרג אותך. אם זה כל כך הלחיץ אותך - מה יהיה בכל שאר עשרות שנותיך כנהג? לעבור באדום , כדי להרביץ לנהג השני?) אתה רמבו / סופר מן? מה ציפית שיקרה , אתה בקושי הצלחת להשיג את הבן אדם , ובדרך כמעט הרגת את עצמך (אור אדום זה אור אדום!!!!! לא משנה "ראות מצויינת") גם החראקה המטורפת יכלה לשלוח אותך לבית לוונשטיין. תפנים , אתה בחור צעיר על 50 סמ"ק , לא איזה גואסט ריידר על איזה סטריט פייטר , ולא מנהיג כנופיית "רוכבי השטן" עם המוני בריונים מאחוריך. ואם היית עוצר לידו ורואה אדם צעיר , היית מתחיל להרביץ לו? אתה יודע מי הוא? והאלימות היא הפתרון??? הית רוצה שאמא שלך תחזור יום אחד הביתה אחרי שחטפה סטירה מאופנוען? אני בטוח שגם אתה לא 100% צדיק תמים. למה אופנוען יכול לחתוך מכונית וזה בסדר , ומכונית חותכת אופנוען זה נהיה מטורף ומסוכן? כמו שלך יש כידון , לנהג יש הגה. כמו שהוא היה קרוב מדי לטעמך , אתה קרוב מדי לדעת נהגים אחרים. תאשים רק את עצמך שבכלל נקלעת לסיטואציה , ותאשים את עצמך שהמשכת לפתח אותה! אני יוצא לכל רכיבה , לכל מעבר נתיב , תוך ציפיה למצב המלחיץ ביותר. אם אני מסיים נסיעה בשלום - זה נראה לי חריג , כל רכב מבחינת יכול לסטות הצידה / להאיץ / לבלום. תכנן את נסיעתך עם מרווחי ביטחון מתאימים , ותלמד מכל "כמעט" כאילו הוא באמת התממש. אתה מסוכן הרבה הרבה יותר ממנו , הוא אולי עשה את זה מתוך אי תשומת לב / אי ריכוז וכו'. אתה רדפת אחריו במודע כדי לסגור חשבון. אני מאוד מקווה (רק בשבילך , וזה רק לטובתך) שתפנים את מה שכתבתי , ולא תחזור על זה שוב.