עוד "כמעט" אחד...

גרמי

New member
לוגיקה מוזרה יש לך....

אם אתה חושב שהבעיטה שלך היא מה ששמרה אותך בחיים..... אני כבר הרבה זמן לא הגעתי בכלל למצבים שבהם אתה היית בועט לנהג במראה. אנחנו נראה מי כאן קצר מועד.

Le Duke

New member
הבנת הנקרא. היכן קראת כי הבעיטה

הצילה אותי? קריאת השטח והתמרון קודמים לכל. לאחר מכן מתפנים לטפל בדברים האחרים (פחחות וקוסמטיקה למכונית). מי יודע ,יתכן ובזכות ההתרעה שקיבלה ,היא תישמר להבא. כמו שנאמר ,מה שלא לומדים דרך הראש - לומדים דרך הכיס. אולי אף הצלתי את חיי משפחתך. יתכן ובעתיד בתך הקטנה תרכב על אופניים ובזכות הלקח שלמדה הנהגת ,השימוש במראה ימנע את דריסתה ,חס וחלילה. שמחתי לעזור. חג שמח עם המון בתולות מחולללות בלבן.

קראתי ולא יכולתי להתאפק שלא להגיב

בעטת לה במראה כי מה ? כי היא "עלתה לך על העצבים" ? לי לפני איזה שנה, שני אופנוענים עם "בלי אגזוז" (או שהאגזוז היה מרעיש במיוחד, אנ'לא יודע) עקפו אותי משני הצדדים בבת אחת - כשאני נוסע בנתיב הימני ביותר. (כלומר, כן, אחד עקף דרך השול). התעצבנתי ? כן. אני ארדוף אחריהם להחטיף להם מכות לשבור להם את העצמות ? לא. אין בי יצר התאבדותי. ואני לא חושב שאני מציל מישהו בזה שאני שובר למישהו את העצמות. לא אותו , ולא אף אחד אחר.

Le Duke

New member
למה בעצבים? הכל בנועם וברוח טובה

בצעתי שליחות לכל האופנוענים באשר הם. אין טעם להתעצבן כיוון שהדבר יפגע בריכוז. יש מבין?

שליחות אתה אומר, אה?

שמע, יש לי רעיון. מה אתה אומר, שנת מאסר על עבירת תנועה. קלה כחמורה. נשמע לך טוב ? (גם לאופנוענים, שעם כל הכבוד, מנצלים את הכלי הקטן שלהם בשביל לעקוף פקקים - דרך מדרכות ! ולא פעם אחת ראיתי את זה)

eldad-g

New member
אולי אם חברה שלך היתה מגישה נגדו

תלונה במשטרה כעדה לארוע לפחות היה חוטף קצת נקודות ואולי גם קנס חביב....

YAYA15

New member
הטובים נגד הרעים

עזוב אותך אם הסעיפים א,ב ו-ג . לפעמים שום דבר לא עוזר, רק אלימות. לשמחתי גם אני חיי על "כמעטים"
ועדין לא יצא לי להשתמש בכוח אבל הפתיל הולך ומתקצר. מזל שעברתי לנסיעות בשישי ושבת בשעות מאוד מוקדמות...

Agent5

New member
../images/Emo45.gif אכן.. ויותר מזה:

אסור לקחת את החוק לידיים. תארו לעצמכם שהצלחתם "להתנקם" באותו נהג מונית שהוא בעצם בשכירות משנה של האוטו ולא מעניין את השערות ביצים שלו שחסלת לו את המראה אבל עכשיו הוא מחומם על אופנועים חבל על הזמן.. יכול להיות שפעם הבאה הוא יעשה למישהו אחר כאן "ווידוי הריגה".. אל תגידו לי שאין ברירה כי דווקה נהגי מוניות הכי קל לגרום להם בעיות ע"י פניה למשרד התחבורה + משטרה- לא רק שהם נקנסים היום על ימין ועל שמאל, כול יום שגוררים אותם לבירור זה עולה להם יום פרנסה.. וזה הרבה יותר מתוק כנקמה במסגרת החוק משאשר לשבור לו מראה. תחשבו על זה.. -דוד

טוב אולי קצת ניסחפתי אבל!!!!!!!!!!!

היום לפני שעתיים הייתי במין פקקון שכזה, ועקף אותי בנונשלאנטיות קטנוע(הוא נסע לאט) ואני רואה איך שבדיוק שהוא ממשיך לעקוף מצד שמאל פתאום איש נחמד בתוך פחית מחליט לעשות פרסה מהנתיב השמאלי לנתיב הנגדי תוך כדי שהוא מטייל לו מעל אי תנועה רחב מאוד אבל מצוייר! בשנייה האחרונה האופנוען עצר!

דמיקולו

New member
בתוך פקק או השתילות לרמזור

עדיף להשתמש הרבה בצופר,ואורות גבוההים (שעדיף להדליק כך גם בשעות היום) צופר יעורר נהגים ישנוניים לפני או אחרי יום עבודה, ימנע שמישהו יחליט לפתוח דלת ולחסום מעבר,לעבור נתיב בפתאומיות,לרדת לשול' ועוד כל מני דרכים להרוס את היום.

זה היה בפקקון לרמזור וזה לא היה...

עוזר לצפצף אני מאמין שהנהג לא היה מתייחס@!

flecktor

New member
../images/Emo45.gif אורות גבוהים

ניסוי פשוט הוכיח שנסיעה עם אורות גבוהים הנהג הישראלי מתיחס אליך יותר מאשר ללא אורות. אתה מוזמן לנסות, אבל תזכור שזה חייב לקרות באותו קטע נסיעה, כמו בבוקר כשאתה נוסע לעבודה ...

כRובי

New member
../images/Emo31.gif לשימוש בצופר/אורות גבוהים

לאורות גבוהים - גם ככה מימד הרוחב הצר של האופנוע מקשה על הנהגים לאמוד את מהירות ההתקרבות ומרחקם מן האופנוע (סיבה מס' אחת לתאונות בין אופנועים למכוניות בכבישים בין עירוניים), אז עוד להקשות עליהם עם אורות גבוהים???
לצופר. מה זה יעזור ? גם ככה כולם צפונים ברכב עם מערכת הסטריאו והמזגן ולא שומעים אותך בכלל. וחוצמזה, ממה שאני ראיתי בכבישים, הרבה רוכבים במצפצפים לרוב, מגיעים למצב שהם מסתמכים על הצופר כדי שישימו אליהם לב, ובעצם מפקירים את חייהם ושלמות גופם ליכולת השמיעה ולתשומת הלב של הנהגים האחרים - הייה אדון לעצמך ועל תסתמך על אחרים !

Magius

New member
../images/Emo45.gifאורות גבוהים../images/Emo45.gif

ידידי, השימוש באורות גבוהים ביום הוא לא בכדי לתת לנהגים מידע על הרוחב שלך או באיזה מרחק. אם אני מדליק אורות גבוהים ביום זה בכדי שנהגים יראו "משהו" שם. ומ"משהו" עם אורות גבוהים יותר קשה להתעלם מאשר "משהו" עם אורות רגילים. לא רוצה ששום נהג ינסה להבין באיזו מהירות אני מגיע, לא רוצה ששום נהג יניח שום הנחות לגבי. רוצה שידע שיש שם משהו וזהו. לשאר, אני אדאג.

כRובי

New member
אני חושב שזו טעות - אם הם ייראו

"משהו שם" אבל האורות הגבוהים יקשו עליהם להבין שאתם קרוב אליהם, הם מסוגלים לבצע דברים ש"קצת" יתנגשו (!) עם התוכניות שלך, האופנוען הקרוב אליהם.

למעלה