עוד "כמעט" אחד...

Shuchman

New member
עוד "כמעט" אחד...

אתמול בערב, 22:30 בצומת רעננה, אני על האופנוע וחברה שלי מאחורי במכונית (ככה יצא) בדרך לכיוון כפ"ס. הצומת פנויה כמעט לגמרי, הרמזור ירוק, אבל הוא כבר די הרבה זמן ירוק אז כדאי להזדרז. הבעיה: ככה גם חשב נהג המונית שנסע במסלול מימין לנו - אבל ההבדל הוא שאנחנו היינו בנתיב הימני ביותר הנכנס לצומת, והוא היה כבר עמוק בפניה דרומה לכיוון מורשה, וכבר אחרי אי התנועה! אבל איזה נהג מונית עברי יירתע מהמצב? המונית: חריקה ופנייה פראית אל תוך המסלול שלי, ע-ל גבי אי התנועה (לא רק הצבוע - גם הבנוי!) ובתנועה אופקית שסוף המסלול שלה מכוון אל האופנוע שלי, כמעט בניצב אליו. אני: הטייה היסטרית לשמאל תוך בדיקה פריפראלית קדחתנית של הצומת (עדיין פנויה?) הרמזור (עדיין ירוק?) הכנה נפשית (כבר פגע בי? מוכן לגלגול?), והתמקדות בנתיב מילוט אפשרי. המונית: מחטיאה אותי כחוט השערה ובולמת בפראות ברמזור הרמזור: מתחלף אני: אחרי הצומת, מנסה להסדיר דופק ונשימה תוך כדי המשך נסיעה מזרחה. חברה שלי (לנהג המונית, אחרי שהעמידה את הרכב לידו): יא דפוק, אתה כמעט הורדת אותו! נהג המונית (הבעה של עגל): אהה? מסתבר שהאיש כל אותו הזמן מדבר בפלאפון, כאשר הוא מחזיק בו ביד אחת ובהגה ביד השניה. לסיכום: כ1סא1ממממא1מממ1 נהגי המוניות האלה... נשבר כבר מהם, נשבר...

Shuchman

New member
נחשב, ועוד איך נחשב

א - לומדים ממנו ב - מקבלים עוד כמה שערות לבנות ג - צריך להרגיע את החברה עם איזה שוט או שניים של וודקה ד - ולדאוג שהיא לא תספר להורים ה - לא מאחל לך ו - חג שמייח

Le Duke

New member
אין צורך בברכות. חווה זאת כל יום.

החברה לא מתרגשת וסומכת עלי ,ההורים יודעים - אין מה להסתיר. חג לבן עם הרבה בתולות מחוללות

Shuchman

New member
וכמובן, שאל את באלאגניס

שלדבריו: "גם כמעט לפעמים מתבלבל ונהיה אמיתי. תאמין לי"

אMור

New member
נהגי מוניות = סכנה!!!

עצה מבעל ניסיון רווי ב"כמעטים" עם הבני-@#$%@: רואה מונית - בולם ומתרחק! ככה מצמצמים אחוזי הסתברות לשערות לבנות...

m500

New member
אותו דבר רק עם פגיעה

בצומת בית דגן נוסע וואן יחסית גדול (כמו אמבולנס) לכיוון רמלה ואני קצת מאחוריו בנתיב הימני יותר המתפצל ימינה מהכביש הראשי לכיוון ראשון (אני נמצא בנתיב השמאלי משני הנתיבים הפונים ימינה). כאשר הנהג התחיל להאט לא חשדתי כי ראיתי שלכיוון רמלה רמזור אדום אז המשכתי לי בנתיב שלי ימינה ופתאום בלי שום איתות וכמובן בלי לבדוק מי נוסע מצידו הימני הוואן שובר ימינה לנתיב שלי תוך כדי שהוא עולה על אי תנועה שמפריד בין נתיבו לנתיבים שפונים ימינה וכמעט עולה בעצמו על הברזל שנבנה על האי תנועה. השבירה שלו היתה כל כך חזקה שאני הספקתי לברוח רק לצד ימין של המסלול ואז הרגשתי איך הצד הימני של הוואן נכנס בי בכתף שמאלית.... אתם חושבים שעפתי ובזה נגמרה התאונה ?! לא..... למרבה הפלא אני הצלחתי לישר את הקידון ולהחזיק את האופנוע ישר כאשר הוואן דוחף אותי ימינה לנתיב הימני יותר ומתעלם מהצפירות שלי. (ברגע זה פחדתי ללחוץ על ברקס כי הייתי צמוד מדי לוואן ולכן רק ניסיתי לברוח ממנו יותר ימינה וחשבתי שזה יצליח להפריד ביננו). היה לי זמן לחשוב כי סרטון "החיים שלי" עדין שודר במקביל בראש וידעתי שעד שהסרט לא יגמר אני עוד יכול לעשות משהו. כאשר הייתי עם שני הגלגלים שלי בנתיב הכי ימני חשבתי לעצמי שיצאתי מזה כי הוואן כבר נמצא בנתיב שאליו הוא כיוון להגיע ועכשיו הוא יתישר ויפסיק לדחוף אותי... כמה טעיתי. הוואן המזורגג הזה המשיך לעבור עוד נתיב כאילו אני בכלל לא נמצא שם ! בשלב הזה אני כבר לא יכלתי להאבק בדחיפת הקידון ימינה מצד וואן והקידון הסתובב ימינה. זעקה של מנוע. בדיקה מקורבת של הפס המקווקו על הכביש ושקט. יצאתי מזה בזול עם עצם בריח שבורה (אולי בגלל שהצלחתי להוריד את המהירות ל-40 קמ"ש). בהמשך כל מה שלנהג היה להגיד למשטרה שהוא שמע שמישהו נכנס בו מאחור, הוא מיד עצר את הרכב וראה אופנוען על הכביש. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אתר חדש לכדורעף חופים ישראלי: www.geocities.com/volleyball_beach/index.htm

MrBlack1

New member
תפסיק להתבכיין

ותבוא כבר לסיים לי את הציור על הקיר

dreck

New member
מקדח עץ 8 מ"מ יספיק...

מצרכים: נהג מונית כסא חבל מקדחה מקדח מהלך העבודה: מושיב את הנהב מונית על הכיסא, לוקח את החבל וקושר אותו לכיסא (במיוחד את הרגליים). לוקח את המקדחה ואז... נו שוין... שכחתי שקודם צריך לסמן איפה לקדוח
טוב, בקיצור אחרי סימון הנקודה במרכז הפיקה וקדיחה
הנהג מונית הזה לא יסכן יותר אף אחד על הכביש!!
:p

eldad-g

New member
בשטחים משתפים זכו לטיפול אקסטרה

של סתימת חור הקידוח עם טיפות פלסטיק שנטפו משקית דולקת מעל החור

לעבור לידו לבעוט לו חזק בפחית../images/Emo46.gif

כדי לגרום לו נזק שיבין!!!!!! כי ככה לא יקרה כלום!

dreck

New member
אני בטוח שאם תבעט באוטו

זה יעזור... במיוחד אם תהיה יחף.

Shuchman

New member
היה על זה דיון בפורום

אני חשבתי שצריך להסתובב עם ספריי צבע שחור, ככה, שיהיה נזק קוסמטי. אבל אחרי שקראתי כמה תגובות על זה, השתכנעתי שאין מקום לאלימות על הכביש. א - אתה מביא את עצמך לרמה של אותו דגנראט שכמעט הרג אותך ב - אתה מוציא שם רע לאופנועים - תזכור שבהרבה מקרים, הד.ביל לא מבין מה עשה בכלל. ג - אתה לא יודע איך זה ייגמר ועל מי נפלת. הוא יכול להיות איזה צפוף שאם יתאפשר לו, הוא עלול פשוט להכנס בך, הפעם במכוון, ולגמור עליך באמת. אח"כ לטעון ש"קפצת לו מול האף". עבודות שירות כבר אמרנו? בקיצור, לצערי הרב, אין מה לעשות, חוץ מעוד ועוד הדרכה ברכיבה.

Le Duke

New member
למה שם רע?

וסליחה מנהגת הגטס הצהובה. בפעם הבאה תשתמשי במראה - זה יחסוך לך את התיקון. חג לבן עם המון בתולות מחוללות

גרמי

New member
כבר נמאס להסביר....

לנהגת המסכנה אין שמץ של מושג למה שברת לה את המראה. אין לה שמץ של מושג שרגע קודם היא כמעט הורידה אותך, כי היא לא הסתכלה במראה... אם היא לא יודעת למה היא צריכה לתקן מראה, אז מה היה שווה לשבור אותה? הרי זה לא יגרום לה לשנות את דרכיה. להיפך. עכשיו היא מסתכלת על כל אופנוע שעובר לידה ורואה את הבנזונה ששבר לה את המראה "סתם ככה" באמצע הכביש, ותהיה בטוח שהיא לא תצא מדרכה כדי להקל על הדו"גיסט. אז מה יצא? שאתה השבעת את יצר הנקמה שלך. אבל מבחינתי, התגובה שלך מסכנת אותי על הכביש, בגלל האנטגוניזם שאתה יוצר בקרב נהגי המכוניות. אידיוט!

Le Duke

New member
זה בסדר ,המוסכניק כבר יסביר לה

אנטגוניזם? במה זה שונה מהמצב הקיים? אולי אם היה מסע פרסום בסגנון "חפש את האישעם המגף" אז הנהגים היו נזהרים. לא בגלל שהם דואגים לנו ,אלא כי הם דואגים לכיס שלהם. אז מה סיכמנו? אני אידיוט אבל חי ,אתה יפה נפש קצר מועד. חג שמח עם בתולות מחוללות בלבן

למעלה