עוד כמה שאלות

צביחדש

New member
עוד כמה שאלות

אני ממש מתנצל על הטלפון השבור, אבל רק בערב אני יכול לכתוב פה, אחרי שדיברתי עם הזוג, והמון תודה על התשובות. האם ניתן, לדעתכן, להיפגש עם זוג דתי שעבר תהליך פונדקאות? (אני מניח שאת התשובות החיוביות כדאי לשלוח במסר) מישהי\ו מכיר זוג כזה שיסכים להיפגש עם הזוג שאני "מייצג" פה? (ויחסוך לי את הכתיבה הזו...) (אגב, שאלה שלי, מה זה "אין תקדים"? הורים לתאומים מפונדקאות לא ניסו את התהליך שוב? אסור בחוק?)

מירבי*

New member
ערב טוב צבי

אשלח לך מסר בעניין הזוג הדתי. החוק לא מגדיר מספר ילדים, הוועדה לאישור ההסכמים לנשיאת עוברים מצאה לנכון להגדיר את העניין הזה, עד כמה שאני יודעת מעולם לא אישרו לזוג שיש 2 ילדים ביולוגים לבצע פונדקאות בארץ, אין משמעות לכך שהילדים תאומים או שנולדו משני סבבים שונים של פונדקאות או שאחד מהם נולד בדרך טבעית.

|../images/Emo13.gif אמרו לי שהיה בג"צ חדש בנושא../images/Emo70.gif

ולפני כחצי שנה אושרה פונדקאות לזוג בעל שני ילדים גדולים. הבעל הוא זה שסיפר לי שאחרי שני ילדים שהושגו באופן ספונטני, נתגלתה בעיה והם (מטופלים של לברן) נאבקו בבג"צ כדי שתאושר להם פונדקאות בארץ. הבנתי שהם חתמו עם בחורה ממש עכשיו, לפני כמה ימים. אני בכוונה לא מוסרת פרטים מזהים, כי המלצתי להם להגיע הנה (ולמעשה זו הסיבה שנכנסתי הנה, לחפש אם הגיעו). אני חושבת שהם חוששים מחשיפה כרגע ולכן בטח יהיו סמויים לזמן מה, אבל אחרי המלצותי החמות לפורום
אני בטוחה שהם לפחות יגיעו כדי לבדוק. דיברתי עם הבעל באריכות משהו, וניסיתי לשכנע אותו שמדובר בתהליך מורכב ותובעני, ואין כמו קצת תמיכה לעזור (זוכרת מטיפולי הפוריות שלי). אז בהצלחה לכולכן ובקרוב.

mondani5

New member
מאיה

לפחות שיפרסמו את מס' הבג"ץ,לי עד כמה שידוע לא אישרו הורים לשני ילדים וזה חשוב שאם אכן כן שיפורסם בפורום מס הבג"ץ,אני מאמינה שיש עוד הרבה זוגות שחושבים על ילד שלישי. תודה אירית

למעלה