עוד כמה שאלות...

עוד כמה שאלות...

מצטערת שזה בא בהודעה חדשה, פשוט כשהוספתי את ההודעה לשרשור הקודם זה לא הקפיץ אותו והתשובות שלכם ממש חשובות לי... בכל מקרה, אחרי כל ההתיחסות והעזרה המצויינת שלכם (שוב תודה :)), אני מרגישה בנוח לשאול עוד כמה שאלות: 1. שמעתי שיש הרצאות מצולמות. האם נכון? האם קיים בפסיכולוגיה ובמערכות מידע? כמה זה כדאי? 2. האם בכלל יש חובת הגעה לשיעורים? 3. הרכבת מערכת - בפסיכולוגיה הבנתי שהמערכת די מובנית (קורסים שנתיים שחייבים להרישם להכל מראש...), האם במערכות מידע יש הגבלה (מעבר לדרישות קדם) או שאני יכולה לבחור כל קורס שנפתח בסמסטר בו אני אני מעוניינת לקחת אותו? 4. בפירוט של קורסי החובה לסטודנטים במתכונת דו-חוגית כתוב שצריך לעשות 15 שעות ניסוי. מה זה בעצם אומר? מה עושים שם? כמה זמן זה בפועל?(נראה לי 15 שעות בסמסטר אבל אולי לא הבנתי נכון...), האם זה קורה מתי שנוח לי (למשל בחלונות בין שעורים) או מתי שנוח להם? ואם זה מתי שנוח להם, אז לפי מה הם מחליטים מתי נוח להם? תודה רבה! רותם.

thunderstorm

New member
בקשר לפסיכולוגיה

הרצאות מצולמות - כמעט ואין. אני חושבת שהיו לנו שתיים השנה, במקום הרצאות שהתבטלו - אבל בסוף לא היה בהן צורך אמיתי. חובת הגעה לשיעורים אין - אף אחד לא יבדוק נוכחות בקורס שיש בו 200 איש. בקשר לתרגולים - גם אין חובת הגעה, אבל בסטטיסטיקה למשל, אסור להגיע לתרגול שאת לא רשומה בו בלי אישור מרכזת המתרגלים. שעות ניסוי - את צריכה לעשות 15 שעות (=15 נקודות) בשנה א'. לא משנה באיזה סמסטר - את יכולה לחלק את זה איך שנוח לך. את בוחרת מתי להירשם לניסוי ולאיזה, ולעשות אותם בחלונות זה מה שהרוב עושים. בד"כ ניסוי של שעה שווה נקודה אחת, וניסוי של חצי שעה שווה חצי נקודה, וכו'. אבל, לפעמים ניסוי יכול לקחת בפועל פחות זמן מהניקוד שלו - להרוויח 3/4 נקודה על ניסוי של עשר דקות, למשל, זה נחמד

thunderstorm

New member
אין לי מושג...

את צריכה לקחת את הקורסים דרך החוג לפסיכולוגיה, או שיש לך קורסים בפסיכולוגיה בתוך חוג אחר? אם זו האופציה השנייה, אז תצטרכי לחכות ולראות, כי זה לא בהכרח תקף.

sagiey

New member
לא נראה לי שיש את החובה הזאת למי שלא בחוג

הרי התואנה לביצוע שעות הניסוי הם לצורך "התנסות הסטודנט בתהליך מחקרי" או משהו כזה. לחוגים אחרים אין את הסיבה הזאת.

amitk80

New member
אני לא זוכר שיש קורסים מצולמים במערכות מידע

אני אף פעם במהלך התואר שלי לא נתקלתי בקורסים מצולמים במערכות מידע ואני באמת חושב שהגיע הזמן לשנות את המצב העגום הזה ולהתחיל לעשות עם זה משהו. אני רק לא יודע למי אמורים לפנות בקטע הזה. מה שאני כן יודע רותם שפעם צלמו את הקורס תקשורת נתונים ושימושיה בארגון (קורס של שנה שניה במערכות מידע) אבל מאז כבר הספיקו להחליף את המרצה למרצה שהוא פשוט גרוע וזוועתי. מקסימום אם תכנסי לסמסטר ב' ועוד יצא לי להכיר אותך אני אוכל להשאיל לך קלסרים לסמסטר (אבל אם תבקשי ממש יפה). לגבי פסיכולוגיה תצטרכי לפנות לאנשים שיותר בקיאים ממני בנושא. בהצלחה,

אליהו ד

New member
יש בקורסי הליבה בכלכלה בשנה ב'

וזה פשוט גרוע עד כדי מביך ברמות , כמו הסרטים שמצלמים במצלמת כיס בתוך האולם קולנוע .

למעלה