עוד כמה שאלות...
מצטערת שזה בא בהודעה חדשה, פשוט כשהוספתי את ההודעה לשרשור הקודם זה לא הקפיץ אותו והתשובות שלכם ממש חשובות לי... בכל מקרה, אחרי כל ההתיחסות והעזרה המצויינת שלכם (שוב תודה
), אני מרגישה בנוח לשאול עוד כמה שאלות: 1. שמעתי שיש הרצאות מצולמות. האם נכון? האם קיים בפסיכולוגיה ובמערכות מידע? כמה זה כדאי? 2. האם בכלל יש חובת הגעה לשיעורים? 3. הרכבת מערכת - בפסיכולוגיה הבנתי שהמערכת די מובנית (קורסים שנתיים שחייבים להרישם להכל מראש...), האם במערכות מידע יש הגבלה (מעבר לדרישות קדם) או שאני יכולה לבחור כל קורס שנפתח בסמסטר בו אני אני מעוניינת לקחת אותו? 4. בפירוט של קורסי החובה לסטודנטים במתכונת דו-חוגית כתוב שצריך לעשות 15 שעות ניסוי. מה זה בעצם אומר? מה עושים שם? כמה זמן זה בפועל?(נראה לי 15 שעות בסמסטר אבל אולי לא הבנתי נכון...), האם זה קורה מתי שנוח לי (למשל בחלונות בין שעורים) או מתי שנוח להם? ואם זה מתי שנוח להם, אז לפי מה הם מחליטים מתי נוח להם? תודה רבה! רותם.
מצטערת שזה בא בהודעה חדשה, פשוט כשהוספתי את ההודעה לשרשור הקודם זה לא הקפיץ אותו והתשובות שלכם ממש חשובות לי... בכל מקרה, אחרי כל ההתיחסות והעזרה המצויינת שלכם (שוב תודה