עוד כמה קישורים

melodynoa

New member
עוד כמה קישורים

בית הרוחות
אתר מצויין! עם לא פחות מאשר 19 מחלקות שונות, כל שיש כצת סכנה של טביעה בחומר. אז אני אכוון אתכם למחלקת הטארוט, שם יש הסבר על הטארוט באופן קללי, ופירוש של כל אחד מחפיסת וייט ריידר. איך מגיעים: נכנסים ללינק בצד
- כוכבים ומזלות, וכשהדף נפתח יש רשימה בצד
והלינק השביעי הוא הטארוט. בתחתית העמוד יש לינק "הקלפים, התמונות והמשמעות".את הפירושים אני אישית לא אוהבת, בהזדמנות אתן לכם את שלי, כי אני בתהליכים של כתיבה. בכל אופן, נראה כי האתר מקיף את כל מה שכלול בתורת הנסתר, רק שכאמור, אפשר ללכת בו לאיבוד בקלות. אם חיפשתם משהו ספציפי ולאח מצאתם אותו היכן שנדמה לכם שהוא אמור להיות - חפשו במקומות אחרים. התוכן קצת בעייתי. מחלקת הטארוט באתר של יואב בן-דב כותב הספר המעולה "קריאה בקלפים". את הפרשנויות שלו לקלפים אני אישית דווקא מאוד אוהבת, בניגוד לפירושים באתר הקודם. אולי בגלל שמהספר שלו (ושל אריק איל) התחלתי. האתר בנוי בצורה אינטליגנטית ונוחה, ובו עוד נושאים מעניינים, כאלה שנוגעים ושלא נוגעים למיסטיקה. למי שמעוניין, בתחתית העמוד בקישור שנתתי יש לינק לעמוד הראשי.
עולם המיסטיקה - אתר נרחב, מצויין, הכולל בתוכו קורס טארוט שלם מאת גילי פרי, וניתן להוסיף תגובות לפירוש שלו של כל קלף וקלף. רק חסר שם דוגמאות לפריסות, שבדר"כ מאוד עוזרות. אתר מצויין
מאחורי הספר של יואב בן-דב: "הקריאה בקלפים היא טכניקה עתיקה ומקובלת של חיזוי העתיד, הנמצאת בשימושם של מגידי עתידות בעולם כולו זה מאות שנים. הקלפים הם מכשיר רב עצמה ורגיש; בעזרתם אפשר להגיע לניתוח מעמיק של ההווה, להבנה טובה יותר של העבר ולתיאור מפורט ומדויק של העתיד. טכניקת הקריאה בקלפים קלה לשימוש ופשוטה ללימוד. וכל אדם שיקרא את הספר הזה בעיון יוכל להשתמש בה ביעילות. השיטות המתוארות בספר מיועדות לשימוש בקלפי משחק רגילים או במערכת המיוחדת של קלפי הטרוט, שאפשר להשיגה בארץ. יואב בן דב עוסק במחקר, יישום והוראה של תחומים שונים במדע, בתורת הנסתר ובטכניקות של חיזוי העתיד. סייר בהודו, סין הלאומנית ומקסיקו ולמד תורות אזוטריות ומיסטיות שונות. במשך כמה שנים לימד בחוגי בית קריאה בקלפים ונושאים קרובים. בוגר המחלקה לפיסיקה באוניברסיטת תל אביב וכיום עוסק בחקר בעיות של זמן במכון להיסטוריה ופילוסופיה של המדעים באוניברסיטת תל אביב".

melodynoa

New member
סליחה, המחיר הזול הוא זה

באתר בקבוק 50.4 ש"ח ולא 51 כמו הקודם. שימו לב למחירי השליחויות, ואז תעשו את החשבון מה יותר זול לכם.

למעלה