עוד כמה עונות ניראה לכם יהיה נימלטים? (מצידי שלא יסתים אף פעם)
M Moreiro New member 6/2/07 #2 עוד לא ידוע ומצידי גם שלא ייגמר אף פעם;[ כל עוד הם ימצאו דרכים לחדש ולא יימרחו את זה סתם. בעצם, גם במקרה כזה מצידי שלא ייגמר אף פעם
עוד לא ידוע ומצידי גם שלא ייגמר אף פעם;[ כל עוד הם ימצאו דרכים לחדש ולא יימרחו את זה סתם. בעצם, גם במקרה כזה מצידי שלא ייגמר אף פעם
A Angelus New member 6/2/07 #3 המפ - לדעתי? יגמר ב-2. ואם יחליטו למצוא על מה לעשות עונה 3, אז בוודאי יגמר בעונה ה-3. קשה לי לחשוב על דרכים מקוריות להמשיך את הסדרה הזאת לעוד כמה וכמה עונות. יש לכם רעיון?
המפ - לדעתי? יגמר ב-2. ואם יחליטו למצוא על מה לעשות עונה 3, אז בוודאי יגמר בעונה ה-3. קשה לי לחשוב על דרכים מקוריות להמשיך את הסדרה הזאת לעוד כמה וכמה עונות. יש לכם רעיון?
R RYaniv New member 7/2/07 #4 התסריטאים כבר הודו לקראת סוף העונה הראשונה, שהסדרה מיועדת להימשך 3 עונות. כמה זה רלוונטי היום? נדע עוד שנה.
התסריטאים כבר הודו לקראת סוף העונה הראשונה, שהסדרה מיועדת להימשך 3 עונות. כמה זה רלוונטי היום? נדע עוד שנה.
ד דוק ודור New member 7/2/07 #5 יש כבר אישור לעונה 3 אם תרצו לדעת עוד פרטים למשל יש לכם באתר הנל:SPOILERFIX תלכו לסקשן של PRISON BREAK ותקראו מה יוצא הסדרה כותב ואומר על העונה הבאה.
יש כבר אישור לעונה 3 אם תרצו לדעת עוד פרטים למשל יש לכם באתר הנל:SPOILERFIX תלכו לסקשן של PRISON BREAK ותקראו מה יוצא הסדרה כותב ואומר על העונה הבאה.
M Moreiro New member 7/2/07 #6 לפי דעתי יש לסדרה הרבה יותר מדי רייטינג בשביל רק שתי עונות.... לא יבזבזו את זה סתם ככה
ש שוקוהולית New member 8/2/07 #7 ../images/Emo211.gif אני שונאת שעושים את זה... בשביל רייטינג הורסים קסם של סדרות שלמות... כי גם ככה, לדעתי לפחות, העונה השניה הרבה פחות טובה מהראשונה, אז מה יהיה עם השלישית? למרות שיהיה חבל, לדעתי עדיף לסיים את הסדרה בסוף העונה השניה...
../images/Emo211.gif אני שונאת שעושים את זה... בשביל רייטינג הורסים קסם של סדרות שלמות... כי גם ככה, לדעתי לפחות, העונה השניה הרבה פחות טובה מהראשונה, אז מה יהיה עם השלישית? למרות שיהיה חבל, לדעתי עדיף לסיים את הסדרה בסוף העונה השניה...
M Moreiro New member 8/2/07 #8 כך או כך אני מעדיפה שתהיה עוד עונה, למה אם יהיו לסדרה רק עוד 6 פרקים אני פשוט אשתגע