עוד כמה ספולרים

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
עוד כמה ספולרים

אז אחרי שג'ון מביא את האטי ומאשים אותה שהיא הרוצחת היא מספקת אליבי למקום המצאה בכמה מהרציחות ובו עוצר את מרלנה... בהלוויה של דאג ואליס ג'ולי תוקפת את מרלנה ומרלנה תוהה האם היא באמת יכולה להיות הרוצחת (אין לי מושג מה זה אומר) דידרה תשחק לזמן מסוים שני תפקידים את התפקיד של מרלנה ואת התפקיד של האטי ...

PRINCESS GINA

New member
נצ"ש משהו נחמד על קריסטיאן....

תיראו משהו נחמד על קריסטיאן! תכניסו תאריך לידה והאתר יבדוק התאמה ביניכם לבין קריסטיאן
פה

soapsfan2

New member
שלום שלום לך אישתי...../images/Emo13.gif

לא ידעתי שאנחנו קוראים את אותם הפורומים...

soapsfan

New member
../images/Emo46.gif

יופי,תכתבו בכינויים דומים לשלי,ממש גן חובה..מעניין שכל זה קורה דווקא עם חזרתו של ג'ונגל בוי,אבל לא משנה,אני לא הולך להיכנס לויכוחים מיותרים..תמצאו לעצמכם חיים

JungleBoi

New member
מה זה קשור אלי??????

שוב אתה מציק לי?????? סואפסיפון העפיפון עם כל כמה שהתגעגעתי לפורום הזה אליך לא התגעגתי בכלל!!!!!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo6.gif

הוא לא אמר שזה אתה... ובבקשה אל תריבו
זה לא המקום למריבות!

JungleBoi

New member
אז למה הוא אמר

שמעניין שכל זה קורה עם חזרתו של ג'ונגלבוי?????????

PRINCESS GINA

New member
אבל....../images/Emo9.gif

בסוף הוא אמר שזה לא משנה והוא כתב במפורש "תמצאו לכם חיים" תמצאו...לא תמצא... לדעתי הוא סתם קישר אותך...לא במטרה להחפיש אף אחד... אז אני חושבת שנניח לזה ככה עכשיו... אם אתה חבר בפורום, אז כדאי שתנסה להסתדר עם כולם או שפשוט לא תתיחס למי שלא מתאים לך לדבר איתו... מהיכרות שלי עם סופספאן, מצאתי שהוא בן אדם מאוד נחמד ואני בטוחה שתסתדרו בסוף...אז למה לריב אם אפשר לפתור את הבעיה בכזאת קלות

CityGirl9

New member
בוביל'ה נשמה טהורה../images/Emo24.gif

את מגשרת בין כולם פה..... אולי תעזרי לנו עם הפלסטינים
...... מקסימה שכמותך

JungleBoi

New member
לא זה בסדר

אני וסואפספון יישרנו את ההדורים בנינו ופתרנו את כל המחלוקות ועכשיו אנחנו מסתדרים

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo49.gif+../images/Emo65.gif=../images/Emo77.gif לשניכם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo9.gif*מסמיקה*../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifרבה.../images/Emo25.gif

אבל ניראה לי שאני ישאיר לשרון את הפלסטינאים... זה קצת גדול עליי...

weakness

New member
רגע אני לא מבין...

אז הרוצחת זו כפילה של מרלנה? ודרך אגב מתי יתחיל אצלנו אקשן הרציחות?

למעלה