עוד כמה משפטים ממני אליכםםםםםםםםםםם

עוד כמה משפטים ממני אליכםםםםםםםםםםם

"אנשים שאינם מותירים אחריהם הישגים רבי חשיבות, אלא רק סדרה של מעשים טובים בקנה מידה קטן, לא בזבזו את חייהם..." " אל תאהב את מה שאתה משיג תשיג את מה שאתה אוהב..." " יהיו אשר יהיו האתגרים והמכשולות יציבו בפנייך החיים, זכור תמיד להביט אל ראש ההר, משום שבעשותך זאת, תביט אל הגדולה. זכור זאת, ואל תפול ברוחך בגלל שום עיניין, ולא משנה עד כמה חשוב הוא נראה, ואל תתן לשום דבר מלבד ראש ההר, להסיח את דעתך." זוהי המחשבה היחידה שברצוני להוריש לך..." " האומץ לצד האהבה, היא התשובה החשובה ביותר. כל אחד מאיתנו מובס פעמים רבות, אולם אם נקבל את התבוסה בעליצות, נלמד ממנה, וננסה לפעול בדרך אחרת.... אז נמצא סיפוק..." " כשאתם כבר לא יכולים לצעוד אפילו צעד אחד, זה סימן שעברתם רק חצי מהמרחק שאתם מסוגלים ללכת..." אוהבת.....בלאגניסטית...( מיכל )

חיפושיט

New member
אולי תפסיקי עם זה?,

המשפטים האלו עושים אותי חביבה כזאת.. מפחיד.. :) שוב פעם, תודה על מה שכתבת.. באמת דברים מקסימים.. אחד הדברים שהכי מפחידים אנשים [וגם אותי] זה שהם לא משאירים "חותם" על העולם, וכאילו ישכחו מהר.. אבל המשפט "אנשים שאינם מותירים אחריהם הישגים רבי חשיבות, אלא רק סדרה של מעשים טובים בקנה מידה קטן, לא בזבזו את חייהם..." די מתמצת את העובדה שכולנו משאירים חותם, בדרך כזאת או אחרת.. בכל אופן, מקסים ונכון, הלוואי שנדע איך להתייחס לדברים האלו ברצינות, ושוב תודה

חיפוווווווווווווווווו../images/Emo9.gif

אני אוהבת שאת אוהבתתתתתתתתת.... נכון שהם עושים אותנו נחמדות פתאום? חחחח גם אני לא רגילה....חחח
קיצררררררררר....יש לי עוד....אני יבוא אותם לפה בהדרגה.. תקפצי לפה ותראי אותם...צ´אוו בנתיים ...

יעליייי גם פה יש משפטים

בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ממנייייייייייייי יא מצחיקולהההההההההההההההההה

יעליייי

New member
אני באההההההה...!

חומץ שילי הנה שיר קטן ממני אליך.. לכל האוהבים ולכל האוהבות לכל האנשים שסבלו מאכזבות לכל הסובלים ולכל הסובלות לכל הנערות שהזילו כבר אוקיאנוס של דמעות לכל הניפגעים לכל הנפגעות על כל התקוות ועל כל המשאלות לכל הנבגדים ולכל הנבגדות על כל החלומות ועל כל האשליות לכל הדמעות שעל הכר נזלו לכל הדמעות שבגללו פניהן של ילדה יפה נרטבו לכל המאוכזבים ולכל המאוכזבות לכל הנערים שחלומותיהם נקטעו לכל האוהבים ולכל האוהבות אאחל לכם שתהיו מספיק חזקים כדי לקום מכשלונות... LOVE U בובע... -יעלי-

למעלה