עוד כמה ימים!!!!!!!!!

עוד כמה ימים!!!!!!!!!

אני היחידה שלא מסוגלת להתרכז בעבודה ובשום דבר אחר חוץ מפסטיבל אילת???? אני כלכך מיתרגשת וכל כך חיכיתי לרגע הזה!!!! איזה כיף!!!!!1 עוד כמה ימים!!!!!!!!!!1

ליילה 1

New member
את בטח לא היחידה

אני מכירה עוד כמה כאלה ואני ביניהן שנורא מתרגשות מצפות ומחכות וסופרות את הימים. לאור החוויה הנפלאה שחוויתי בשנה שעברה, אני בטוחה שיש בהחלט למה לצפות.

י ע ל י ק

New member
עדי ?

את באמת עדי שאני חושבת שאת עדי?

ליילה 1

New member
יעליק../images/Emo24.gif

לפי התמונה, בוודאות כן!!! ומה שלומך את יקירתי ה
?התגעגעתי אליך מאוד מאוד. לכבודך אני מקשטת את הדשדשה בפוּלג ונַמְנַם

י ע ל י ק

New member
אוי איזה כייף ../images/Emo24.gif

ובאמת - טוב שיש תמונה
חבל שלא חשבתי להסתכל בעצמי...

יעליק!!!!!!!!

מאמי!!!! איך היה בארה"ב?????? איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ניתראה באילת !!! אני כבר מתה לנסוע כל היום אני חושבת על זה והחל מאתמול בלילה גם לא מצליחה להרדם מהאנדרנלין!!!!!! עם מי את באה?

י ע ל י ק

New member
אוטוטו נוסעים../images/Emo73.gif

אצלי השינה עדיין מבולבלת מה
הבייתה
אבל גם עודפי האדרנלין כנראה משטים בי
בכל אופן יופי שהצטרפת לפורום - חיכיתי לך
ועוד יותר יופי שסוף סוף ניפגש בקרוב

י ע ל י ק

New member
אה - ושכחתי ../images/Emo163.gif

מצטרפות אלי ליילה1 וROOTANA והשמחה רבה טרלהלהלהלה (רק חבל ש
לא יכולה לבוא
)

ליילה 1

New member
היום חזרתי לכושר ../images/Emo178.gif

לקראת הפסטיבל אחרי תקופת יובש די ארוכה. שעור בבוקר ושעור בערב , והריני מוכנה ומזומנה
לסדנאות , לחפלות, ולכל מגוון הארועים הצפוי לנו.

jadi5

New member
ברוכה הבאה - מחכה לך...

נקבלך בצהלולים וריקודים, בשמחה ובששון.... כיאה לנו

dorityeyni

New member
וואלה עוד כמה ימים.....

איזה מזל שהפסטיבל לפנינו ולא מאחורינו. אני מחכה בקוצר רוח לפסטיבל . כמי שנמצאת מאחורי הקלעים בערבסק, אני עדה להכנות ולהשקעה ול א ה ב ה ולעשייה של הצוות יעל מואב ואורית מפציר. כולי התרגשות כבר כמה שבועות, אני בקריזה של יצירה ותפירה והכנות לתצוגת אופנה שתערך בסיום הפסטיבל. מה גם שדוד ואנוכי הבאנו "ציוד" מקהיר, מעט אבל משובח. כל הקודם זוכה. (תביאו מזומן). מציעה להצטייד בבגד גוף כיון שאין תאי מדידה בסביבה. אז , מה אומר ומה אגיד עוד. נתראה בלובי של המלון או בסדנאות שלי. ביום חמישי סדנא למתחילות (ריקוד קצר -תופים) יום שישי ממשיכות (משפטי ריקוד וחיבור) ובשבת מתקדמות (ריקוד על שיר של ווארדה). נתראה. ב א ה ב ה דורית ייני

י ע ל י ק

New member
סוף סוף נתראה שוב ../images/Emo140.gif

אני שמחה שגם את באה, גמני מאד מתרגשת כבר

בנות ובנים תהנו תהנו ותהנו!

גם בשבילכם כמובן וגם בשביל אור הקטנה ואני שבשנה הבאה בלי נדר נעמוד שם בשורות הראשונות!

ליילה 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gifתעמדו??

לא נראה לי שהשימוש בפועל ע.מ.ד תופש אצלך
. פזז, שקשק,נשמע הרבה יותר מתאים לאנרג'ייזר
שכמוך. אפרופו,מה שלום הפיצית
?ואיך את ממסתדרת כאמא טרייה?

תודה! וגם שכמוה - בחיי

אומנם רוב היום ישנה אבל כשערה מה זה שומעים אותה... חמסה וחמסה כמו שפיפי אומרת... אני? יש לי אין סוף תמיכה ועזרה מהבעל והאימא שלי אז אני מסתדרת ומתרגלת. החוג שלי בא לבקר אותי בשבוע שעבר והציף את הקטנה במתנות ומה זה הייתי בעננים. אגב - פירסמתי את סיפור הלידה בפורום שבעבר ניהלתי. שאפרסמו גם כאן?

ליילה 1

New member
יווו, איזו מדהימונת ../images/Emo3.gif

מקסימה ביותר
. ולפי התמונה השנייה (עם האמבטיה) נראה שאת חוזרת למידות הקודמות שלך במהירות. כל הכבוד!!

למעלה