עוד כמה הודעות ממני...

טליW

New member
עוד כמה הודעות ממני...

מספר הטלפון הנייד שלי לא חסוי. הוא אפילו נמצא בחתימה שלי. אפשר להתקשר אליי בכל עניין, אבל אחרי השעה 16:00 (למעט אם מדובר במקרה חירום). אני עכשיו נמצאת בתוך תהליך של מעבר דירה, אין יום שאני לא נכנסת לפורום, אבל בהחלט שאין לי הרבה זמן להקדיש. אם נראה לכם שחשוב שאראה או אקרא משהו - שילחו לי מסר. ודבר אחרון - לפעמים, בעיקר כשאני בלחץ זמן, אני כותבת במורס. תשובות קצרות וענייניות. אין לי כוונה להיראות קשוחה או קרה, אתם יודעים כמה שאתם קרובים אל ליבי, וכמה הערכה יש לי לכל אחד ואחת מכם. חוזרת לאריזות.....

יובל2

New member
YYY ימים קשים עוברים עליך אה../images/Emo35.gif

ז"א מתישים
שיעבור בקלות ושיהיה בשעה טובה.

berry23

New member
בהצלחה בבית החדש, שיביא לך הרבה

אור ואושר, אחדות ואהבה.... ולאט לאט, לא צריך להלחץ מבלאגן, בסוף הכל יהיה במקום...

טליW

New member
וואו... איזו הפתעה.... ../images/Emo24.gif תודה

אני לא בטוחה שעושים חנוכת בית בדירה שכורה, אבל אני תמיד מוצאת תירוצים לשמוח

טלוש, טיפ -

בגדים תארזי בשקיות גדולות וקשיחות, זה תופס פחות מקום ויותר נוח. יודעת מה זה לפלף? ניילון נצמד בגליל, תלפפי פינות של ספות, ארוניות, ואפילו פינות של שולחן כתיבה. ותספרי כמה אריזות ומדפים יש לך, בפעם שעברה שכחו לנו כמה דברים באוטו של המוביל. בהצלחה. את המחשב תעטפי בהרבה שכבות או קלקר, ועדיף שתקחי אותו ברכב האישי, אם יש, או במונית.

טליW

New member
מיכאלה... בואי... סוד...

זו פעם תשיעית שאני עוברת דירה. אבל תודה על כל הטיפים, תמיד אפשר ללמוד דברים חדשים.

בובה יפה ומתוקה שלי

שיהיה לך בקלות במעבר הדירה הלוואי שדברים ייסתדרו לך וילכו לך בצורה שאת רוצה אם את צריכה עזרה יהונתן ואני נבוא ונעזור לך את בלבנו תמיד כל דבר שאת צריכה יש לך את הטלפון שלי אוהבת אותך המוני המונים שרית

אחחחח טלי, ניצחת אותי !!!!

עברנו 8 דירות. במשך 22 שנה. באחת מהן 7 שנים. ובאחרת שלוש וחצי שנים. השאר תקופות קצרות יותר. ושלוש פעמים באותו רחוב (מרכזי) בעיר.

טליW

New member
ניצחתי אותך ובגדול!!!

אני שכרתי 3 דירות שונות באותו בנין

למעלה