עוד כמה דברים...

עוד כמה דברים...

.איפה אני יכולה לברר מה קורה באוזבקיסטן מבחינה ביטחונית? יש למיהו איזה אתר טוב לבירורים מהסוג הזה? 2. יש למישהו איזה רעיון לחסוך בציוד? איזה חנות של יד שניה או איזה אתר לאנשים שמוכרים ספרים או ציוד אחר משומש? זה יעזור לי מאוד... אגב, אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת שירשורים חדשים... אם לא אז תגיד לי סלע...

sitvaniyot

New member
בירורים

התחילי בבקשה בלחיצה על המילה קישורים בראש העמוד. בקישורים לחצי על מידע למטייל, המידע שם.

תודה...

זה בדיוק מה שחיפשתי

sela v

New member
אז ככה

שרשור קופץ עד 72 שעות, לכן לא כדאי לפתוח כל פעם מחדש שרשור אלא רק כל 3 ימים במיוחד שאת עוסקת באותו נושא, והוא ארגון הטיול שלך. כמו שסיתוניות אמרה, במידע למטייל בקישורי הפורום יש קישורים לאתרים של משרדי החוץ השונים כולל הישראלי, ותחפשי מידע על אוזבקיסטן. צריך לעשות גם הפרדה בין השדה תעופה למדינה עצמה, אלא אם יש הפיכה לא צריכה להיות בעיה עם שדה תעופה, שהשמירה עליו בד"כ טובה. לא מכיר חנות של יד שנייה בארץ, ואני אפתח עכשיו את שרשור השותפים, והציוד ואת מוזמנת לשים הודעה שאת מחפשת ציוד, את יכולה להסתכל גם בלוחות הפורום (בראש הדף יש קישור). ספרים את יכולה גם להלוות, ובשביל זה פתחנו את לוח הספרייה (לוחות הפורום).

למעלה