עוד יש דברים כאלו ?

"אני אומר:

אלי! העוד ישנם כל אלה? העוד מותר בלחש בשלומם לדרוש?.." >עוד שיר המכיל איזכור של אלהים<

שוב, מי מאיתנו בדיכי?

לא העליתי על דעתי שמה שכתבתי יכול להיקרא כך. פ´שיוט אמרתי... טוב,
ו
בכל מקרה

יריב71

New member
יש גם יותר גרוע

הרבנים ימח שמם וזיכרם רוצים לשלוט בקהל ולכן מונעים מהם גישה לאפשריות אחרות הגיע הזמן לשלוח את הרבניםלכל הרוחות אני אנוס ולא על פי הדיבור

כאילו דהההה

ר´ אתאיסט, כן...יש. לצערינו הממשלות השונות פוחדות פחד מוות מהחרדים מה שגרם וגורם לשרים לביטחון פנים לדורותיהם, להורות למשטרת ישראל להעלים עינה מהאלימות במגזר החרדי... אני מקווה שמתישהו, לאיזשהו שר פנים יהיה אומץ כדי לעשות לזה סוף.

שמעתי משהו היום בגלי צה"ל

אבל לא היה לי זמן לשמוע את הכל, אולי תוכל לסרוק את זה יותר ברור? אה, וסליחה שאני נוחת ככה בלי הודעה מוקדמת, אני מקווה שהתגעגעתם (עם ע´ עמוק).

sharkyM

New member
במילה אחת: חומייניסטים !!!

>יופרטו משמרות הצניעות<

דידית

New member
לא נראה לי כל כך נכון,

לא שמעתי בחיים על רבנים שככה מחרימים אישה בגלל מחשב, הרי לא חסר בתים עם מחשבים. נשמע לי מוזר. דידית.

גל נעים

New member
המקרה אמיתי-אלה הפשקוילים שכתבתי על

עליהם,על אישה שפנתה לערכאות חילוניות והחרימו אותה,הפיצו עליה פאשקוילים בכל בני ברק,הוציאו לה את הילדים מחסותה,איימו על חייה ועוד. ככה נראת החברה האוהבת והתומכת שלנו. (טוב נו-של חלק מאיתנו)

דידית

New member
גל נראה לי שאתה טועה.

לצערי אני יודעת מי זאת האישה שהפיצו עליה פשקווילים. (פשוט מפחיד!) לפי איך שאני מכירה את בעלה לא נראה לי שהוא יתגרש ממנה בגלל לאישה ואינטרנט. מה שנכתב בעיתון נכתב על גרושים בגלל אינטרנט וזה נראה לי מגוחך. אבל מי מוכר אמת?
דידית.

תנאית

New member
כרגיל דידית , אני מסכימה איתך

ובטוחה שהיו דברים מעבר לזה , יש לי מלא חברות נשואות שלמדו מחשבים שיש להן מחשב בבית וכו" אא"כ מדובר במאה שערים או משהו כזה , זה נשמע יותר הגיוני...

אתה צריך לדעת... אתה גר האיזור

>ספל חמאה תמיד חשבה שמשמרות הצניעות זה פיקציה להרתעת סוררים (משהו כמו - אם לא תאכל יבוא שוטר)<

גם שמוליק טיאר (103 FMׂׂ ) יצא נגד

משמרות הצניעות. הוא סיפר שהתקשרו אליו שתי נערים חרדים שרצו לצאת בשאלה. ואז אחרי השידור חיכו לו בחוץ שתי חבר´ה ממשמרת הצניעות.

דידית

New member
אתם מספרים לי על משמרת הצניעות?

היתה לי הכרות אישית איתם. בני זונות, מניאקים, סוטים ושילכו להזדיין עם הנשים שלהם במקום לחנך את הבנות בחוץ. דידית. <שונאת לדבר מנסיון> <<מקוה שתסלחו לה הפעם על הקללות>>

sharkyM

New member
הי הי...

זאת בדיוק המטרה של השרשור שאתיאיסט פתח (אם הוא עדיין לא עלה בסערה השמיימה). >שארקי מצטרף לתיאורים דלעיל<

למעלה