עוד ישראלי מכוער

בבא1

New member
עזוב חוקי או לא.

שמת לב שהמשלוח לארה"ב הוא חינם והמשלוח לישראל הוא 100$?

noam weissman

New member
זה לא ישראלי מכוער .. רק לא חכם

מבקש משלוח של 100 דולר על טלפון שנמכר בממוצע בסביבות ה 150-200 וכבר עומד על 205.. אין מצב אין כל כך הרבה מטומטמים. הבידרים גם עם מעט פידבקים.. לדעתי מי ששם הצעות פשוט מריץ לו מכירות. נוקיה N97 הוא גם 3G ולא דואל סים... מי שקצת מבין יודע זאת.. נוקיה מקורי נמכר בסביבות 400-500 דולר בקיצר אם ימשיך ככה ימיו ספורים

אוהד09

New member
לא חושב שזה ראוי לפרסם את המוכר ללא ידיעתו...

הרי רוב חברי הפורום שומרים בקנאות על פרטיות החנויות שלהם ומוצריהם, כך שאני לא חושב שזה נכון לפרסם חנויות של מוכרים ישראלים אחרים... אף אחד לא היה רוצה שמישהו בטעות ישים את החנות שלו בפורום עם איזה הערה\הארה על איזה מוצר שהוא מצא שם... זו דעתי לפחות... וממש אין לי קשר למוכר הזה (שאני חושב שעתידו באיביי יהיה קצר מאוד). ליל"ט, אוהד.

noam weissman

New member
שלום יקירי

נוקיה N97 הינו טלפון דור 2 וגם דור 3.. המצלמה הינה 5 מגה ויש רק SIM אחד..וכו וכו... ההעתק הסיני הוא בעל שני SIM כמו הרבה טלפוניים סיניים. אינו תומך בדור 3 והמצלמה הינה פחות מ 2 מגה.. חוץ מזה בד"כ יש להם טלויזיה מובנית עם אנטנה כמו של טרנזיסטור שאינה קיימת במקורי... בדר"כ ההעתקים הסיניים נקראים N97C או NOKLA או NOCIA וכו... הבחור אולי בכלל לא יודע שמה שהוא מוכר זה חיקוי לך תדע
עכשיו מספיק ברור ?

guygroup

New member
חברים יקרים

איביי מלאה במוצרי OEM ומי שקונה יודע את \זה רק המוכר צריך לציין את זה אם זה ככה.. אאני לא רואה שום בעיה עם זה

למעלה