עוד יציאה מהארון????

dgrwkl1

New member
אבל אני לא אוהב רכילות....

ועוד משהו קטן לגביי אתמול. לא שמעת על המשפט "לא מפקירים חייל בשטח"????????????????????????

dgrwkl1

New member
אתמול??.ערב????

בעודי מנסה להכין את מה שהייתי אמור להכין----זרקת לי פה כל מיני עיצות של איך ומה לעשות...... ופתאום,באמצע פרשת והכרזת שאתה הולך.!!!!!! הבית שלי היה נראה באמת כמו שדה קרב עם מלא עשן. וזה רק בגלל 1000 גרעינים שהחליטו שהם לא מתפוצצים,והמחבת ממשיך לעלות בעשן!!!!!!!! זה לא נחשב להפקרת חייל בשטח????

כבר אני מגלה שני כשלים ע"פ הודעה

שלך: א. 1000 גרעינים?? אמרתי לך לשים שכבה דקה. לא ספרתי כמה אבל בטח לא 1000 ב. מחבת??? שוב: מחבת??? אמרתי סיר. עם מכסה! בוא נעזוב את זה, העיקר תיקנו את המיקרו?? והמלצה שלי: שים עוד שני מיקרוגלים ספייר בבוידעם. למקרה חרום... ובלי קשר, נראה לי שעשית פה רושם מה-זה גרוע...ייקח לך הרבה זמן לתקן אותו. אבל אני מאמין שעם הזמן היחס אלייך ישתפר. יש פה אנשים עם זיכרון חלש...לאט לאט ישכחו לך את שרשור דודי בלסר המפורסם שלדעתי היה שרשור ברמה, מעניין וחיוני. מאידך, יש פה אנשים עם זכרון חריף מאוד (מלאכית והנדריקסון) שידאגו להזכיר לכולם... Time will tell.

dgrwkl1

New member
בסדר--אבל קצת הקצנתי

זה באמת היה בהתחלה עם סיר ,כדבריך ולא באמת כזו כמות של גרעיני תירס. אבל בכל זאת==זה לא זה. אבל תודה בכל אופן. ולגביי הרושם שעשיתי?? אני לא מוטרד ממנו

Hendrixon

New member
גלגלוש, יאמר לזכותו שהוא מנסה../images/Emo13.gif

ויאמר לזכותך כל הכבוד על לקיחת פרוייקט השיקום לידיים
אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שתחת פני השטח הלבה עדיין גועשת
יש לו עדיין "התפרצויות" שמזכירות את עברו החם
בהצלחה לשניכם
(ולכולנו)

blue moon angel

New member
איזו אפליה...איזו גזענות....../images/Emo12.gif

אם אני מכוערת אני לא רשאית להגיב לאליל שכמותך
נפגעתי עמוקות

Hendrixon

New member
סקין ג'ינס את ממש על הפנים../images/Emo11.gif

אין לך זכות קיום בעולם היפיופי של... איך הולך הניק שלו?

Hendrixon

New member
אני מקווה שזה היה בהומור כי אם לא

אז לצערי אתה סתם פאתטי, כי הייתי מגיב אותו הדבר גם אם בארי היה מקבל תגובה כזאת. אני מקווה שלא היית חושב גם אז שזה סוג של חיזור. ציניות זה דבר נחמד, אבל פלצנות זה סוג של הפרעה. תבחר

חיבוקון

New member
צאי מהפינה בואי לחיבוק עידוד../images/Emo24.gif

ועכשיו ברצינות, את לא יודעת שלא נפגעים מפגועים? ובכלל החיים גם כך מסובכים למה להיכנס לפינות בשביל שטויות???

blue moon angel

New member
חחח חיבוקית נראה לך שבאמת

נפגעתי?? הכל בהומור יקירי:) ובוא אני אגלה לך סוד...ישנן פינות שכדאי ואף רצוי להיכנס אליהן...
חחח לא כך הנדריקס?:)

למעלה