עוד ילד כאפות

פנטילון

New member
מה יהיה עם ילדי הארץ?

טוב בעצם הוא צודק מהיום לא באים יותר לבית ספר מחר נפגשים שעת אפס בים

Fat Danken

New member
מה זה משנה לך?

את בכל מקרה מחליטה מתי שאת רוצה לא להכנס לשיעורים.

Fat Danken

New member
איזה שטות זו

זה מכעיס אותי. "שביתה רשמית" - אני לא חושב שיוצר הדף יודע מה משמעות המילה רשמית. בשום מקום בדף לא מוזכרת מועצת התלמידים הארצית, אז מה בידיוק רשמי כאן? טוב, אולי יוצר הדף מודיע שהוא עצמו שובת רשמית. טיפש. למרות כל רצוני לשביתה, צריך לעשות אותה כמו שצריך.

Mooa-Numi

New member
הוא גם לא יודע שתלמידים לא יכולים

לשבות רשמית. אין להם איגוד. כן, הם יכולים לא לבוא לבצפר ולהראות למערכת החינוך מה זה שיקצרו את חופש חנוכה המסורתי הזה, אבל זה עדיין לא רשמי. שלא לדבר על זה שזו לא באמת מחאה..

Mooa-Numi

New member
נו,

כשמפרסמים דף באינטרנט שקורא לתלמידי א'- י"ב לא לבוא לבצפר, כמה באמת ישארו בבית בגלל העקרון? ונגיד שדרך השביתה היתה שכל תלמיד שמוחה יגיש עבודת חקר בהיקף יחידה על השפעת הפוליטיקה והמאזניים הכלכליים של המדינה על מערכת החינוך (סתם), אז כמה אנשים ימחו אז? זה יותר הברזה מאורגנת מאשר מחאה, וחבל.

ayalon6

New member
דברי חוכמה...

בגלל זה לדעתי זאת שביתת דשא ולא שביתת בית כמו שהיה בפורים שנ"ש

פנטילון

New member
"רשימת קרדיטים לאתרים גדולים...

...שעוזרים לנו להפיץ את הידיעה על השביתה לכלל הארץ: http://www.yair-cris.com/ יאיר דורי וכריס מורנה - אתר מצליח לטלנובלות לילדים ונוער." בהחלט ילדי כאפות

ayalon6

New member
גאוני לא הפסקתי לצחוק!!!

מתחילים להפיץ באינטרנט!!!

Fat Danken

New member
משפט המחץ:

נשבר לנו שמתעללים בנו עם דרישות מטורפות כמו שנלמד כמו בני אדם

פנטילון

New member
יש עוד אחד

"*הסיבה שהמהפכה מתרחשת ב1.4.05 זה בגלל שבאותו יום יש לי מתכונת ענקית בהיסטוריה ולא הספקתי להשלים וללמוד את כל החומר. אבל אם אני אספיק אז המהפכה תידחה ליום אחרי. אולי למתכונת באנגלית"

Loreleiִ

New member
פייה והוא אפילו הכין כזה דבר..

שאומר כמה זמן נשאר.. לא יודעת איך קוראים לזה.. השקיע.

למעלה