עוד ילדה איבדה אמא.

batel500

New member
עוד ילדה איבדה אמא.

טרי לי מידי לדבר על זה.. עוד ילדה איבדה אמא, ילדה קטנה ממש קטנה היא אמורה להיות בערך בת 5 אני חושבת. בת דודה של החברה שלי, מכאן נובע שדודה של חברה שלי נפטרה מהמחלה היא, המחלה שאמא שלי שונאת להגיד את השם שלה..(למרות שאבא לא מת מזה) אני כל כך מבינה אותה פתאום..כל כך.

A GIFT OF LOVE

New member
תפילות הילדים...

אלוהים... עוד ילדה קטנה שאבדה את אמא.. עוד לילות קרים של לבד, עוד חרדות, עוד כמיהות נסתרות, עוד זעקות שאיש לא שומע, עוד כרית תספוג דמעות, עוד ילדה קטנה שאבדה את אמא... אני רוצה לחבק את הילדה הזאת, את אותה ילדה בת חמש של פעם... אני רוצה לחבק את הכאב שבה, את הפחדים הנסתרים בתוכה, את החלומות, את האשליות... לנסות לתת לה חיבוק, לתת לה אותו כי יעבור הרבה זמן שהיא לא תקבל אותו, הרבה זמן שהיא תבקש אותו בסתר ליבה.. הרבה לילות קרים.. ``תפילות הילדים שבוכים לאף אחד, אלוהים שומר בתיבה מיוחדת. ואני עוד שומעת ילדה קטנה, לבד... בקול של מלאך מגורש מגן עדן``...(ריקי גל) עוד ילדה קטנה שאבדה את אמא..... עוד תפילות לאף אחד, עוד תפילות בתיבה המיוחדת.. אלוהים, תשמור עליה, אל תעזוב אותה לבד.....

eshkolit32

New member
עצוב נורא

להיות יתומה בכל גיל זה דבר נורא, אבל קשה לתפוס איך בגיל צעיר כל כך ילדה צריכה להתמודד עם טרגדיה כזאת. מקווה שיש לה משפחה חמה ואוהבת שתשמור עליה.

batel500

New member
פגשתי את הקטנה היום.

היא כזאת מתוקה וקטנה, רואים עליה שהיא לא מבינה מה קורה.. אמרו לה שאמא שלה הלכה..לא אמרו לאן. היא כל הזמן חישה את אבא וחיכתה שהוא יבוא..היא בכתה ורצתה רק לאבא, אבל אבא שלה ישב שבעה והוא היה בבית אחר. אני בהחלט יכולה להבטיח שיש לה משפחה מדהימה אחד אחד דואגים לה ואוהבים אותה כל כך. האמא בת 35 והיא בת 6. אוח זה כל כך עצוב לי.

eshkolit32

New member
אני מאד מקווה

שהמשפחה תעטוף את הילדה בחום, תחזק אותה ותעזור לה להתמודד עם האסון הזה. כמה מוזר, זה נשמע לי דבר בלתי נסבל ההתמודדות הזאת עם מוות של אמא בגיל חמש. אצלי הדברים קרו כשהיתי בת 17 ואח"כ בת 22 ,ובמובן מסוים העובדה שיש אי שם ילדה שצריכה להתמודד עם מוות בגיל צעיר כל כך נשמעת לי דבר שבכלל לא הגיוני שהוא קורה...

שאלוהים יעזור לה

אני איבדתי את אימי בגיל 5 ואתם רק חושבים שהיא לא מבינה אני זוכרת שמייד כשראיתי את אחותי חוזרת בוכה ואיך שהדודים הגיבו אליה מייד הבנתי אבל בכל זאת לא הפסקתי לשאול איפה היא וכל הזמן ענו לי שהיא בעבודה זה מזעזע אבל אלוהים שולח אנשים טובים בדרך אני בחיים לא אשכח את יום האם שכל הילדים ציירו ציורים לאמא ואני לא מצאתי את עצמי(איזה אטימות מצד המורים) אני רק יכולה לאחל לה שיהיה לה מזל בשאר הדברים בחיים

A GIFT OF LOVE

New member
כמובן שהיא מבינה

לילדים יש חוש פנימי להבין דברים בלי מילים. גם אני אבדתי את אימי בגיל חמש, לי אומנם אמרו במקום ``אמא נפטרה`` (קצת מכעיס אבל מה אני דורשת מאחד שבזה הרגע אבד את אישתו?) אבל היו עוד הרבה דברים גם לפני מותה וגם לאחריו שהבנתי ללא מילים, הבנתי בשפה שרק הנשמות הקטנות והטהורות האלו מבינים...

למעלה