עוד יומים ו.............

טאKילה

New member
עוד יומים ו.............../images/Emo11.gif

2006 מחליפה את 2005 1. איך עברה עליך\עלייך השנה החולפת? 2. האם את\ה חוגג\ת את הסילבסטר? 3. מה את\ה מצפה מהשנת 2006 ? ערב טוב

אצלי ....

1. עברה ...העיקר שעברה, היה טוב וגם רע, השנה הזאת עברה בצורה קצת אחרת...כי בינואר שעבר רק התחברתי לנט...מה שבטוח היא עברה מהר....2 2. אני עשיתי תרגיל 69...יענו בהפוכה...מחר יום הנישואין שלי
19 שנה....אז ככה שחייבים לחגוג או את יום הנישואין או את הסילווסטר...בשנים הטובות<כלכלית> היינו לוקחים חדר בבית מלון ליומיים וחוגגים גם וגם 3.לא מצפה..."ציפיות זה רק לכריות"אבל בהחלט מקווה שיהיה יותר טוב <לא שהיה רע
>תמיד זה טוב שיהיה יותר טוב...יותר פרנסה, יותר בריאות, יותר הצלחה, יותר שמחה, יותר אהבה, יותר טוב מהכל ושזה יהיה לכולם!

שמים1

New member
עונה בתחושות מעורבות...

מתחלפת לה שנה אזרחית.... היו רגעים מהנים ויקרים.. המון רגעים עצובים וכואבים... אני לא מצפה אבל מייחלת שתיהיה שנה רגועה ושלווה שיהיה פיתרון מדיני במהרה. ששרון ירגיש טוב שה' ישמור על בני המתוק שבצבא.. שתיהיה שנה שנגשים את עצמינו , בנועם , אושר ובריאות שנת אהבה...

../images/Emo60.gif

1. התחילה במתנה מקסימה.. ב10 בינואר נולדה הנסיכה...
המשיכה בהחלפת עבודה..
מסתיימת בסימן הפרידה מ"לך"...
איזה מזל שאני הולכת לפי הלוח העברי...
2. מזה חוגגת.. בריקודים ושירים... פחחחחח... כמו שעניתי לשאלה של אנדי.. גם כשרכבתי בצד השני של החיים לא חגגתי..
סילבסטר לא אומר לי כלום באפן אישי.. בעצם.. יש את סילבסטר החתול המצוייר..
תמיד הזכיר לי איזה מורה לאנגלית שהיה לי... 3. מצפה מבקשת ומאחלת שיהיה טוב.. רק אושר שימחה בריאות ואהבה..
ערב נפלא

עוד יומיים...

והתאריך הלועזי מתחלף... עבורי הסילבסטר זהו יום הנישואין (15) כך ש... חוגגת (נראה לכם שאוותר על מתנה??) השנה הלועזית שעברה.... אצלי היא בסימן הלב! שינויים ... תהפוכות... ותובנות! מה אני מצפה מ- 2006? להמשיך הלאה במלוא המרץ... לשמור על הקיים ועל הגחלת!

חחחחחחחחחחח לוקחתית....

וואלה... יום נישואין בדיוק בסילבסטר... לא יכולנו לבחור תאריך יותר מוצלח! מזל טוב יקירתי... שתזכו לעוד שנים יחד! (ותחגגו כמו צריך הא? חחחחחחחחחח) אוהבת אותך.

אצלי זה היום ...יום לפני סילווסטר..

מזל טוב גם לכם מתוקה
וגם אתם תחגגו כמו שצריך...אההה?!
תגידי לי מה הסיכויים שבאותו פורום שתי יצורות יעשו את אותה טעות כמעט באותו תאריך....חחחחחחחחחח אוהבת אותך כפרעעעעעעע

אנדי 43

New member
עוד יומיים ו......

1.השנה עברה ועוד יומיים 2005 זה כבר הסטוריה ,אהבתי מאוד את 2005 ומקווה לאהוב יותר את 2006 . 2.עם היציאות השנה יש לי בעיה בגלל טל הבונבון שלי ,אבל בגלל שאמא שלי יוצאת יום ראשון לבית מלון אז היא תשמור עליו ואנחנו נצא לבלות . 3.מה אני מצפה משנת 2006? בריאות ,להמשיך לחייך ,לשמור על הקיים , ולכולם אני מאחל רק טוב על הלב .יו שכחתי ושתמיד יהיה דלק ב..
4.ובהזדמנות זאת רוצה לאחל לפסי ובעלה יום נישואין שמח ,הם חוגגים 15 שנות נישואין הרבה אושר בריאות וטוב על הלב

דיתוּש

New member
איזה כיף, הגיע הזמן.

1. איך עברה עלייך השנה החולפת? לא הייתה שנה קלה, זה בטוח. הרבה דברים חדשים וטלטלות בכל השנה הזאת. אבל היה בה טוב, בתכלס
2. האם את חוגגת את הסילבסטר? את השנה החדשה האזרחית - בטח
אצא עם חברים ואולי אמצא מישהו לחצות... 3. מה את מצפה משנת 2006? שתהיה יותר מאושרת.

טאKילה

New member
ולי.. מממ........../images/Emo178.gif

1. 2005 תזכר כשנה רוויה תלאות וכאב. 2. אני לא חוגגת. 3. מצפה ששנת 2006 תבוא מבורכת עם ימים טובים מאלה שהיו ב2005. שתהיה שנה אזרחית טובה לכולם

גמני עונה

1. השנה האחרונה היתה שנה של טלטלה כלכלית. העסק שבו עבד בעלי 19 שנים פשט רגל. והחלטנו להקים עסק משלנו שעדיין ממש בחיתוליו וכלום לא בטוח. 2. את הסילבסטר אנו לא חוגגים. אולי בנעוריי זו היתה סיבה נוספת לבילוי. 3. בשנה הקרובה אני מקוה שהעסק ימשיך להתפתח, שנהיה אנו ויקירינו בריאים
, שיגיע השלום המיוחל אמן, וחוץ מזה אושר לכולם

אצלי...

1.שיניתי סטטוס, זאת'ומרת התגרשתי ממפלצת, מאידף התאהבתי בנסיך אמיתי <טפו> 2.נראה לי שלא ממש אחגוג אפ'חד לא הזמין אותי
3.מכינה עצמי לשנה אופטימית יותר

צהריים טובים טאקילה, וסופ"ש נעים

שנה טובה שנת הישגים הנאות בריאות אושר שמחת חיים

טאKילה

New member
מהפנטת מתוקה אחת הפתעת לטובה../images/Emo24.gif

שנה אזרחית קסומה גמלך

ואצלי?

בתחילת 2005 החלטתי לעשות מעשה לעצמי, לא לפחד ונסעתי להודו והייתי שם כמעט חודש . כן בטח גם הייתי בטאג' מאהל יפה אבל לא כזה יפה . ובסוף הטיול נסעתי לעיר פונה שם נמצא האשראם של אושו ושם בפרט, ובהודו בכלל, חשבתי הרבה על מהות חיי ומה בעצם אני עושה כאן עם עצמי לי ליאור ולמה אין לי אומץ מספיק לעזוב מערכת יחסים קלולקת שהיתה לי ועשתה לי רע רק בגלל פחד להשאר לבד .ועד אז לא סמכתי על עצמי לדעת מה אני באמת מרגישה ,ולדעת שבעצם אני לא מפסידה כלום. שבעצם אני לא בטוחה עם עצמי ושמה שגורם לי בעצם לכאב הוא הפקפוק ולא האדם עצמו ואל לי לחיות בפחד מהפרידה וההבנה הזו נותנת לי את היכולת להתמודד עם הכאב,ולהפך אני מפנה מקום לאהבה אמיתית ושחזרתי עזבתי את הקשר שהיה ארוך . וזה בטח קשה כי שוב צריך להתחיל הכל מהתחלה .. חוץ מזה גם החלטתי לקנות מחשב ובזכותו אני פה אתכם. מה אני רוצה ? שיהיה לי טוב. לפרט? קשה לי עכשיו פעם אחרת שנה טובה ליאור

למעלה