עוד יומיים.

skipposh15

New member
שאלה

עוד יומיים יענו ביס!?!? נראלכן שזה סביר לראות את זה עם חבר שלי?
כי רק לו יש יס
ואני חייבת לראות אותה
או שאולי יעלו גם אותה לאתר הזה? אבל לא עוד חצי שנה? חח

vitekriver

New member
אני רואה את זה עם החבר ועם אחותי

אין יותר גרוע מזה טוב בעצם יש להוסיף את סבתא וההורים

skipposh15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עם אחותי זה לא בעיה XD אולי אני אבקש לו להקליט לי את זה בDVD או משו XD איזה כאפות אני..

skipposh15

New member
כן אבל זה מבאס

כי עד שכל פרק יעלה.. ואז זה גם איכות גרועה ובלתי תרגום..

limors2

Well-known member
תלוי מאיפה מורידים!

אם אנחנו מדברות על אותו דבר. כי כשאני מורידה סדרות, הן תמיד עולות לאינטרנט כמה שעות אחרי השידור האינטרנטי ובאיכות מעולה! למה להוריד אם זה באיכות גרועה

limors2

Well-known member
מקומות לא חוקיים../images/Emo98.gif

מחר כשיהיה לי מקום טוב שקל להוריד ממנו אני פשוט אכתוב פה ומי שרוצה שתשלח לי מסר

אביה93

New member
את לא צריכה להוריד

חח מצטערת שנדחפתי לשיחה רק רציתי להגיד לך שבאתר של יס יש לך את כל הפרקים המלאים עם תרגום ואיכות דווקא טובה.. אני מעריצה של הסדרה הזו למרות שעכשיו תכנסו לי לפרטים ותראו שאני די קטנה חח יחסית לאנשים פה .. אבל חשוב להגיד שאני סטרייטית ועדיין חולה על שיין ;) יומטוב :)

למה סטרייטיות מתחילות לראות את הסדרה בכלל?

אין לי בעיה ואני לא רוצה לפגוע, אבל ברצינות, למה? זו סדרה על לסביות, פור קריינג אאוט לאוד. אני הולכת להסתכן בסקילה באבנים, אבל אומר את זה בכל זאת - זו לא סדרה כזאת טובה. מבחינת התפתחות של דמויות ושל עלילה, זו לא סדרת איכות. אני לא יודעת לגביכן, אבל אני רואה אותה כי זו סדרה על לסביות. כמה שטחי, ככה נכון. כיף לי לראות סדרה שלמה שמלאה בבנות (יפות) ומתעסקת בבנות ובמערכות היחסים בין, ניחשתן נכון, בנות. מה סטרייטיות מוצאות בה?

Einav85

New member
בנות אוהבות אינטריגות,

זה לא ממש משנה אם זה בין גבר לאישה או בין אישה לאישה או אפילו בין גבר לגבר. ובל נשכח גם את אלמנט הסקרנות... חוץ מזה, יש מלא סדרות חסרות איכות של סטרייטים ואני בטוחה שלסביות צופות בהן

אביה93

New member
תתפלאי

לי זה לא נראה מוזר כלל, אני חושבת שיוצרי הסדרה לא יצרו את הסדרה להנאת הלסביות למינהן דווקא, הם יצרו אותה גם בשביל הסטרייטיות שיראו וילמדו על עולם הלסביות, אולי זה נשמע מופרך כי הרי זו סדרה שדי רחוקה מהמציאות אבל עדיין מהנה ולדעתי זו סוג של חוויה לראות דברים שונים על המסך דברים שלא רגילים לראות ולהחשף לעולם אחר שלא הכרתי לפני, לראות חיים של אנשים אחרים שקשה למצוא פה בארץ, כל הדברים האלה מסקרנים ומעניינים בין אם אני סטרייטית או לא.. אז כן אני מאוד נהנית לראות את הסדרה למרות שאני לא לסבית.. ואם את שואלת אותי החיים שלהם מאוד מעניינים ומצחיקים ולא הייתי מתנגדת להתחלף איתם ;)

vitekriver

New member
טוב נשברתי וראיתי את הפרק

מיכל שיגעה אותי ואני ממש התקשתי לסרב כשהיא צעקה "איזה נשיקה טיבטית הולכת פה" אז רצתי לחדר אני אדם חלש חלש חלש

למעלה