עוד יומיים שגרה מחכה לזה כבר בכיליון עיניים.
T tch111 New member 21/4/14 #3 אצלנו, זו השיגרה, כמעט כל יום פייסטה. עכשיו מתחילה העונה של התיירות הצעירה, כל היפים והיפות מגיעים לנפוש פה. והעיר תוססת וחיה.
אצלנו, זו השיגרה, כמעט כל יום פייסטה. עכשיו מתחילה העונה של התיירות הצעירה, כל היפים והיפות מגיעים לנפוש פה. והעיר תוססת וחיה.
א אמא עמיתית New member 21/4/14 #4 חוזרת לעבודה מחר אחרי שבוע וחצי של חופשה . האמת? כבר באמת הגיע הזמן- מיציתי!!!
ס סמאדי New member 21/4/14 #7 עוד לא החלטתי אם בא לי שיגמר או לא הכל היה רגיל והכי כייף שלא הייתי צריכה להתעורר מוקדם כל בוקר להכין אותם לבית הספר לעומת שירות ההסעות בחופש.
עוד לא החלטתי אם בא לי שיגמר או לא הכל היה רגיל והכי כייף שלא הייתי צריכה להתעורר מוקדם כל בוקר להכין אותם לבית הספר לעומת שירות ההסעות בחופש.
A achokler New member 22/4/14 #9 הצלחתי לעבור את החג חצי מצה בלבד בלי מופלטה העלתי רק קילו אחד עדיין מתלבט איך הילדים יקומו מחר אחרי ששבועיים קמים ב 11:00-12:00 .
הצלחתי לעבור את החג חצי מצה בלבד בלי מופלטה העלתי רק קילו אחד עדיין מתלבט איך הילדים יקומו מחר אחרי ששבועיים קמים ב 11:00-12:00 .
A achokler New member 22/4/14 #13 אוכל של אמא שלי לא יכול להתנגד ועצם זה שהייתי בנופש, מסעדות, אוכלים בחוץ, חברים אז אוכלים יותר. לשמחתי לא פספסתי אף אימון.
אוכל של אמא שלי לא יכול להתנגד ועצם זה שהייתי בנופש, מסעדות, אוכלים בחוץ, חברים אז אוכלים יותר. לשמחתי לא פספסתי אף אימון.
ד ד ר ל י New member 22/4/14 #15 אני אכלתי רק מופלטה אחת אכלתי איזה קילו מצות, העליתי בטח שני קילו לפחות ומהיום התחלתי דיאטה