עוד יומיים נגמר הגן

אורלי 31

New member
עוד יומיים נגמר הגן

ואני יוצאת לחופש מהעבודה לתקופה של 3 שבועות. אשמח אם תרשמו לי משחקים שווים שאפשר לקנות לילד בן שנתיים ו-8 חודשים שיעסיקו אותו ליותר מ-5 דקות. יש לו: ארגז כלי עבודה קוביות לגו ועוד צעצועים קטנים שהם כבר לא מענינים אותו.

המשחק הכי שווה

אם כי לא ניתן לרכישה בחנויות - קוראים לו: אמא. שום דבר אחר לא מעסיק אותם יותר מ-5 דקות
(לפחות לא את שלי)

דיינו

New member
הכי שווה

חברים. בגיל הנפלא הזה כבר מסוגל לשחק עם חבר מהגן בשקט יחסי, כמעט בלי מריבות, במשך שעות, בבית או בחוץ , לא משנה... ואם בכל זאת: טרקטור משובח עם כף שמתקפלת ורצוי שתיים (זה אולי תלוי בילד, שלי פשוט מטורף על טרקטורים). תהיי מוכנה נפשית גם לספק לטרקטור תעסוקה - לאסוף עלים מהעצעצים, קליפות במטבח וכו. מכונית מתפרקת - מגיעה ביחד עם "כלי עבודה", הגלגלים ועוד כל מיני חלקים מחוברים בברגים ואפשר לפרק הכל ולהרכיב בחזרה. צורך קצת עזרה, במיוחד בהתחלה, אבל אחר כך יכול גם להמשיך לבד. טווח מחירים מאוד גדול - מ 40 ועד 160...אני קניתי את הזול ועובד בסדר גמור. מקדחה - הגיעה ביחד עם המכונית הנ,ל, משאת נפשו של בני הקט. מסתןבב בבית ו"קודח". רק מה? עושה רעש... פזלים - הכי טוב אלה מעץ שיש בהם בסביבות 10 חתיכות שמשתלבות ויוצרות תמונה. שוב, בהתחלה הוא יצטרך אותך, אחרי כן יוכל לפרק ולהרכיב לבד.

efrat82

New member
הרעיונות שלי..

פאזלים (עם מספר חלקים בהתאם לגיל) משחק זכרון משחק לוטו יכולה להמליץ על סדרת "אוניברסיטה לגן" של חברת יצירה - הולך לפי שלבים. אצלנו זה מאוד מצליח, גם כיף לשחק וגם מקנה ידע. ספרים מוזיקה חומרי יצירה- מדבקות, צבעים, צבעי ידיים/ גואש, דברים מורכבים יותר.גשי לחנויות שמתמחות בכך - יוכלו לעזור לך.

מרס24

New member
צביעה על תבניות גבס. אפייה. צעציות ובובות של

אפשר להכין תבניות מגבס, וכידוע ילדים נורא אוהבים לצבוע אותם (עם מכחול או עם היד או עם שניהם). זה מלכלך קצת את הילד (לא את כל הבית) וזה מעסיק אותם יותר מ-5 דקות. דרוש: גבס תבניות לגבס צבע גועש אפשר גם נוצצים מים וסמרטוט בנוסף, הבלוי האולטימטיבי: להכין איתו עוגיות, עוגה, כדורי שוקולד, שוקולד + קונפלקס או כל מה שקשר באוכל (מתוק, רצוי). הבת שלי בקשה לאחרונה תבניות כדי לחתוך בצק של עוגיות בצורת חיות... משחקים... אני לא יודעת... יש לך פחות או יותר מה שצריך, האם הוא אוהב דמות מסויים? בובות או משחקים שקשורים לדמות אולי...

../images/Emo207.gif מתכון מנצח לכדורי שוקולד ../images/Emo87.gif../images/Emo211.gif

הבת שלי אוהבת להכין כדורי שוקולד (וכמובן גם לאכול
) הבעיה שיש לה אמא מאותגרת במטב. ניסיתי כמה מתכונים של כדורי שוקולד וכל פעם יוצא לא טעים, או שזה קשה מדי או שמרגישים את הסוכר בכל ביס וכו', אנחנו כרגע משתמשים באבקות המוכנות רק שאת זה אני לא תמיד מצליחה למצוא בסופרים. הייתי מאוד רוצה לקבל מתכון מנצח לכדורי שוקולד שגם לי יצא טעים. אשמח לקבל אם למישהי יש

מתכון מנצח לכדורי שוקולד

100 גר.שוקולד מריר כנ"ל רגיל הערה: ככל שהשוקולד יותר איכותי, יותר טעים 1 שמנת מתוקה 100 גר' חמאה שתי חבילות פתי בר רצוי אחת שוקולד אחת וניל חלב לפי צורך ציפוי שאוהבים: קוקוס, סוכריות שוקולד וכו, מגש ניירות לכדורים ( מנג'טים) משהו מעניין בטלוויזיה הכנה: בסיר ( זהירות לא לשרוף!) חמאה, שוקולדים, שמנת. להמיס תוך כדי עירבוב עד להומוגניות. במעבד מזון את שתי החבילות לפרורים, להוסיף את השוקולד המומס בפולסים. ואז אם יש צורך להוסיף שלוקים קטנים של חלב, צריכים לקבל עיסה שמצד אחד תהייה נימוחה ואפשר לחבר טוב ככדור ומאידך להיזהר לא יותר מידי .אני שמתי לב שברגע שהעיסה מתחילה להיסתדר לכדור כמו בבצק פריך זה טוב. מתיישבים מול הטלוויזיה( רצוי משהו כמו לרדת בגדול כדי להיתגבר על הדחף של אחד לי אחד למגש....) ןלגלגל בכיף למקרר כמה שעות, רצוי לילה בתאבון

דידולי

New member
עכשיו עשיתי כדורי שוקולד

למחר לגן יש להם יום בריכה אז שיהיה פינוק על הדרך יצא טעיםםםם ומדהים........ ולמרכיבים: גירדתי ביסקוטים (לא ביסקוויטים -ביסקוטים הארוכים שנותנים לתינוקות) גירדתי אותם על גבי מסננת עד כדי אבקה (חבילה אחת של 400 גרם) וכמובן אפשר גם עם ביסקוויטים בקערה נפרדת שמתי 50 גרם חמאה כוס חלב וכל מיני סוגי שוקולד ( היתה לי חצי חבילה מריר חצי חלב שמתי כמה מקופלת כמה אצבעות קינדר ושוקולד אוורירי )בסביבות 200 גרם או 300 גרם ממש לא משמעותי למתכון זה פעם עשיתי ככה ופעם ככה ויצא אותו הדבר כשיש יותר שוקולד אז זה עשיר יותר הכנסתי למיקרו לשלוש דקות (תלוי בחום של המיקרו שלא יהיה יותר מידי ואז השוקולד נשרף) עירבבתי הכל עד לקבלת מרקם אחיד שפכתי לביסקוטים ערבבתי זה נראה עיסתי במקצת לתת קצת להתקרר (מהחום של השוקולד במיקרו ) וליצור כדורים הם רכים במקצת תבלתי בסוכריות הכנסתי למקרר לשעה שעתיים עד שיתקשו במקצת ופשוט יצא מעולה. ממליצה ובתאבון......

gallish

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo92.gifטיפ לכדורי שוקולד מוצלחים../images/Emo41.gif

אין לי מתכון כתוב, אבל הרבה פעמים, בנוסף לבסקוויטים ולשוקולד המומס, אני מפוררת לתוך העיסה גם עוגה ישנה או "עוגת הבית" מוכנה, וזה משדרג אותם בהחלט
בהצלחה

מכוניות, מכוניות ועוד מכוניות

מכוניות דמויי match box - יעני מכוניות קטנות. יש בטויס אר אס משאית עם 10-12 מכוניות. ובאותו נושא - מוסך מכוניות - יש במבצע עכשיו בטויס אר אס עם כרטיס לייף סטייל ב 149. סט רכבות של טומי / רכבות עץ קומפי כמובן

לנו יש מין בריכה עם דגים שצריך לדוג אותם.

הכל מעץ,ולכל דג וחכה יש מגנט קטן. סהר מאוד אוהב את המשחק הזה ומשחק בו שעות. נקנה בשילב. אפשר לעשות עבודות יצירה-הדבקת מדבקות,צבעי ידיים,בצק,אפיית עוגיות,ציור וכו'

המשחק של הדגים חמוד מאוד!

הוא מעץ(וזה כבר יפה בעיני..) והוא מאוד שמיש..ועולה משהו כמו 60-70 שקל בשילב.. (לצורך הפרוטוקול יאמר כי על המוצר כתוב מגיל 3 בלבד..)

למעלה