עוד יומיים לקליפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
עוד יומיים לקליפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ו-12 ימים לדיסק!!!! למישהו יש מושג(למרות שלא נראה לי) מה האימייל או האתר של הליקון?(הדיסק יוצא דרך הליקון,לא?) כדי שנוכל לשאול אותם מתי יוצא הדיסק בישראל!

k k1

New member
שומעים?

כתבתי להליקון ושאלתי אותם מתי ייצא הדיסק כנסו גם אתם ל-www.helicon.co.il וכנסו למוזיקה שחורה וחלון כזה שרשום-כתבו לנו, ותשאלו אותם, כמה שיותר אנשים-תשובה יותר מהירה! אבל הם לא מופיעים ברשימת הדיסקים החדשים (יש דווקא דיסקים יפים) אבל אין אותם אבל אולי הכוונה לדיסקים שכבר יצאו,לא יודעת...

אוקי אני ישלח להם..! ועכשיו זה כבר

מחרר הקליפ!!!......! שיו אתם קולטים ממחר אפשר להוריד את זה מטיאראל.. ומקאזה ובכלל שיווו אני מקווה אבל שהם לא דחו את זה.. אבל בחודש הקרוב נצתרך לראות טי אר אל כי הם יהיו שם מחר אבל עד שזה יגיע לפה זה בסביבות השבועעים חודש... משהו כזה איך שמשהו ראוה להודיע לכולםםםם~!

מה זה זה לא שולח לי טוב! זה לא רושם

באנגלית.. זה רושם לי מוזר נגיד אני רושמת עדי זה רושם לי ג׃ מה זה...?.....????. אולי אני ירשום להם באנגלית..?? טוב נו..

k k1

New member
הם ענו לי!!!!!!

לא,לא די 12! אני לא מיוחסת כמו לולו!
חחחחחחחח הליקון ענו לי,זה מגיע במאי! זה מה שהם ענו: אהלן. גם אנחנו מצפים בקוצר רוח לדיסק של D12, זה בסדר... אם הכל ילך כמתוכנן, כלומר בלי שביתות במכס והפרעות לא צפויות - הדיסק ינחת בארץ, לכל המאוחר, בשבוע הראשון של מאי. אגב, עדכונים על אלבומי היפהופ ומוזיקה שחורה, ניתן למצוא באופן שגרתי ב - Helicon Hiphop Newsletter (רמז, רמז...). Stay Funky, הליקון היפהופ

LadySnowBlack

New member
חחחח...../images/Emo140.gif

רבה על העדכון
בוא נעשה טבלת ייאוש!!! איזה מצחיקים הם עם ה"רמז,רמז". חחחחחח!!!

k k1

New member
יאפ יש לנו כבר טבלת ייאוש

כל יום מישהו אחר מוזמן לכתוב כמה זמן נשאר אבל לא הבנתי את הרמז רמז-כאילו שהייתי צריכה לחכות לעידכון שלהם באתר או שאני ייכנס לאתר שלהם?? ובבקשה מותק!

LadySnowBlack

New member
נראה לי ש...

הכוונה שתירשמי ל-ניוזלטר. ניוזלטר זה עלון חדשות ועידכונים שהאתר שולח כל כמה זמן. זה שירות שנרשמים אליו בחינם. את פשוט כותבת את המייל שלך והם שולחים לך עדכון שבועי או חודשי...

ahhhhh ham ano li oto dever cmo

lkarin... hahaha אהלן. גם אנחנו מצפים בקוצר רוח לדיסק של D12, זה בסדר... אם הכל ילך כמתוכנן, כלומר בלי שביתות במכס והפרעות לא צפויות - הדיסק ינחת בארץ, לכל המאוחר, בשבוע הראשון של מאי. אגב, עדכונים על אלבומי היפהופ ומוזיקה שחורה, ניתן למצוא באופן שגרתי ב - Helicon Hiphop Newsletter (רמז, רמז...). Stay Funky, הליקון היפהופ asiti hatek hedbek az za asa li eivrit..........

bLAck hALo

New member
חח ההליקון האלה... ואפשר לשאול

את טאוור רקורדס מתי יגיע האלבום. נראה לי שהם יודעים מה האלובמים שמגיעים אליהם בכל חודש.. נראה לי אני יהיה שם עוד איזה 4 ימים אם עד אז לא נדע מתי זה מגיע אני ישאל.

k k1

New member
חחחחח איזה מכוערים

כתבו לנו בדיוק אותו הדבר וגם אני נראה לי יהיה בטאוור רקורדס מחר אז אני ישאל

למעלה