עוד יומיים המפגש

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד יומיים המפגש

מיקומו הסופי יהיה כנראה בספורטק בת"א על מנת לאפשר הגעה לכל מי שרוצה להגיע. אבל בכל זאת, אם מישהו מכיר מקום קצת פחות הומה אדם ובכל זאת מרכזי מספיק, זה יכול להיות נחמד. אז מי מגיע? יהיה נחמד ובסוף הערב נחלק את אחד ממנהלי פורום הכדורסל כפרס למצטיינים

EizoTop

New member
חבל...

אני הייתי בגני יהושע בתל אביב היום עם כמה חברים היה נחמד, אבל למפגש כזה זה לא מתאים...בכל מקרה אני לא מגיע :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה לא מתאים?

זאת לא הפעם ראשונה שאנחנו מקיימים שם מפגשים ותמיד זה כיף גדול.

NOWITZKI12

New member
כנראה שאני אגיע

אבל לעזאזל אינלי מושג איפה ספורטק ת``א..באמת שלא... באיזה שעה זה? לא 18:00?

OrEl74

Well-known member
מנהל
תזכורת - המפגש הערב ב-18:00

אני מקווה שזה שאין יותר מידי תגובות לא אומר שאף אחד לא מגיע ושאני אשחק שם 1 על 1 עם קולגה מפורום הכדורסל. מנסיות העבר שאני יודע שאנשים לא תמיד מודיעים שהם מגיעים והם פשוט מופיעים שם ללא התרעה מוקדמת. אשמח לראות אתכם שם

OrEl74

Well-known member
מנהל
היה אחלה מפגש...

ממש חבל שלא באו עוד קצת אנשים כי אז זאת היתה יכולה להיות ממש חגיגה. נורא נהנתי ואני מקווה שגם האחרים נהנו
בסוכות מפגש נוסף, תתכוננו מעכשיו...

Or Amit

New member
מקום 11 בליגת תפוז

מקום 2 בליגת רוטסירי ציבורית של יאהו. לצערי לא הכרתי את הגבלת המשחקים, ויצא שבזבזתי משחקים של כריס בוש, דוייט הווארד קווין מארטין, רודי גיי ואנדרה מילר על שחקנים כמו דאריוס סוגנליה וקארים ראש. הייתי מקום ראשון עד שלושה שבועות לסוף העונה (בהפרש של 6-8 נקודות) ואז פשוט נגמרו לי המשחקים.

Or Amit

New member
WTF?

לא יודע איך שרשר לי לכאן. בכל מקרה, חבל שלא באתי. שיעורי בית בגרפיקה ממוחשבת is a major bitch

למעלה