עוד יום

zeus.

New member
עוד יום

מחר תדעו כבר מי הם אנשי השנה של הפורום ומי הם אנשי השנה בראפ שנבחרו בפורום... אני יודע שיש התרגשות, שכולם כבר התקלחו אתמול לאירוע, שהכנתם את שימלת מלמלה והבנים את החולצה המכופתרת... אז לאלה שלא בחרו תיבחרו כבר ולאלה שבחרו הכל הכבוד ממני

zeus.

New member
הבחירות שלי לאנשי השנה בפורום הם...

איש השנה: bigo g הבחור נתן פה הרבה הודעות התמיד וענה יופי על שאלות... מצחיק השנה: MC JANANA כבר 20 שנה אין ספק, בחור כארז, אוהב בנות יפות.. אין יותר מה להוסיף... מציק השנה: אני חושב שאני בוחר את עצמי כמציק השנה, לא יודע למה, אבל הרגשתי שהצקתי לכמה אנשים פה משוגע השנה: עוNר כל מילה מיותרת הלא מבין בראפ: OG AKA GIMEL הבחור לא ממש אוהב ראפ ניראה לי, וזה למה שהוא לא כל כך מבין כינוי: אני אומר MADE IN ISRAEL פשוט אחלה כינוי עם תוכן, שאין לי מושג למה "המשורר" היתכוון פה, אבל זה כינוי השנה שלי כרטיס האישי של השנה: ריף רף פריסטייל השנה: אין ספק הפריסטייל על הבית ספר שאני לא ממש זוכר של מי

ICANNt

New member
אתה יכול להגיד הכל חוץ מ

מה שאתה אומר על גימל כי מההודעות שלו אני בכלל לא מרגיש שיש לו חוסר הבנה, ואם מישהו לא מבין אז זה בטח אתה "שיר טוב הוא שיר פופולרי..." הרבה פה שונאים את גימל אולי כי הוא אוהב ציניות והוא אוהב להקצין את דיעותיו ולרוב הוא שוחט פרות קדושות כמו סאבלימינל ואומר את דעתו האמיתי והכנה שלא נעים להודות אבל לפעמים היא צודקת.

Blood

New member
אתה כנראה לא מכיר את אוהד (og)..

אולי הוא אוהב להכנס לויכוחים, אבל הוא מבין בראפ כנראה שיותר ממך, וסביר להניח שגם מרוב חברי הפורום.. (מנסיון בפורום iol).. גם אני לפעמים מתעצבן עליו, אבל אין קשר בין הדברים... זה שהוא לא מוצא חן בעיניך לא אומר שהוא לא מבין..

zeus.

New member
תחלס..... כל אחד ודעתו ו......

לכל אחד יש דעה, לפעמים היא משונה, לפעמים היא שונה, אבל ממה שראיתי ממנו זה רק שינאה ודרך אגב למי ששאל בן כמה אני אז אני באמת בן שנה.... מאיפה הוא ידע את זה אני לא מבין אבל.... מודיעין? שבכ? מוסד? לעולם לא נידע

da^Lord

New member
יש הבדל

בין שנאה מבורות לשנאה מידע. אם אתה לא מכיר משהו ושונא אותו שאפילו לא תרצה להבין אותו.. אז זה לא טוב. אבל אם אתה מכיר את הנושא, יודע אותו לעומק ועדיין שונא אז זה מקובל, זכותו של כל אדם לשנוא משהו שהוא לא אוהב. והדבר האחרון שאפשר להגיד על גימל זה שהוא לא מבין, שונא אבל מבין. חוץ מזה שבפורום אחר (מומה) הוא נתן יופי של המלצות לשירים . קשה לי להבין אנשים שלא אוהבים היפ-הופ ישראלי, אבל בדוגרי זה נכון שאנחנו מאוד רחוקים מלהגיע לרמה של ארה"ב .. למרות שיש כמה דברים טובים שהם כן ברמה. והרוב באמת לא מספיק טוב לאניני טעם.

(OG (gimel

New member
להגיד שאני שונא היפהופ ישראלי

זאת הכללה, נכונה ברוב המקרים, אבל הכללה, יש שירי היפהופ ישראליים כדת וכדין שאני אוהב מאוד (האדריכלים, save as..., גבי מאן, מה צריך בחיים (איפה נעלמו תלטק וילד פלא?), ועוד לא הגענו לשבק ס´). אני מאמין שהתכוונת להיפהופ ישראלי, כי היפהופ, אני ממש לא שונא. OG

Blood

New member
אני לא מדבר על דעות!

אני מדבר על עובדות! מה לעשות, זה מה יש! ניסיתי לפני כמה חודשים להפיל אותו, להראות לכולם שגימל הוא לא "שחור" כמו שאומרים... דפקתי לו שאלות לא מהעולם הזה.. הוא ידע את כולן..(בעיקר בקשרי משפחה הוא טוב
). אז זה שהוא היחיד בפורום עם ביצים, ש"ברוב חוצפתו" מעז לתת ביקורת רעה על סאבלימינל/הצל/בויאקה/ אחר, לא הופך אותו לטיפש יותר ו/או מבין פחות. אני מוכן להתערב שהדבר היחיד ששמעת ממנו זה: "בויאקה גרועים" "סאבלימינל משחק אותה" ודברים דומים... על ידיעותיו בראפ לא שמעת ממנו מילה, אני צודק?

BIGO-G

New member
וואלה כבוד ראסטה

תודה רבה על הבחירה אני מעריך למרות חילוקי הדיעות
אגב אני משנה את בחירתי לאיש השנה של הפורום יסלחו לי כל הבחירות הקודמות וכ"ו לאוהד גימל איש השנה, לאור הכרות אינטרנטית בלבד(וחבל) וארוכת טווח איתו אני יכול להגיד בפה מלא שהבנאדם יודע על מה הוא מדבר אפילו אם האופן(ציני ילדותי קטנוני מעצבן) שהוא כותב אתם לא אוהבים אבל אתם חייבים לקבל את הבנאדם בתור אחד שכן שומע מוזיקה ולא רק ראפ. לשנה החדשה אני מאחל לעצמי "לא להבין במוזיקה שחורה" כמו שגימל לא מבין. כבוד גדול ותודה רבה

zeus.

New member
סבלימינל באמת לא משהו אבל בויאקה?

אני גם לא ממש חושב שסבלימינל כל כך טוב ואמרתי זאת רבות, אני לא חושב שהוא כל כך טוב אבל זה שאומרים שהוא שר על דברים שהוא לא עבר, זה שטויות, למה מתי שדנה ברגר שרה על בומביי זה אומר שהיא היתה שם ושהיא שרה לומדת לעוף זה אומר משהו? וששרית חדד שרה על השטויות שהיא שרה זה אומר שהיא עוברת כל דבר שהיא אומרת... ועוד דבר, אני חייב להגיד שאני מוכן לשמוע הכל על שראפ ישראלי על הפנים וזה אבל עד שזה מגיע שאומרים ששבק ובויאקה על הפנים... הם פשוט ענקיים, ענקיים, הם טובים, חבל על הזמן שכל אנשי האנטי שנטי בנטי ראפ... הם טובים נקודה... ובפעם המאה שאני אומר את זה... אני לא שונא אף אחד פה, למה כל אחד אומר את זה?

(OG (gimel

New member
../images/Emo9.gif

למרות שאני לא מסכים איתך. אני זבלבןזונהמנייקמזדייןבתחתשלאמביןקצתבמוזיקהאדיוטמפגרמטומטם. OG, שתוהה אם שמתם לב שכותבים tapuz בעברית יוצא אשפוז?

babe10

New member
גימל, זה בשבילך. ../images/Emo13.gif

קודם כתבתי לך הודעה אבל כל השרשור נמחק, אז אני אכתוב את זה שוב. לאחרונה אני ממש מתחילה לאהוב את ההודעות שלך! גם אם אני לא מסכימה עם כולן מבחינת התוכן, עדיין אני נהנית לקרוא אותם! אז שתהיה לך שנה מקסימה ונמשיך להפגש פה. PEACE

למעלה