עוד יום

tempi

New member
עוד יום

עוד יום בו העצב שוכן בתוכי עוד יום בו קיוותי והאמנתי שתתקשר הדמעות זולגות מעיני ללא סוף לא יכולה לעשות שום דבר רק אותך רואה כל הזמן מול עיני יוצאת עם אחר ולא יכולה... מנסה לשכוח, למחות דמעה מרגישה כמו בן אדם אחר רוצה אותי בחזרה אם אתקשר תנתק או שלא תענה אז למה אתקשר רוצה אותך עד מאוד ואתה שכחת אותי די מהר ככה זה נראה מוחה את הדמעות שלא יראו האחרים בוכה כל לילה בחדרי חדרים עברו שנים רבות מאז הרגשתי ככה עברו שנים רבות מאז התאהבתי בפעם האחרונה עד שהכרתי אותך חדרת לי ללב, לנשמה ולגוף נשארת שם ועזבת מבלי לסובב את הראש אחורה מבלי לחשוב שמא פגעת תוך ידיעה שהיה לי קשה לתת אמון תוך ידיעה והכרה בזה שאתה הראשון אחרי הרבה מאוד זמן תוך הבטחה שלא תפגע בי לעולם השארת אותי חצויה ועזבת בלי לאמר מילה הדמעות זולגות מעיני כל הזמן ללא סיבה לא יודעת איך להמשיך בלעדייך למרות שמנסה אם הייתי מבינה למה היה לי הרבה יותר קל פוחדת להתקשר אליך, כי לא אעמוד בסרוב אלוהים שלי, עזור לי בבקשה אלוהים שלי, רוצה את האהבה נגמרו לי המילים, הכוח והחשק להמשיך נמצאת פה פיזית אבל נפשית כבר לא אם רק תחזור אהובי יהיה לי טוב לא אשאל, לא אכעס רק תחזור אלי מקווה לימים יפים וטובים יותר

angel151

New member
../images/Emo24.gif בוקר נהדר לך ואוווווווו

אני לא מכירה אותך אבל כל כך יפה כתבת.. זה כאילו נלקח מאיזה סיפור אהבה.. אני איתך..חברה יקרה המשיכי הלאה.. הלאה לעבור הלאה.. ואני יודעת יודעת שזה כל כך קשה.. אבל אל תשארי בעצב שלך .. אוקיי ליום יומיים שלושה זה טוב אבל לא להיות מכונסים בעצב הזה.. למרות שלא היה צורך לפגוע בך אבל לפעמים אנחנו גם לא מחפשים שיפגעו בנו אלה זה מגיע בלי לרצות או במתכוון.. אלה החיים חמודה שלי לא תמיד הכל הולך בקלות ויש מכשולים וקשיים בדרך. דברי איתי במסרים ואוכל לספר לך .. אני כל כך מאושרת היום בחלקי יש הרבה דגים בים ..ואם הלך אז שילך את תמצאי יותר טוב!! את ראויה לכך. אשמח לדבר איתך ולעודד אותך אל תהיה לבד בשביל זה יש חברות גם כאן במדיה .. טוב ביי חייבת לזוז עכשיו זקוקים לי בעבודה דחוף דחוף אין אין לא יכולים בלעדיי.. איזה כייף הה.. דברי איתי

tempi

New member
תודה על מילות העידוד

כן אני יודעת שיש עוד דגים בים, רק לא אפה הדג בשבילי לא יודעת, ככה אני מרגישה. הפגיעה היא חזקה מאוד... אבל אני אשרוד, זה בטוח, מקווה יש ימים קלים יותר ויש כאלה קשים כמו היום אני מקווה שאמצא את הדרך אל האושר שכל כך מגיע לי, באמת יש לי כל כך הרבה לתת ורציתי מאוד לתת לו.. ואולי בגלל זה הוא ברח. אם כן, אזי אני לא מגיעה לו. אני יותר שווה רק לקבל עזיבה תוך הסבר בטלפון, במפגש זה הרבה יותר טוב מאשר לברוח, לא לענות לטלפונים, להתעלם אני שואלת למה? למה זה קרה לי ולא מקבלת תשובות אין ספק... אני אעשה NEXT ואני אצא מחוזקת מזה רק מקווה שלא יקח לי הרבה זמן למצוא מישהו אחר.. כי הפעם לקח לי 6 שנים עד שמצאתי אותו . שש שנים עד שמצאתי מישהו שבטחתי בו ושהאמנתי בו ולכן הפגיעה הגדולה. את מוזמנת להציע הצעות, להביע דעות. כל דבר שיעזור לי תודה

../images/Emo140.gif

תמפי, או טמפי, תהי שמחה תהני מהחיים אומרים הלך כלב אחד יבוא כלב אחר, ונכון שיקח זמן, אבל תנצלי את הזמן של הלהיות לבד, זה הכי כיף, את יכולה לעשות מה שבראש שלך מבלי הערות מבן זוגך, לצאת לבלות ולחזור מתיי שיתחשק לך, להכיר חבר´ה חדשים, ועוד המון יש המון פלוסים בלהיות לבד, אמנם עכשיו חורף ובעסה לישון לבד מבלי שיחבקו אותך ויחממו אותך באהבה, אבל שטויות גם זה יגיע, בנתיים תתנחמי באיזה
חמוד
, ותאמיני לי הכל יהיה בסדר, אם תרגישי רע תמיד תוכלי לפנות לכל החברים הנהדרים שיש לנו פה אני בטוחה שכולם ישמחו לעזור לך, וגם אני
, בנתיים קבלי ממני
ענק. ביי ביי

angel151

New member
|ירח חמודה קטנה את גדולה

היה לי יום שהיתה אוירה קשה בעבודה מתח עצבים,שקט שלא אופייני לעבודה שלי קצת מפחיד..אבל מאמינה שנתגבר גם על כך מקווה שזה זמני. בכל אופן זה לא יעשה אותי עצובה להיפך אני ממשיכה להיות חזקה אופטימית אמשיך לשיר,ולצחוק עם חברים טובים. תאמיני לי יעשה לך רק טוב. מתוקה גם אני לא יודעת איפה הדג שלי ויש לי באמת הרבה דגים רק שאת יודעת מה לא בא לי על מחוייבות עכשיו ולא רוצה לקשור את עצמי.. את לא יודעת כמה כייף להיות חופשיה אבל שימי לב שלא יהיה לך טעות את לא צריכה להשאר לבד. תרכשי לך ידידים וכאשר תראי כמה אנשים מסביבך אוהבים אותך תביני שלא רק הוא מסוגל לאהוב אותך ,יש כאלה שיכולים לאהוב אותך אף יותר ולהעריך אותך בצורה נכונה.זה ברור שהפגיעה קשה אבל זה תמיד כך בהתחלה ואת תראי שככול שתקבלי את זה ושבעצם הוא לא שווה את זה שאת תהיה עצובה כל כך את תהיה חזקה יותר ויותר.יכול להיות באמת שנתת יותר מידי מטוב ליבך אז תלמדי לפעם הבאה:הקלפים בידך ,הוא צריך להשקיע בקשר ולא רק את כי לטנגו הולכים לרקוד 2.יכול להיות שיש לא באמת הסיבות משלא אבל מתוקה אל תתאמצי כל כך בלבזבז אנרגיה בלחפש מדוע הוא החליט ללכת!זכרי הוא זה שהפסיד ולא את! את נשמעת לי בחורה שאוהבת לתת מעצמך הרבה את נשמה טובה כנראה .בנוגע לטלפונים אם הוא יתקשר תעני כי אני לא רואה בזה טעם לא לענות ,גם הוא אדם בעל רגשות וזה סתם מיותר.אבל תהיה חזקה ואני בטוחה שאת תמצאי לא רק את האביר על הסוס הלבן אלה על הסוס המוזהב. לא יודעת מדוע 6 שנים לקח לך אבל העסיקי את עצמך בדברים חיובים ודברים שאת נהנת מהם,חוגים,קאנטרי,התנדבות למשל ,לימודים חברה,פאבים,תצטרפי לזוגות חברים טובים לעשות על האש למשל,הצטרפי לקבוצה מסויימת שאת אוהבת אולי בתחום מסויים,הרצאות ..ועוד ועוד.. מתוקה חוויתי אותו דבר מה שאת פעמים בחיים שלי ומה שקורה היום שאני צוחקת על זה על מה בעצם אני בכיתי? לעזעזל אני רואה ומסתכלת אחורה חבל על הזמן .....ויש לי מה לספר לך מתוקה ועוד איך היום אני במצב שיש לי מבחר דגים בים ואין לי מה למהר זכרי אל תרדפי אחרי אף גבר!!!עכשיו את אולי מרגישה חלשה במערכה אבל עוד יבוא היום שתצחקי אל איזה גבר בעצם התאבלת.. יהיה טוב חמודה זה בסדר להיות עכשיו הכי עצובה שבחיים שלך תוציאי הכל תחשבי על כך את בעצם לא אשמה בכלום את לא עשית לא שום דבר אז שילך לאלף עזעזל (סליחה על הבטוי כן זה מתוך כעס כזה)את לא צריכה אותו!זה דג שצריך עדין לשחות בים . אז ביי בנתיים לא יודעת אים את תהיה כאן היום בכל אופן עוד מחכה לי ערב עמוס ,יש לי עוד לדבר ולדבר עם עוד כמה חברות.. את חמודה ומיוחדת .. נו מה את אומרת?

היי, בוקר טוב

מה שלומך הבוקר? טוב, קראתי בהודעה הקודמת שאת ממהרת לעבודה, אז שיהיה לך יום מלא
ומלא ב
ו
ביי

angel151

New member
לקטנה וחמודה של הערב והבוקר

איזה קטע.. עכשיו אני אספר לך על שלומי הבוקר שהיה נההדר עמוס קטעים של אתמול.. שהייתי צריכה לספר היום לידידים אוהבים שלי מה אני יגיד לך הלילה יותר מדי מהר נגמר לי בזמן האחרון .. אולי בגלל הלימודים גם .. והעבודה גם... פסיכומטרי נו.. אוף עוד פעם טלפון ... אחר כך אחר כך טוב .. חייבת לזוז

mariana

New member
טמפיייייי../images/Emo24.gif

כל כך יפה כתבת. סיכמת את כל הרגשות שלך בשיר יפה. אז כמו שכולם אמרו לך פה, את הרי מבינה שהוא מנסה להמשיך הלאה, הוא מנסה גם לשכוח אותך. בן אדם שלא נותן לך סיבות למה עזב ולמה לא טוב לו, סימן שהוא לא ראוי בשבילך ומגיע לך הרבה יותר טוב ממנו. העיקר שאת לא צריכה להיות לבד בימים הקשים, ואני חושבת שהוא עשה טוב שהוא לא עונה לטלפונים כי זה עוזר בעצם לך. כך את מתחילה לרדת ממנו, אם תישארו בקשר זה יהיה לך יותר קשה מעכשיו. אז תאספי את הכוחות שלך ותמשיכי הלאה, ואת האהבה שיש בתוכך תתני למישהו שראוי לו.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מי שיודעת להביע כל כך הרבה זקוקה לאחד שידע להעריך והוא כנראה לא ידע לפעמים מרוב שאנחנו רוצים לעשות טוב למישהו אחר אנחנו חונקים אותו (אני לא יודעת אם כך היה) ולכן כשנותנים ורוצים לקבל צריך לדעת גם לשחרר לדעת לעשות דברים לבד בלי בן/בת הזוג תוך כדי אימון מלא אחד בשני הפרידה הפיזית כבר נעשתה רק שתחליטי לעשות את הפרידה הנפשית תוכלי להמשיך הלאה בהצלחה יקירה אל תתמהמהי החיים קצרים

טמפי, יהיה בסדר, נכון.........../images/Emo140.gif

היא תמצא לה מישהו שיעריך ויוקיר אותה כמו שהיא, ויהיו עוד ימים מאושרים יותר מאשר עם הבחור שהלך, רוצה ללכת שילך, אין בעיה, יכול להיות שהוא עוד יחזור ויצטער על כך ואז את זו שתחזירי לו ותתעללי בו, ואם יהיה לך בחור אחר אז תעזרי בו ותשוויצי בטוב לבו ובאהבתו אליך. שיהיה לך יום מדליק במיוחד, והלוואי ותפגשי היום את אביר חלומותייך, כזה חמוד שרירי גבוה, קשוח
אבל מבפנים שיהיה רך, מתוק, רגיש, אאאאהההה, יש לי חבר ואני כבר מפנטזת על גבר בשבילי, סתם בצחוק
ביי.

tempi

New member
רק רציתי להגיד

תודה לכולם וגם... יתכן שקצת חנקתי אותו בגישה אבל... לא יותר מזוג אחר.. וגם.. אני לא אדם חונק מטבעי, רק כשאני מרגישה חוסר בטחון.. וזה מה שקרה לדעתי - הוא יכל להגיד לי משהו בנידון אם הפריע לו משהו בהתנהגות שלי והייתי משנה, מתקנת, לומדת. אני רק בן אדם שהיה חופשי ומאושר ועכשיו... רוצה לחזור ולהיות אני, רוצה את האופטימיות שלי, היכולת לצחוק, לקחת דברים בקלות. תחזיר לי את זה בבקשה אתם יודעים - יש לי פנטזיה. להתקשר אליו, לא היום, לא מחר, נניח שבוע הבא ולבקש ממנו להחזיר לי את החלק החסר. הוא יכול בקלות לעשות את זה - ע"י משפט, הסבר ימים יגידו אם אני אפעל כך או כך הזמן יעשה את שלו ויגיע הגבר שלי, הוא פה בפינה, הוא רק טעה ולקח ימינה במקום שמאלה ועכשיו צריך לראות איך הוא חוזר חזרה

אני כל כך מבינה

את החוסר בהירות הזו שמישהו מחליט לסגור בלי הסבר אבל אולי אין לו הסבר אבל אולי הוא מתבייש בהסבר אולי פשוט זה לא זה אם תפני את רק תיפגעי אבללללללללל ברור לי הרצון שלך להתקשר ואת יודעת מה גם אם תיפגעי זה יהיה רק לטובה ואת יודעת למה כי כל פגיעה כזו כל טלפון שאת יודעת שהוא יודע שזו את ולא עונה תחתוך עוד חתיכה מבשר האהבה שלך ותגרום לך קצת לשנות את המחשבה שלך כלפיו אז תעשי מה שאת רוצה אלוקים לא הורג הוא רק חונק ומה שלא הורג מחשל

angel151

New member
../images/Emo186.gif יאלה קר בשעות אלו ומה זה ..

את אומרת שאולי היית צריכה להתנהג אחרת ? יכול להיות אבל לא לא חמודה אל תשני את עצמך תשארי את עצמך מיוחדת בדרכך האיחודית רק לך. לא יודעת למה את קוראת אדם חונק? אולי תעשי חושבים עם עצמך אולי באמת חנקת איך שהוא? יכול להיות שהוא לא אהב אותך באמת כי לא ברור לי מדוע אין הסבר לעזיבה.. בכל אופן יקירתי תוציאי את כל הזעם והכעס ולא יודעת מה עוד על דף ניר, הרימי טלפון לחברה יקרה תוציאי שם הכל את תיראי שזה מאוד מאוד יעזור לך. הגיע הזמן שהגברים יבכו עלנו מה דעתך? אני הולכת לישתות תפוזים נטול תפוזים..חחחחהחחח

tempi

New member
תודה לכל המשיבות ../images/Emo24.gif

הבוקר קמתי במצב רוח הרבה יותר אופטימי אם כי לא כמו תמיד אני רוצה את עצמי בחזרה, את החיוך, הסבלנות, האופטימיות, הביטחון העצמי. בודאי שאם הוא יתקשר אני אענה.. איזה שאלה. הרי שכחתי אצלו את עצמי ואני רוצה אותה בחזרה הזמן יגיד מה נכון אם הוא האחד - הוא יחזור אלי, כי הרי לא יתכן שנהיה שננו אומללים בחיים אני לא רגילה להיות עצובה כל כך הרבה זמן, גם בעבר אהבתי, נפרדתי, ננטשתי אבל לא סבלתי ככה כמו הפעם אני מתלבטת בתוכי מה לעשות... אבל כל דבר שאעשה יהיה הדבר הנכון בשבילי, כי אני עושה אותו, וזו אני וכשאני אוהבת אני אוהבת עד הסוף. אני מסוגלת להתאהב בשניה, בגלל מעשה, מבט, התנהגות וכשאני אוהבת אני אוהבת לפנק, להתקשר, לשמוע את הקול, לתת, לתת לתת. זו אני האם עלי להתנצל? האם עלי להשתנות? לא חושבת שאני רוצה אני זו אני וככה יש לקבל אותי !!!!!!!!! אני לא מעיקה, אני לא קרציה, אני מקבלת אנשים כפי שהם ולא מנסה לשנות אותם גם אם אני רוצה ואני מקווה שהוא יחזור אלי, עדיין למרות הפגיעה אולי סוג מסויים של מזוכיזים
אוהבת אותו עדיין למרות הכאב אבל, החלטתי להמשיך הלאה בחיים, לצאת עם אחרים ואולי? מי יודע יהיה טוב ומחר יום שישי, נר ראשון של חנוכה, חג הניסים והנפלאות... ואני מקווה לנס בשבילי ביי בנתיים

black ross

New member
שיהיה לך ......

יג אורים שמח
מחזיקים לך אצבעות ומאחלים לך ימים אופטימיים עד אין סוף

למעלה