עוד יום של נקיונות לבד בבית...

clio32

New member
עוד יום של נקיונות לבד בבית...../images/Emo7.gif

עוד יום של לבד בבית (עד שהילדים יחזרו), עוד יום של כביסות, נקיונות, בישולים, גיהוצים, קיפולים וכו'. מתי זה יגמר? אני רוצה גם להתלבש יפה בבוקר, להתאפר, לפגוש אנשים (חוץ מרפי רשף, רזי ברקאי ואורי אורבך... ברדיו), רוצה להיות מוערכת בזכות יכולותי ולא בזכות יכולת הנקיון שלי והגיהוץ (למרות שזה כבר ברור מאליו שאני עושה את זה ואפילו אין סיכוי להערכה - מה את לא עובדת למה שלא תנקי, תכבסי, תגהצי, תאכילי, וכו' וכו'). די, נמאס לי, אני גםר וצה משכורת בסוף החודש שאוכל לעשות איתה מה שאני רוצה, בלי לתת דין וחשבון (מה המכנס הזה עלה 120 ש"ח?????), זה לא שאנחנו רעבים ללחם, זו אני שרעבה לקצת עצמאות... מישהו מבין אותי?

carniha

New member
../images/Emo24.gif אין לך מושג עד כמה אני מבינ

ה אותך.....את ממש לקחת לי את המילים מהפה....

כמה אני מבינה אותך..../images/Emo24.gif

כלכך מזדהה איתך בתחושות לי אין ילדים, אז אני מצד אחד חופשייה מצד שני בודדה ..כמה אפשר ללכת לראיונות ולהרגיש שזה לא זה.. בשבועיים האחרוניים הלכתי ל-6 ראיונות וכלום!!! נאדה . כבר 8 חודשים בבית - מצד אחד נהנת ומצד שני אובדת עצות...ומה אני בסה"כ מחפשת להיות מזכירה מקום שיעריכו אותי ואני ארגיש שיש לי מה לתרום. מייאש... כוכבה

clio32

New member
היי כוכבה1

היי כוכבה! האמת שקצת התאכזבתי ממספר התגובות המועט שנתקבלו להודעתי... אני בטוחה שיש עוד הרבה נשים שמרגישות כמוני... גם אני שולחת קו"ח, מתקשרת ופשוט - כלום. אני מוגבלת באופן יחסי בשעות העבודה כי למרות שאני נשואה, אני בעצם מגדלת לבד את ילדיי (בעלי איש הייטק ועובד מסביב לשעון, כולל נסיעות מרובות חו"ל), ולכן לא כל עבודה, למרות שהייתי מאוד רוצה לעבוד במשרה מלאה + אפשרויות קידום, באה בחשון). יש שיאמרו שאני מתפנקת, אך ילדים זה לא עציצים, ואין לי שום בעיה עם צהרונים ובייביסיטר, אך כשהמשכורת המוצאת עבור משרה מלאה היא 4 ברוטו, והצהרונים והבייביסיטר עולים כ - 3-3.5 בחודש, כל הטררם הזה נראה בלתי הגיוני. אני מחפשת עבודה בחצי משרה, אך נדמה שפשוט אין דבר כזה, מקסימום מזכירת ערב/אחה"צ, וזה מבחינתי בלתי אפשרי... תודה על התגובה, נעים שיש מי שאכפת לו גם מאחרים... קליאו

עוזה 1

New member
בטח שמבינה אותך גם אני חשה כך

במיוחד שרב שנותי כנשואה עבדתי וזה חסר לי

למעלה