עוד יום שישי.

איזו תגובה נחמדה.

אני די מכיר את עצמי. אם אלך לבד לבר בטח אשב שם חצי שעה, אחייך במבוכה, אגמור את כוס הבירה שלי ואלך כמו שעשיתי בעבר. את יודעת מה, אם היה עכשיו מונדיאל (יש עוד חודש וחצי) והיו משדרים משחקים בערב הייתי מרגיש יותר נוח לשבת בבר במשך הרבה זמן. אבל ככה...לא יודע.

אני גם לא גר בתל אביב

אז החוויה של לקחת את האוטו לתל אביב בשביל לשבת לבד בבר ולחזור לא כל כך מלבבת.

zahike

New member
נראה לי שלגבר יותר קשה

אולי הרעיון שלך לתדלק לפני בבית כדי להוריד חסמים הוא טוב צריך לנסות.
בכל מקרה בשבועות האחרונים אני מנסה לעשות את זה ופעמים הצליח לי. יש כמה ברים במרחק הליכה מהבית שלי ככה שלא צריך רכב.
להיכנס לבר היה מאוד קשה בפעם הראשונה עשיתי שני סיבובים ברחוב עד שהעזתי להיכנס לאחד שלמזלי עדיין היה ריק.
בחורה לבד על הבר אמורה למשוך בחורים שיתחילו אייתה אבל בחור לבד על הבר נשאר לבד.
היתרון הגדול היה ש'שרפתי' שעתיים מיום השישי המיותר הזה. למרות שב 11 כבר הייתי חזרה בבית.
בפעם השנייה היה פסח אז לבר הראשון שנכנסתי לא היו בירות !!! פסח!!! כאילו מי שיוצא לבר ביום שישי בערב זה מעניין אותו.
לבר השני היו וגם הייתה מוזגת חביבה שנוצרה שיחה נחמדה.
אני עדיין במאבק שלי האם לצאת שוב היום.

Kakashi

New member
בתור תל אביבי..

יש מצב שאתם מקבלים ח"חניקים בזרועות פתוחות בבר שבו פרחת?

מצד שני אם הייתי גר בתל אביב

רוב הסיכויים שלא היה לי כסף לצאת לשתות חח...

Grey Wind

New member
אז תלך למקום אחר

תנסה לחשוב על מסגרות ומקומות ידידותיים לך
כמו ספריה, בית קפה באוניברסיטה
מקומות שבהם נראה לך מקובל שידברו איתך או שתשאל מישהו שאלה
יכול להיות שהפאב הספציפי שאתה מדבר עליו הוא מקום פחות נוח להכיר
יש פאבים רועשים שאין סיכוי לדבר שם עם אף אחד

zamir87

New member
מזדהה ומציע

אני מרגיש כאילו אין בן אדם שיותר מזדהה עם מה שאתה מתאר ממני.. יש לנו איזה בעיה בראש אנחנו יכולים לשבת בבר לראות "הזדמנות" או במילים יותר טיפוסיות, בחורה יושבת לבדה, יכולה אפילו רק לחכות שתדבר איתה אבל יותר מדיי דברים מעקבים אותך, כמו לחכות לרגע הנכון, לראות אם היא תגיד משהו וכו'.
אני לא יודע מה לייעץ לך באמת כי גם אני תקוע בנושא הזה אבל מה שבטוח זה שהעצה קשורה בתתגבר על הסריטה הזו ותנסה לדבר עם אנשים. זה לא חייב להיות
"היי תקשיבי את פנויה?" ככה היא גם ישר תתייג אותך אצלה בראש כ"בחור שמתחיל איתי" אני חושב שלהיות יותר אסרטיבי וטבעי יעבדו לך טוב אני לא מכיר אותך באופן אישי אבל הייתי ממליץ להתחיל בנושא שיחה כמו השירות במקום. (גם אם לא הולך והסיטואציה הביכה אותך ואפילו גירשה אותך מהמקום. על תוותר! מחר יום חדש)
ונראה לי שאני אתחיל לאסוף את עצמי אלך לבר לדבר עם מישהיא על השירות, אשתפן, ואברח הביתה. אני מאחל לך יותר הצלחה מיזה...

עוד יום שישי.

עוד קיץ בשרשרת הקיצים האינסופיים והחד גוניים שמרכיבים את השעמום האחד הגדול שנקרא החיים שלי. עוד פעם חושב בצהריים ללכת לים ומוותר כי אין עם מי, חושב בערב ללכת לבירה ומוותר כי אין עם מי. מריץ בראש את הרשימה הכל כך מצומצמת של אנשים שיש סיכוי שיהיו מוכנים להיפגש איתי, ומוותר כי מרגיש שאני רק אבאס אותם או שהם יהיו מבאסים בעצמם. חושב אפילו לכתוב בפייסבוק הודעה שמזמינה את מי שמתחשק לו להצטרף לבירה, ומוותר גם בגלל שזה ייראה סופר מוזר כי אני אף פעם לא כותב הודעות בפייסבוק, וגם מחשש שמישהו שלא מכיר אותי ייענה להצעה, ואז יכיר אותי, כמו שאני. והרי כמעט כולם בפייסבוק שלי לא מכירים אותי. בסוף אני נשאר עם המחשב.

אני כבר מאוד מורגל

בללכת לספריה ולבית קפה ולא לדבר עם אף אחד. תמיד כשאני יושב במקומות האלה יש את ה"מטרה" החשובה והנעלה של ללמוד שאני נוטה להתמקד בה במקום בלפתוח שיחה עם מישהו. כשיוצאים לפאב או הולכים לים זה נטו בשביל הכיף, אי אפשר ללמוד שם, וזה גם חלק ממה שמרתיע בללכת לשם מלכתחילה. נשמע קצת מפגר אני יודע.

יותר מדי מדוכא בשביל ללמוד.

אני צריך להתכונן למשהו ופשוט לא יכול יותר. לא.יכול.יותר. עם הלימודים המדכאים האלה. הדכאון הזה פשוט הורס לי את החיים או לפחות מעכב אותם כל הזמן. זה פשוט לא פייר.

zahike

New member
דיווח לאחר משימה
לא משהו

כן זו הייתה משימה ואני חייב להגיד שלא ממש הצלחתי.
למרות המאבק ולמרות שהייתה לי הרגשה לא משהו יצאתי לפאב.
אולי אחת הטעויות שלי היו ללכת (ברגל) בדרך ארוכה. וכן יצאתי מאוחר והגעתי לפאב שהוא כבר התחיל להתמלא.
המוזגת משבוע שעבר שוב זיהתה אותי אבל בשעה שהגעתי היום הייתה הרבה יותר עסוקה.
שתיתי שתי בירות ועישנתי 3 סיגריות (אני לא ממש מעשן רק עושה דאווינים על עצמי) והלכתי הביתה.
על זה נאמר יום עסל
יום בסל
(אין בצל בסמיילי של תפוז) .
אני לא יכול להגיד שאני יכול להתנחם בעובדה שלמרות הכל יצאתי. אני עדיין מאמין שעדיף לא לנסות מאשר לנסות ולהיכשל.
אבל אולי אני מתחיל לעצמי מסורת חדשה שבסוף תשתלם.
בכל מקרה אני שוב בבית
וסופ"ש נעים לכולם

למעלה