עוד יום שישי...

עוד יום שישי...

הפעם לא אלך לישון למרות שרוצה שיהיה כבר ראשון, קרני האור חודרות דרך הוילון לא רוצה להתעורר אל תוך השממון. שקט מהצד השני של הקו לא ידעתי עד כמה זה יכאב, לא חשבתי שאגיע למצב שבו ליבי היום ניצב. מחכה לשמוע שוב את הקול שהופך אותי לכל יכול, שמעלה את החיוך על שפתותיי גם שגופי מתמוטט לפני. לא אעצום את העיניים שלא יהיו לי חלומות, כמו אסיר בימי הביניים עם שתי ידיים כבולות.

giulietta

New member
שבת שלום פנטה ../images/Emo20.gif

...........

גם הפעם תלך שוב לישון תתהפך בשנתך כי חלמת חלום וקרני השמש עם האור הראשון כמו יחייכו ויפיצו בך חום צלצול הטלפון יטריד את השקט לבך יאיץ פעימה מן הקול שמעבר אתה תחייך ובגופך יעבור רטט עוצם עיניך...כעת הכל בסדר

נשית~37

New member
../images/Emo23.gif

הכאב שבליבי זה כאב שאיש אינו שומע די, עד מתי אלוקיי יגור העצב בתוכי הכאב שבליבי הוא כאב שבנפשי פוגע די, כמה עוד אלוקי לא רוצה להיות לבד.... השיר מתנגן לו אצלי כל היום. ביצוע רך ונוגע של שרית חדד.
לחייך פנטום

סו

New member
קינמון בנס קפה

טיול אמיתי בעולם דמיוני זו כבר לא הקרוסלה שלי את הנדנדה על חוף ילדותי כבר עקרו המזח נשאר דייגים התחלפו ולרגע אחד הכנתי לו בצק דמעות וקמח אולי בגלל זה הסלסלה התמלאה לו הפעם..... סו

פנטוש יקירי...../images/Emo39.gif

ראשית אתה לא לבד תראה כמה עוטפים אותך באהבה כאן ושנית כן אהבה אלפי פנים לה..ולבנו שנשבה לעולם נדע לאיזה מצב אותה אהבה תוביל אותנו..מאחלת לך רק טוב ושאהבתך תפרח ותלבלב! הנה שיר שמקדישה לך ברוח אהבתך לאותה האחת... כל הערב שתינו כבד ודיברנו על אושר ישן עד שלא היה אור והייתי שיכור אז אמרת תישאר לישון כאן חתולים משגעים את הלילה כוכבים מתרסקים באוזון המותש והפעם אני מתאהב בך מחדש מסתמם מתערבב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש במראות ירוקות ורעות ראיתי אותי משתקף צל של חולשה וריח אישה גנבו אותי שוב לתוכך מתעורר אל גופך לאור בוקר משתחרר משינה כמו מנשל נחש ושוב פעם אני מתאהב בך מחדש מתרסק מתחרב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש וכתבנו שירים על עצמנו ונגמרנו מרעל ודבש כשהחושך ירד רקדנו לבד בעולם שכבר אין בו ממש אך הפעם אני מתאהב בך מחדש כן אני מתאהב בך מחדש כך אני מתאהב בך מחדש (אלונה קמחי) רק טוב פנטוש

מרי-לו

New member
../images/Emo25.gif

"...אל תגיד לי שלום משכנעת עוד לילה אל תפרוש לי כנף אל תאמר לי שלום תביט אל עיניי ותאמר שיהיה לנו טוב שעוד לא מאוחר" סתם... הזכיר לי את השיר הזה...

פנטום,,,,../images/Emo24.gif

שתהיה לך שבת שלום,, ואם מאד ישעמם לך,, אתה תמיד יכול לבוא אליי לאכול חביתה,,

למעלה