עוד יום שישי...

עוד יום שישי...

הכאב הזה שבי מנפץ הוא את ליבי, החושך ממלא את ביתי כשאת לא פה איתי. הדמעה שעל הלחי זולגת לה מדחי אל דחי, הרעד של השפה התחתונה שואל מדוע את לא עונה. היאוש הזה שמשתלט שום דבר אני כבר לא קולט, מרחף לי כזומבי באויר עוד יום שישי אחד מעביר.

לך......./images/Emo23.gif

נשמתך תמיד מרחפת מחפשת אהבה מילותיך הישירות הכנות המיוחדת שבך מצבי רוחך המשתנים פתאום רציני וציני פתאום צוחק ושמח אכן ידידי נשבתה רוחך באהבה מיוחדת במינה מדהים לפעמים, איך לא מדברים כי קפואים ונעתקים המילים. אך שכותבים הכל זורם ולא תמיד יש מקשיב וכשיש מקשיב זה לא אותו האחד. מנסים לנגוע בכתיבה - מנסים להתחבר לאותו אחד מול כל קהל הצופים, ולפעמים אף מסתכלים אחרי ששולחים ומצפים לחיזוקים ולפעמים סתם להתפרקות אצלך אפשר לומר שזו אהבה כך אני לפחות מרגישה בטוחה אני שאותה האחת אם תקרא את המילים המיוחדות תבין ותדע, שלה אתה זקוק נורא, ואז ימי שישי יתמלאו בחיבוקים מאחלת לך רק טוב פנטוש... שבת קסם

../images/Emo24.gif......../images/Emo23.gif

פרפרים שוב חגים בתמונה פרפרים מבשרים אהבה שלי ושלך עומדים במטבח פתאום את אומרת חבק וקיר השתיקה מתפרק פרפרי תעתוע, פרפרי השיגוע היום שם תמונות שלי ושלך ועכשיו הפרפר שוב ברח. הצבעים שוב חיים בתמונה הצבעים צבעי אהבה כחול ואדום, ירוק וכתום אך פתאום מתכהים הצבעים פתאום מתקרבים עננים. ענני תעתוע ענני השיגוע תמונה בחלום שלי ושלך ועכשיו הפרפר נעלם. עכשיו תשמעי את איך שאצעק אני אוהב אותך והיא תשמע את אותה צעקה ולזרועותיך מיד תגיע ושלך תהיה לנצח !!!!!

פנטי......

ולפעמים אנחנו זרים ובודדים עם כל האהבה היא לבדה היא בטח כמו קבצן בפתח זקוקה לנדבה אם בשמה תצליחי להציל אותנו בידך אפקיד רוחי בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך............... ולפעמים אנחנו כלים ונשרפים בחום האהבה והיא כהרף עין מוצאת לאן ללכת אף פעם לא תשבע אם בשמה תתני לי להציל אותנו אנסה בכל כוחי בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך........ אם בשמה תתני לי להציל אותנו ....... פאבלו רוזנברג * ארוכה הדרך אל האושר הנכסף.... חיבוק איש ממני אלייך...

רק תחייכי אלי / אתניקס

רק תחייכי אליי עוד עונה איתך עונה בוערת גם אם זו עונת הנדודים עכשיו אני נסער - גם את נסערת שנינו לא בנויים לעוד פרידה רק תחייכי אליי רק תחייכי אליי כי ליבי שוב מדמם מאהבה רק תחייכי אליי רק תחייכי אליי כי אני כבר מסתגל לאכזבה אל תהיי קשה תהיי אישה וכשנתייחד עם רדת ערב את תהיי עוטפת וצמודה ובתום החום של שתי וערב נחכה לבוא החסידה רק תחייכי אליי רק תחייכי אליי כי ליבי שוב מדמם מאהבה רק תחייכי אליי רק תחייכי אליי כי אני כבר מסתגל לאכזבה אל תהיי קשה תהיי אישה מוקדש לך, פנטה. עצוב לי לקרוא את מילותיך. לילה טוב לכולם. צ´או.

למעלה