עוד יום שישי מבוזבז

esex

New member
עוד יום שישי מבוזבז

טוב זאת לא בדיוק פנטזיה כי שנינו יודעים שדברים דומים קורים אצלנו כמעט כל שבוע אבל הבטחתי לך שאני אנסה לכתוב משהו אז אני מקווה שאחרים לא יחשבו שזה היה בזבוז זמן מוחלט אני יודע שזה קצת איטי אבל ככה אני בעד פור-פליי ארוך ומהנה שוב הגיע יום שישי השעה כבר ארבע וחצי וההתרגשות הראשונית שחווינו מעצם הגעתו של סוף השבוע שוב מתנפצת לה לרגלי המציאות אני פה תקוע מול המחשב מנסה לגמור כמה שיותר מהעבודות למרות שאני יודע שזה קרב עבוד. ואת שם בבית מול ערימות הדפים הבלתי נגמרות עוד סוף שבוע שיורד לו לטמיון. מה זה משנה שאנחנו לא לומדים בשישי ושבת אם המרצים באוניברסיטה דואגים שלא נוכל לשים בצד אפילו לרגע את חדו"א או לינארית או מה שלא יהיה הסיוט התורן. השעה כבר שש ואת האכזבה מההספק הנמוך כבר מחליפה תחושה של תסכול אני מעיף עוד מבט אחד במחברת ומחליט לקחת הפסקה. אני שוב חושב עליך המפגשים האלה במשך השבוע נעימים ונחמדים אבל הם לא מספיקים אני יודע שאת בביתך בטח חושבת בדיוק את אותו הדבר. אני מנסה לחזור ללמוד אבל עכשיו התמונה שלך לא יוצאת לי מהראש לא משנה איך אני מנסה לשחק אם אינטגרל התוצאה תמיד יוצאת לי שירה וזה לא הגיוני אני דיי בטוח שהמרצה הזכיר משהו אם סינוסים וקוסינוסים לא משהו עם עיניים חומות שיער גולש וחזה ...חזה שאי אפשר להפסיק למשש טוב הגיע הזמן לתקוף את הבעיה מכיוון אחר כבר אמרו לפני if you cant beet them join them ואני אני לא רואה שום דרך לנצח את המחשבות שהחלו להתרוצץ לי בראש יותר גרוע המחשבות האלה כבר מזמן עזבו את הראש ובחרו במקום אחר לגמרי בגופי בתור מגרש המשחקים שלהם אני נכנס לאוטו ומניע ...די אני לא יכול יותר מה שהתחיל בתור סתם רצון לראות אותך הפך לחרמנות מדרגה של חניך בקורס טיס שלא ראה את החברה שלו כבר חודשיים בדיוק בגיל בו רמת ההורמונים בדם יכולה להרוג פיל בוגר. אני יוצא מהאוטו ומגיע לדלת ביתך ופתאום נזכר שבכלל לא התקשרתי להגיד לך שאני בא ושמרוב חפזון שכחתי את הפלאפון בבית. אני שוקל לרגע מה לעשות אבל למוח שלי אין הרבה מה להגיד כשיש לי זיקפה כזאת. אני דופק על הדלת ומתפלל שאת שם. אני מסתכל על עצמי אני בג´ינס ישן ודהוי שמנסה מאוד להחזיק לי את הזיין במקום טי שרט קרועה וגילוח מי חשב על זה בכלל. אני שומע צעדים מתקרבים וכמובן אימא שלך פותחת את הדלת "שירה בבית" אני שואל? כשאני בטוח שבזה הרגע הרסתי את כל הרושם הטוב שעמלתי לבנות במשך החודשיים האחרונים. "היא בחדר" היא אומרת אני נכנס לבית ופונה מייד לכיוון החדר. אני שומע את אימא שלך אומרת מאחור היא לומדת אתה רוצה משהו לשתות או אולי לאכול המוח שלי מנסה לצעוק זעקות הזהרה "תתייחס לאימא הוא אומר" אבל החרמנות שלי כבר מזמן עברה את הגבול המאפשר לי להתנהג בהגיון אני פותח את הדלת לחדר ורואה אותך. את שוכבת לך ככה על המיטה בתחתוני בוקסר וגופיה שהצבע המקורי שלה היה לבן אבל אחרי כל כך הרבה כביסות לומר עליה שהיא קצת שקופה זה כמו לומר על החזה של פמלה שהוא קצת מזויף. "מה אתה עושה פה?" את שואלת "הייתי חייב לראות אותך לא יכולתי עוד" אני עונה "טוב" את אומרת ומחייכת את מפנה את הראש שלך בחזרה לערימות הדפים שמולך "אני כבר איתך אני רק צריכה לגמור את העבודה הזאת." אני חולץ את הסנדלים ומתיישב על המיטה מאחורייך. אני לא רוצה להפריע המפגש הרגעי אם אימא שלך קצת צינן את החרמנות ואני שוב מרגיש כמו בן אדם ולא ניאנדרתאל עם דבר אחד בראש. את שוכבת לך שם על הבטן אם הרגליים מכופפות ואם הדפים פזורים לך מתחת לידיים. "ממש כמו תמונה מסרט" אני אומר ואת מסמיקה אבל זה ככה אני יודע שאת לא מאמינה אבל את מדהימה נכון שום סוכנות דוגמנות שמכבדת את עצמה לא תיקח אותך להיות דוגמנית אבל זה ההפסד שלהם. אני לא יודע מה גרם להם לוותר על המראה הקטן והשברירי בקושי מטר שישים רזה וחטובה בטן שרירית תחת זעיר ומוצק ושדיים שדיים בגודל המושלם מתאימים בדיוק לכף יד. והכי חשוב פנים מתוקות עיניים חומות שאפשר ללכת בהם לאיבוד ושיער שטני בהיר שנשפך עד מעבר לכתפיים פנים שכיף להתעורר לצידם. "דיי תן לי עוד רבע שעה אני אגמור את זה ואני איתך" את אומרת אבל מבט אחד אל הטוסיק המתוק שלך שולל ממני את היכולת להיות נדיב ולתת לך את הרבע שעה הזאת. ללא שום פקודה רצונית הידיים שלי מתחילות ללטף את הרגליים שלך "לא עכשיו אני חייבת לגמור את זה יהיה לנו את כל הלילה" את אומרת אבל אני כבר מעבר להבנה אני זקוף וקשה וחם ואני לא יכול להפסיק את ממלאת את כל חושיי. אני מריח אותך... אני שומע את הנשימות שלך... אני רואה את בוהק אור המנורה המשתקף על רגליך החלקות ... אני מרגיש את שרירים המוצקים של רגליך בין ידיי... אני לא יכול יותר אני צריך לטעום אותך אני מתכופף ומנשק את הרגליים ליד הברך הימנית "לא" את אומרת אבל עכשיו כבר שומעים שאת לא באמת מתכוונת לזה הידיים שלי מתקדמות והפה שלי מגמה מאחוריהם הם כבר מלטפות לך את הטוסיק אצבע סוררת מתעלמת מהכל ונכנסת לך מתחת לתחתונים. אני מרגיש איך את מתכווצת מתחתי אני ממשיך לנשק את רגליך ולהתקדם לאט לעבר ישבנך אני מושך את התחתונים למטה ואת נשארת רק אם גופיה הפה שלי כבר ליד חריץ הטוסיק שלך ועכשיו אני יכול להרגיש את החום הבוקע ממך. הידיים שלי עברו הלאה בינתיים הם מלטפות לך את הגב התחתון מעסות מרפרפות ומתקדמות. אני מחזיר יד אחת אליי ומקרב אותה אל השפתיים התחתונות שלך את רטובה אני מרגיש את זה למרות שאני בקושי נוגע. את מתכווצת ואומרת שוב "לא" הפעם באמת בלי שום סיבה לרגע אני מתעצבן אבל אז שוב את משתלטת על כל חושיי ואני מאבד את עצמי בסיטואציה היד השמאלית שלי מרפרפת על השפתיים התחתונות שלך היא כבר רטובה לגמרי היד הימנית שלי מלטפת את צידך הימני נוגעת בבטן ומנסה להגיע אל השדיים הזקורים שלך הפה שלי צמוד לתחת של מנשק טועם נושך ומלקק... ההמשך יגיע מיד אני עובד עליו....

esex

New member
הנה ההמשך

אני מעסה את הדגדגן שלך בידי את מוציאה נהמה חלושה ומנסה להעלות את האגן שלך. אני מחדיר אצבע אחת לתוכך ואת מיד חוזרת למטה מנסה להתקרב יותר אל היד. את חמה ולוהטת בפנים. רטובה רכה ועוטפת.אני מגביר לאט לאט את הלחץ מחליק את האצבע עמוק יותר... אני לא יכול להמשיך עוד הגעתי לסוף המהלך ואני מתעכב ככה כמה שניות אצבע אחת עמוק בתוכך שתי אצבעות מרפרפות על הדגדגן וסביבתו והבוהן ושורש כף היד בקרבת חור התחת שלך. את מתחילה לנוע קדימה ואחורה ואני קולט את קצב התנועה וממשיך איתה עוד אצבע עוזבת את סביבת הדגדגן וחודרת לתוכך ואני כמעט גומר רק מלשמוע את הגניחה שיוצאת מפיך. אני מרים את הראש מפסיק לזיין אותך עם היד ובלי להוציא אותה נשכב על הגב בין רגליך עכשיו הראש שלי נמצע מתחת לישבניך ואני מנשק קלות את הירכיים הפנימיות שלך אפילו שם אני מרגיש את הטעם הפנימי שלך עד כדי כך את רטובה.... את מחליקה אחורנית מקרבת את השפתיים שלי לשפתיים שלך אני יודע בדיוק מה את רוצה אני מנשק מסיט את השפתיים החיצוניות בעזרת הלשון וחודר פנימה... הטעם שלך כל מה שהרגשתי עד עכשיו היה טעימה את ממלאת את פי... את מצמידה את האגן שלך לפניי ומרחיקה אותו מעט ואז שוב מצמידה אותו אני נענה לקצב. ידי הימנית שהפסיקה מזמן ללטף את שדיך חופנת את הטוסיק שלך ומעסה אותו אני מקרב את הזרת לפי הטבעת ואני מרגיש כיצד החור מתרחב תחת הלחץ הקל... קצה הזרת מחליקה פנימה ואת נאנחת שוב "לא" את אומרת "לא שם" אני לא חושב שהכאבתי לך אני יודע שאת נהנית ושהמחסום הוא פסיכולוגי יותר מהכל.... אבל מחסום פסיכולוגי הוא גם מחסום ואני לא לוחץ לא היום לא בכלל עוד יגיע הרגע. אני מרחיק את ידי וחוזר להתרכז במה שמקיף אותי אני מרגיש אותך מעלה את הקצב אני מרגיש איך גל ההתלהבות ממלה אותך וסוחף אותי איתו.... מהר יותר..... מהר יותר..... מהר יותר....עצירה....את נצמדת אלי בכל הכוח ומרפה שוב.... גמרת?... לא גמרת? עולה במוחי המחשבה אבל זה לא ממש חשוב לא עכשיו אני יודע שנהנית... יותר מפעמים אחרות? פחות מפעמים אחרות? את זה את זה אני אגלה כבר במהלך השבוע באחת מהשיחות שיהיו לנו בנוגע לחידושים ועל מה אנחנו צריכים לחזור. אני מזדחל החוצה את עדיין על הבטן אם גופיה. ערימות הדפים שהיו מולך כבר מזמן התפזרו על הריצפה לרגע אני מרגיש טיפה אשם תצתרכי לשבת ולעשות שיעורים שוב אבל אני מסתכל על פניך ואני רואה שאת מחייכת ושזה ממש לא מטריד אותך עכשיו. כאב עמום מסיט את תשומת ליבי לעובדה שאני לבוש לגמרי ושהזין הקשה שלי לא ממש אהב להיות כלוא בתוך הג´ינס עד עכשיו... "תורך" את אומרת אני מחייך אוקיי אם את רוצה להיות זאת שמעניקה אני מוריד את הג´ינס ואת התחתונים והזין שלי משתחרר נכון אולי לא יעשו ממנו תבנית לוויברטורים אבל הוא בהחלט לא קטן. את מתמתחת ומעלה את האגן שלך לכיווני אוקיי כבר מזמן לא התחלנו בדוגי סטייל אבל אני מניח שהטיפול המסור שהענקתי לך הכין אותך לזה. אני נאבק לרגע אם הקונדום אבל הזין שלי כל כך קשה שזה באמת נמשך רק רגע. אני מתקרב אליך ומצמיד את הטוסיק שלך אל הזין שלי אני מרגשי איך הוא מחליק בין הפלחים ועולה למעלה התנועה הזאת שכל כך נעימה לשנינו כשאני בלי קונדום מרגישה משונה פלסטית ואפילו טיפה לא נעימה. אני מחליט לוותר על החימום ומצמיד את כיפת הזין שלי אל הכוס שלך ודוחף לאט את נפתחת בפני כמו הפרח שאת ובפנים את עדיין רטובה שאני בקושי מרגיש התנגדות. את נצמדת אלי ואני נאנח "אתה אוהב את זה?" את שואלת שאלה רטורית מטופשת כשאני מרגיש את שרירי הנרתיק שלך מתהדקים סביב הזיקפה שלי. אני כולי בתוכך עכשיו אני מתכופף קדימה ושולח יד אחת לעסות את העורף המדהים שלך. יד אחת אני שומר ליידי אוחזת באגן שלך ומלווה את התנועות שהתחלנו לבצע בלי להרגיש קדימה אחורה לצאת קצת ולהכנס שוב... בקצב הולך וגובר עם עוד ועוד כוח מאחורי כל דחיפה. מזל שאנחנו עדיין בשלב של קונדומים עוברת מחשבה מהירה במוחי בלי הקונדום הייתי גומר מייד לאחר החדירה..... אני מרגיש כיצד האורגזמה מתקרבת כאילו יד חמה עוברת בתוכי מעסה סוחטת אוספת את הנוזל מתקרבת יותר ויותר לבסיס הזין שלי אני יודע שכשהיא תגיע לשם כלום כבר לא יעצור את הזרם המתפרץ... אני מפסיק לרגע את התנועה נרגע לחצי שנייה נותן לה לסגת לאחור ומייד שוב מתחיל לזיין ואת...את איתי אני מרגיש כיצד התנועות שלך הופכות להיות יותר ויותר עמוקות בפעם הבאה אני חושב.... והיד הממששת חוזרת לה הפעם אני לא נותן לשום דבר להפריע לה היא מתקרבת ואת איתה את נאנחת הפעם בצורה שלא משאירה מקום לספקות אם לא גמרת קודם את בהחלט בדרך לגמור עכשיו... אני עומד לרגע ואז..... מהר יותר עמוק יותר חזק יותר "זו יכולה להיות סיסמא לאולימפיאדה שאני מוכן להשתתף בא" אני חושב לרגע לפני שבא החום ומוחק את כל המחשבות ממוחי.... אני מתפוצץ בתוכך ואת איתי ... את מתרפקת על המיטה אני עליך אין לי כוח לזוז אין לי כוח לדבר כל מה שאני יכול לעשות זה להתנשם ולנסות להחזיר את קצב פעימות הלב לקצב נורמאלי... אני צריך לצאת אני יודע להוריד את הקונדום אני מנסה לשחרר את עצמי.. "אל" את אומרת "עוד לא" ואני... אני שרוצה בדיוק אותו הדבר-רק לחכות בתוכך- מקשיב לך ונשכב עליך בחזרה...

אהבתי!

שונאת קונדומים

esex

New member
תודה../images/Emo24.gif

מרשעת קונדומים זה חלק מהחיים

אחלה סיפור .

אמין זורם ומחרמן . חוצמזה נראה שממש אכפת לבחור מהסיפור מהבחורה וזה מוסיף מימד מאוד מהנה . עעלה והצלח :)

The Only Me

New member
אחחחחח ימי האוניברסיטה העליזים

זה בהחלט מזקיר לי ומזכיר לי נשכחות. האמת? מקנא בך. אבל................... ימי האוניברסיטה שלי עוד יסופרו. יש למה לצפות. ו....... קונדום? טוב. הבריאות חשובה.

esex

New member
מתחל מחכה לביקורות../images/Emo163.gif

אני אשמח לקבל קצת תגובות וביקורות

esex

New member
היי תודה../images/Emo99.gif

תודה סוכריה אני שמח שאהבת הייתי רוצה לדעת יותר מה אהבת מה לשנות דרך אגב אני אוהב מתוק אבל יש מקום לעוד טעמים בחיים

למעלה