עוד יבואו ימים טובים...

עוד יבואו ימים טובים...

אם נפתח את הלב, נפתח לאחרים. אם נלמד לדבר, וגם להקשיב. אם נקבל את האחר, את השונא לחבר, עוד יבואו ימים טובים. לא משנה מה יקרה, לא משנה מה נעשה, עם אחד - תמיד נהיה! אני מאמין שעוד יבואו ימים טובים, אני מאמין שיגיעו ימים אחרים. ימים של שמחה, ימים של ברכה, ימים של תקווה, ימים של אהבה, עוד יבואו ימים טובים! לא משנה מה יקרה, לא משנה מה נעשה, עם אחד - תמיד נהיה! דעות קדומות - לא! דעות שונות - למה לא?! עם אחד, בארץ אחת! בואו נפתור את זה ביחד, כי שנינו באותו הצד! לא משנה מה יקרה, לא משנה מה נעשה, עם אחד - תמיד נהיה!

הם עוד יגיעו.......!

ודרך אגב, אם יש מישהו שיודע להלחין שירים, ומוכן להלחין את השיר, שיצור איתי קשר...

יאמ..חברה שלי..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

הליחנה שיר של אחי..היא יודעת יפה..בע..אני אולי ינסה לנגן אותו על גיטרה איכשהוא..בעע..למרות שאני לא מסכימה עם השיר הזה..=\

למה לא מסכימה?

השיר מדבר על קירוב לבבות בין דתיים לחילונים... אני חושב שאם נפתור קודם את הבעיות בתוכינו רק אז נוכל להכריע את המלחמה...

יא..חלק מהשיר..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

בחלק של זה אני תומכת...אבל לא מבינה..כתוב בשיר שצריך להתאחד..האיחוד לא צתריך להיות רק בין דתיים לחילוניים..תאמין לי שהמצב הזה משתפר..אני רואה את זה כל יום..פעם אם דתי היה יוצא לרחוב בטבעון היו הורגים אותו..היום אם רואים דתי ברחובות טבעון מחבקים אותו..וזה ככה בכל האזור שאני גרה בו..אני מקווה שגם בב"ש זה יהיה ככה בקרוב..צריך לרצות באמת שזה יהיה ככה..אני חושבת שזה מדבר גם על איחוד בין כל 2 סוגים של אנשים..אולי בסוף זה גם יגיע ליהודים-ערבים..

לא..זה גם עכשיו..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אני מזמינה אותך אלי,אצלנו ערבים ויהודים מתחבקים ברחוב..את לא חייבת להאמין,אבל זה המציאות[בואו נשכח לרגע שטבעון זה המקום בשביל השמאלנים..]

tamar brandy

New member
הימים האלה כבר הגיעו...../images/Emo20.gif

אתם פשוט צריכם לפתוח קצת את העיניים ולראות שבכל זאת יש דברים יפים:)

tamar brandy

New member
את למשל../images/Emo25.gif

חחחחח ובאיזה מובנים את רוצה שאני אגיד לך מה למשל, במובנים שלי (בלע את יודעת- חיות....) או במובנים האנושיים יותר?

MS6

New member
צודק שמעון!

למרות שגרמת לי לחכות היום רבע שעה.

אני מודה......

היא לא כל כך קטנה, היא קצת שמנה, והיא הרסה לי את הכתף, שהיא ישבה עליו... אבל בכל מקרה, אתה יודע להלחין או לא?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif

ימים של שקט/לולה הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך שהם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים הנה הם באים ימים של שקט נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמיים נחכה ביחד ליונה. הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש כבר קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר.

למעלה