עוד טריוויה קלילה

יואב ק.

New member
עוד טריוויה קלילה

1. באיזה תואר בינלאומי זכתה הפועל ובאיזה שנה זה היה? 2. מי היה השחקן האחרון שכבש רביעייה במשחק של הפועל, מי היתה היריבה ומה היתה התוצאה? 3. מי בתמונה? 4. לשחקן בתמונה היה משחק ליגה אחד בו הוא היה המצטיין, מול מי זה היה, כמה שערים הוא כבש ומה היתה התוצאה? יאללה לענות מהר לפני שאדם יעשה את זה

...

1-גביע אסיה לאלופות ב67 2-עופר שטרית נגד ראשון 3-יניב ירון 4-מול מכבי חיפה,עלה מהספסל במצב של 2-0 לחיפה,כבש צמד והשווה ל2-2,תוצאת הסיום.

יואב ק.

New member
כל הכבוד

אולי בפעם הבאה תחכה כמה שעות שאחרים יקבלו צ'אנס?

יואב ק.

New member
ברצינות עכשיו

אתה זוכר את כל זה או שפשוט שומר כל דבר קטן שרק קשור להפועל?

לא זה היה ב-67 בבנגקוק

הפועל ניצחו את אלופת מלזיה 1:2. אגב,שאלתי בעבר את השאלה הזו באחד מהטריויות אבל לא ידעו ת'תשובה.. ואיזה כיף להיזכר ביניב ירון.. שני השערים היו כמעט העתק האחד של השני. ויקטור צ'אנוב שוער חיפה לא הבין מאיפה זה נחת עליו.

יואב ק.

New member
רגע השיא של הקריירה שלו

שידרו את המשחק בטלויזיה והכל נראה אבוד. לפתע משום מקום בא יניב ירון, שאת השם שלו לא זכור אפילו ששמעתי לפני, וחיפה נשארו המומים. מאז הוא לא עשה הרבה ובסוף נעלם ממפת הכדורגל... הטורניר ב-68 בטהרן בכלל היה אליפות אסיה לאומות לא?

כן. ישראל הפסידה בגמר 1:2 לאירן

על פי עדויות שחקני הנבחרת שלנו, האירנים זרקו למגרש תרנגולות.. רק שהן היו שחוטות..
ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיניב ירון מאמן או אימן בעבר קבוצת ילדים של הפועל..

שיחק בליגות נמוכות כמה שנים

בכל מני סקציית נס ציונה ודברים כאלה,ואז נעלם סופית. לא שמעתי על זה שהוא אימן במחלקת נוער כמו שאבי אמר,לדעתי זאת טעות אבל אני לא יכול להגיד במאה אחוז. אחד השחקנים היותר גרועים ששיחקו בהפועל. באמת שלא היה לו מושג.

the red king

New member
לא יודע כלום חוץ מ...

זה שהתואר היה ליגת האלופות האסייאתית.

the red king

New member
כן בסדר אני יודע אבל עכשיו כשהוא...

כן קיים זה התואר המדויק שצריך לתת לו.

יואב ק.

New member
לא נכון משני מובנים

דווקא ליגת האלופות המקורית (של אופ"א) בכלל לא מורכבת מאלופות. והמובן השני הוא ששם התואר אז היה גביע אסיה לאלופות (או משהו בסגנון) ולכן זה שמו.

the red king

New member
בסדר, קרא לו איך שתרצה...

מה שבטוח נכון זה מה שאמרת על האלופות.

למעלה