עוד טרגדיה!!!

יובל16

New member
עוד טרגדיה!!!

איגרנתי מלא מלא מלא דברים בפורים. כולם התבססו על דבר אחד: הבגרות שחי בכימיה תהיה באמצע יוני, לכן לא יהיו שיעורי השלמה... אז תכננתי ללכת לעזריאלי, אלנבי והסביבה. מלא מקומות. אבל מה קורה היום????? המורה ה... שלי הודיעה היום שהבגרות הוקדמה... לאמצע מאי!!! ואז היא דפקה לי ביום שני שיעור השלמה. ביום שלישי מבחן חוזר לכ-ו-ל-ם! טוב, בעצם קיבלתי 80 אז עדיף... אבל ביום רביעי יש לי סיור בלוחמי הגטאות!!! וזהו! ניגמר החופש!!! אוף! אני ממש ממש ממש

לירונר

New member
גם לי יש טרגדיה ~../images/Emo70.gif~

אם לא אככב (
) בסיכום השבועי מותי יהיה טרגי (אבל למי אכפת...) כל המציל נפש אחת מהפורום כאילו התיל את לירו
מרמלד- נקודה למחשבה...

המרחפת

New member
כל הבגרויות הוקדמו....

שמת לב לזה? אם עד היום הן היו מהשבוע האחרון של מאי עד השבוע הראשון של יולי, השנה עושים המווון בגרויות כבר במאי או תחילת יולי. את מתמטיקה הקדימו (חצי שכבה הסתובבה בפנים נפולים כששמעה על זה) כדי שיספיקו לעשות מועד ב´ באוגוסט (מה זה אומר על האמון שלהם בנו אם כבר עכשיו מודיעים על מועד ב´?) סיבה נוספת שמקדימים היא פריסה רחבה של הבגרויות- שנה שעברה קרה שתלמידים נגשו לשתי בגרויות, בהפרש של יום. לא משהו נחמד. ותוכניות..... הן תמיד משתנות. אני תיכננתי טיול על זה שאתגייס בדצמבר. חברה שלי כבר שלמה לכיתת אומן במוזיקה לפי התכנון שהבגרות שלה במוזיקה במאי (הלכנו היום ברחוב הראשי, ראינו שם רבע מביה"ס שלנו וגם רכזת השכבה הייתה שם והודיעה לה שהבגרות עוד פחות מחודש). מישהי מהכיתה הייתה בטוחה שבגיל 16 הכל יהיה טוב ויפה, יהיה לה חבר והיא כבר אל תהיה העבד של המשפחה שלה. תוכניות שמתנות. לפעמים לטובה. כל הבגרויות הקודמו. כמעט. זה לא שהן יסתיימו מוקדם יותר, הן פשוט ימרחו על יותר זמן....

MARMELAD

New member
מטרגדיה לטרגדיה :

אני חייב לאמר לכם, בנים יקרים, אני קורא על הטרגדיות שלכם ודמעות זולגות מעיניי.
שאלו יהיו הצרות שלנו!!!!!!!!!

רוצים טרגדיה?

יש לי עוד 3 שבועות 13 מבחנים בשבוע (כולל יום שבת בבוקר!) אז שקט
למזלי הבגרויות שלי מסתיימות בסוף מאי וזהו- חופש! ANYWAY יש לי עוד טרגדיה יש לי נשף סיום (אויש כמה צ´יזי) עוד פחות מחודש ואין לי מה ללבוש! OH NO THE WORLD IS GOING TO END.

למעלה