עוד טעימה

1Yasoo1

New member
ומאותו מקור של טעימות...הנה ממני

Dimitra Galani - Oi megaliteres epitixies tis

1Yasoo1

New member
ול"ניגוב" לא לפני אחרון..../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

Euagora Karagiorgis - To palio laouto

זיטיס 21

New member
גרב ורודה בסדר יופי. יש לי . נדיר.

אבל מה עושים אם זה.התפעלנו ללא ספק יכול להיות שאין לאף אחד. ואתה גם אומר שאתה לא מעביר. ואם תרצה או לא נפתחה מין תחרות למי יש יותר. אני בעד זה יפה. אבל מסקרן אותי לדעת. מה התכלית. וביחוד שאתה מראה לנו וכותב שאתה לא מחלק. אז מה כל זה בשביל שנדע.

1Yasoo1

New member
זיטוס ...שלח לי למסר כתובת..

אישי..שלח לי כתובת ו... צפה להפתעות..

1 יאסו...

האם זה דיסק איסטרומנטאלי על הלאוטה העתיקה? או העוד בן זמננו? תן פרטים בהזדמנות בבקשה...

1Yasoo1

New member
דרך אגב גרב..תאזין לדיסק הבא...

Kati paidia pou agapane to tragoudi הוא מאותו מקור של טעימות... הזמרת היא Aimilia Kougioumtzi אני האזנתי לדיסק הזה במקרה היום בבוקר.. זו בהחלט טעימה שווה למרות שאינה מוכרת במחוזותינו...

1Yasoo1

New member
במסגרת הטעימות...הנה טעימה אמיתית

הורדתי את הדיסק Horizon של הזמרת Kaliopi Veta עברתי שיר שיר האזנתי והתרשמתי אני לא ממליץ על דיסק אם אינו ניראה לי... ההפתעה המתינה לי בשיר מס' 13 Misirlou - אחד השירים היותר אהובים עליי. גליקריה מבצעת אותו, מריו ה"גראנד דאמה" יש לה גם ביצוע מדהים... אבל כאן, בדיסק הזה ציפתה לי הפתעה בואו תאזינו גם אתם .. ותהנו

הביצוע הזה קצת נינוח...לא?

היה יכול להיות פחות 'מלוקק' ובעל עוצמה... והמוטיבים הערביים/ מזרחיים שבו יותר חזקים... סליחה על הביקורת... ומי הגברת הזו???מה אתה יודע עליה??? המון תודה על הלינק.

xava55

New member
אלי, אתה בטח כבר שיכור ולא מאוזו

מכמות הדיסקים הזו.יאמאס!!

1Yasoo1

New member
חנה אני ממש לא שיכור....../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

סתכם כי בא לי לחייך

ל-1Yasoo1 יופי של ביצוע, מזכיר מעט

את אלפטריה, אבל, גם ביצוע זה של Kaliopi Veta ממש יפה, תודה ותהנה מהאוזו...לא סליחה, התכוונתי למי-העדן...

למעלה