עוד טיפת נוסטלגיה.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
עוד טיפת נוסטלגיה.....

מי זה? לא קשה לנחש........ אבל.....איך שכחנו את השירים הישנים האלה..........

טרה10

New member
ומה זה אנקודינג..?

וספי מספר שגבעת המורה זה היה הר געש..זה מעל גבע..בערך..ואני חושב ששקדי עסוק בבר מצווה..ומתי הם עובדים שם אם כל הזמן חגיגות.?

encoding = קידוד

נא לשלם בקופה

טרה10

New member
כן אבל מה זה להפוך עם אנקודינג..?

קפה הפוך.? פוזה הפוכה.? היפוך לימין היפוך לשמאל.? ואיפה איפה ימי המונדיאל העליזים.? סתאאם. היה כיף..! אפילו אשתי מתגעגעת..!!!!!!

טרה10

New member
מגי הבורחת לשירים..אין מזה פרנוסה..

עבודה..עבודה..רבותה..! ביום ראשון...גם.! ובשבת לנסוע כמה שיותר..! רחוק.!

magy

New member
כן טרה,

"זה מה שנשאר"...............אחרי הכל.......... "עכשיו את שיר"....אומר גם שלמה ארצי.... לפעמים, נשארים רק עם השירים..... אחרי שנוסעים, חוזרים, הולכים ובאים......... נשאר רק שיר........ גם חיינו לעיתים, הם אסופת מילים בתוך ספר....... לא תמיד עושים את הדברים שרוצים......עושים את מה שניתן לעשות...... ויש תקופות......שזה לא הרבה.....אבל יותר טוב מכלום....... האם אין אנו חיים רב הזמן בקומפרומיס מתמיד עם הרצונות.......? משלימים עם המצוי ולא עם הרצוי..........הא???????? ואיך אמרה אמילי המיתולוגית ? After great pain , a formal feeling comes בשנים האחרונות אני מטיילת הרבה יותר בנופי הספרים מאשר בנופים עצמם. אי השלמה עם הקיים מובילה למקומות קשים יותר. איי רסט מיי קייס.......

שקדי

New member
הוא גם אמר..........

ואני לא שומע כבר יותר ממך יותר כלום אומר לעצמי הרבה זמן עבר חדשות לא טובות את עוזבת אותי ואיש עם מקל אומר תסתכל זה מה שנשאר אז אמר.....................

magy

New member
בקר טוב שקד

ולפעמים החגיגה נגמרת...... איך זה להתעורר אחרי הכל?????

magy

New member
מתוך השיר החדש של אתניקס

איך אפשר לשיר על אהבה? בארץ שאין לה דרך ארץ כל אחד הופך לאומלל הצבא לוחם במרץ השלום מוכה גורל ואני סתם יושב לי מעשן לי סיגר אני מנגן שיר וגם לי אין תשובה איך אפשר לשיר על אהבה?? מחאות עוברות בשקט אף אחד לא שם קצוץ המצאות אותך חונקת ועכשיו "תצא בחוץ" ואני סתם יושב לי מעשן לי סיגר אני מנגן שיר וגם לי אין תשובה. איך אפשר לשיר על אהבה??

טרה10

New member
אתניקס..סתם קצב..ונחמה אנטי זמר

תשאלי אפילו את שקדי..אולי הוא טוב אבל זמר הוא לא..! והמוזיקה..בספק רב..אם היא היתה עוברת מבחן מקצועי..והם חלק מהוילון בצד מזרח..!

שקדי

New member
חחחחחחחחחח.....להתעורר...........

מעלות השחר אני סוחב כסאות פלטות קוליסות כורסאות ואת עצמי בקושי גררתי למקלחת.......... אכן.....לפעמים החגיגה נגמרת.....

טרה10

New member
אז הנה פתיחה של שיר..

עמק בצבעי ירוק צהוב אין בו לא סימטה ולא רחוב.. ובהמשך משהו על עכבר..כבר לא זוכר..!

מזכיר, לי את הסיפור של איצ´ה|קוביות

על הקפיצה מרכבת דוהרת. ממנה יצא , למזלו, בשלום. לבעלי, הנכס, התאחדות האיכרים. ובראשם פייסי גרופר, נגמרה הנוסטאלגיה. לאחת מפינות החמד של ארץ ישראל. מי זה אהרון אהרונסון, האיש ופעלו, כשאפשר, לבנות במקום, עיר עשנה של מנגלים ? אותו פייסי, שהוא תושב עתלית. נהנה בזמנו, כשהיה חבר כנסת, ושר החקלאות. מפריבילגיה יוצאת דופן. היה נוסע הביתה ברכבת. לכבודו, האיטה הרכבת את מהלכה, (גם רכבת האקספרס) איפשרה לו לקפוץ ממנה בביטחה.

למעלה