עוד חתונה...

c o h e n 8

New member
עוד חתונה...

היה יפה והיה מרגש. האוכל היה מצוין וההפקה נתנה לכל אורח להרגיש כאילו האירוע הוא בשבילו, היה מעולה. אבל... כל מבט מצד ההורים וכל משפט מצד הדודים שמתחיל ב-"אז יניב...מתי אצלך...?" הרס לי לאט לאט את חשק ההנאה. ואולי אני לא רוצה להתחתן? ואולי עדיין לא מצאתי את זאת שתגרום לברכיי לרעוד מהתרגשות? ואולי לא רציתי למצוא? אני עדיין לא יודע... אני רק יודע שעוד מעט יש לנו עוד חתונה...אני כבר יודע מה ישאלו אותי בה.

כמה מוכר.

קיבלתי הזמנה לחותנה שלישית בחודש וחצי האחרונים. כולן חברות שלי שמתחתנות. הבאתי את אחת ההזמנות לסבתא שלי, והיא אמרה לי "נו יופי לי, כולם מתחתנים לי ורק את לא" כאילו, אני פאקינג בת 20!?!!?!!?!?! מה עובר על כלום

טל205

New member
אני כבר רואה

בשאלות האלה עניין לפתיחת שיחה ולא ממש שאלה שמעניינת אותם... היחס בהתאם,עוברים לנושא הבא

ש חף

New member
מכירה

הייתי השבוע בחתונה ומישהו שלומד איתי שאל אותי אם באתי לבד ואמרתי שכן ואז הוא שאל אם יש לי חבר ואמרתי שלא ואז הגיע משפט המחץ: "איך לבחורה כמוך אין חבר???" זה היה אחד המקוריים ששמעתי בעעעעעע
אנשים חיים בסרט

העכביש2

New member
אני כבר רואה...

איך אחרי החתונה הבאה אתה פותח הודעה כאן בפורום ואומר לנו איך הציקו לך שוב
ואצלי? אצלי דווקא לא כ"כ שואלים. כנראה שאני אומר את מה שאני חושב בכל הזדמנות ואנשים יודעים שאני נגד חתונות...

אותי מה שמעצבן בקטעים האלו

זה שברגע שתבוא לחתונה עם מישהי, או אפילו שלא תבוא איתה אלא רק תצא איתה יומים, כבר יתחילו לשגע אותך "מה עם חתונה", ומניסיון זו הדרך הכי טובה להבריח בן/בת זוג, גם כשזה לא מגיע מהצד שלך, ברגע שבכל פעם שפוגשים את המשפחה והחברים שומעים את זיוני השכל האלו זה גורם להרגשה כל כך לא נעימה שיוצרת מחשבות. סיפרתי כאן לא מזמן על ערב מעצבן במיוחד עם "חברים", בו חברה שבאה עם בן זוגה הטרי נשאלה אם הביאה את ההזמנות וקיבלה המלצות לסלון כלות ולDJ (אני לא יודעת מי היה יותר קרוב להעיף סטירה לממליץ, היא או החבר), ובמקביל דובר על חתונה של אחות של חבר כשהועלתה הסברה שהיא התחתנה כי היא בהריון, כי אחרת למה לה למהר להתחתן (בת 29, מה בוער לה באמת). ההתנהגות הישראלית הזאת כל כל כל כך מעצבנת...

c o h e n 8

New member
ידעתי שזה יעורר כאן שיחה....

האמת אני לא יודע מתי זה ייגמר אולי אכן שאני אתחתן אבל עד אז...

actress22

New member
אחחחחחחחחחח

סיטואציה מוכרת. למזלי לא יצא לי להיות בהרבה חתונות בזמן האחרון, ככה שלא יצא לי להיתקל הרבה באנשים שאמרו לי משפטים כאלה. אצלנו במשפחה זה בדרך כלל "בקרוב אצלך" ולא שאלות של "מתי תתחתני?" או "יש לך מישהו?" או משהו בסגנון.... אני מאוד רוצה להגיע כבר לרגע שמישהו ישאל אותי את השאלה הזו ואני אוכל לענות "יש עם מי אבל עוד לא הוחלט מתי" רק שלצערי, בינתיים, זה נראה רחוק. איך אמרת c o h e n 8, עוד לא מצאתי את האחד שגרם לבירכיים שלי לרעוד מהתרגשות, או שאולי לא רציתי למצוא.... ומי יודע, אולי אתה באמת צודק, אולי לא מצאתי ואולי לא רציתי ולא חיפשתי מספיק. אז אני ממשיכה לחפש, ומה שהכי רוצה זה למצוא אותו בקרוב....והלוואי שזה יקרה מהר... שבת מקסימה

יניב, אתה צריך ..

לא להתרגש מזה יותר מידי. זה דבר שקיים אצל כולם בכל גיל שנחשב כבר גדול וכולם פוחדים שתשאר בסוף ``רווק זקן`` ושלא יהיה ממך נחת )=נכדים..( ושבסוף תישאר כמו עץ בודד שלא מניב פירות וכל הקשקושים האילה. אני לא יודעת מה בדיוק המילים שאומרים לך אבל אצל כולם המילים מסתובבות תמיד סביב הרעיונות הנ``ל. מה שאני יכולה לנחם אותך זה שדבר ראשון ``צרת רבים חצי נחמה`` ודבר שני ככל שהשנים יעברו ההורים והדודים וכולם יתחילו להתרגל לזה שאתה רווק והניג`וסים יירדו בהדרגה. בדוק!. אני רק מקווה שעם הזמן אתה תלמד לא להתרגש מהמילים האילה ותיקח אותם בתור מוזיקת רקע מתחייבת כזאת ובכלל, אם החלטת )כמוני( להישאר רווק אז תעשה רק מה שמתאים לך. יש המון אנשים שהתחתנו כדי לספק את הנחת לכל הקרובים ואח``כ הם קיללו את הרגע הזה. לפעמים זה נראה לרווקים כמו צעד שהם חייבים לבצע בדרך אל ``המנוחה והנחלה`` והם עושים טעות ומתחתנים לא מהסיבות הנכונות ואח``כ כשאנחנו הרווקים נהנים מהחופש ומטיולים ובילויים לא מחייבים -הם תקועים עם בני זוג מעצבנים או עם משפחה קטנה וחובות ומחוייבות ושונאים כל רגע. אני רווקה בנשמה ואני לא אתן לאף אחד להרוס את זה. וגם אם יבוא אחד שיגרום לי לרעוד בברכיים או איפה שלא יהיה -אני מקסימום יכולה לחיות איתו יחד. בכלל אני לא רוצה להיכנס כאן עכשיו לנושא של נישואין כדת משה וישראל כשהם לא מצליחים ורוצים לפרק אותם.. איזה כאב ראש והשפלות עוברים ברבנות. אמאל`ה!! ראיתי בערוץ 8 באיזה תוכנית. יושבים שם רבנים שלא מכירים אותך בכלל ומחליטים לך על החיים ועושים לך טקס כזה -אוי!! עזוב, עזוב, זה מעצבן אותי. תישאר רווק וזהו. תשמע לי.

מותר לי

New member
האמת המון זמן לא הייתי בחתונה...

(החתונה האחרונה שהייתי בה היה של מנהל באחד הפורומים של תפוז, אז אף אחד לא שאל אותי מה איתי ומתי אצלי
) אבל זאת סיטואציה מעצבנת

מותר לי

New member
../images/Emo3.gif

בפעם השניה שנכנסתי לקפיטריה בעבודה החדשה שלי נכנסה מישהי: "יווו!!! מה זה! אני מתחילה להרגיש כאן זקנה! כולם פה ילדים קטנים! בת כמה את??"
אחרי שאמרתי לה שאני בת 22 אז היא אמרה ש-בסדר, זה עדיין קטן לעומתה, אבל עדיין גיל "שפוי"

Tbear

New member
שלום לכולם

אומנם אני חדש פה אבל הנוש/א העלה חיוך גם אצלי...
אצלי כששואלים מתי אצלי אני לרוב עונה את התשובה הכי מביכה שאני מצליח לעלות על המוח, כיוון שאצלי כל המשפחה דתיים אני אומר להם שיש לי כבר ילדים לא חוקיים משל עצמי אז למה להיתחתן. אחרי שהם מסיימים להיחנק ולהחליף צבעים, אני אומר להם סתם, אבל זה לרוב מבטיח שאותו דוד דודה או סבתא לא יטרידו אותי להרבה זמן... תשובה מקורית ששמעתי מחבר ל-"מתי אצלך?" היא "כשאת תלמדי להוציא את האף מחיים של אנשים אחרים..." אבל בשביל זה צריך זוג ביצי שור וחוצפה.

דווקא אצלי זה בסבבה

כולם אומרים לי בקרוב אצלך וזהו לא משהו מיוחד בן כמה אתה שהמשפחה שלך לחוצה כל כך?

למעלה