עוד חצלול

עוד חצלול

היה מאוד ארוך אך עד שהספקתי לכתוב אותו הרבה נשכח. אני מטיילת באיזה פארק ואז שמה לב שאחד אחד מפורסם בכלל לא נראה כמו שהוא במציאות, מגלה שזה חלום, וחושבת לשנות מקום ע"י סחרור, אך מוותרת כי זה רק העיר בעבר. החלום מתחיל להתערער לבד ואני מוצאת את עצמי בבית יושבת על הרצפה. אני מתחילה למתוח את ידיי לצדדים ורואה איך הן מגיעות לכל מקום. מתחילה לפקוד כהרגלי לייצוב החלום, אך הפעם זוכרת להוסיף! "החלום הזה ייארך ולא ייגמר! וגם יישאר יציב וברור!" זה בהחלט תרם לכך שאשאר זמן רב בחלום. מדמיינת את עצמי במשקל נוצה ומתחילה לצוף מעט ואז מסבירה "שאין כוח משיכה" וממריאה למעלה בלי שום פעולה כלשהי אלא רק המחשבה שאני נוצה. לוקחת תיק שלידי והוא עליי ואנחנו צפים באויר בתחושת שחרור שלא הכרתי עוד. אחרי זמן מה וחלקים לא זכורים, אני נכנסת לחדר המקלחת (כמו בכל חלום צלול
) ומתיישבת על הרצפה עם תמונה של דמות, אני מנסה לגרום לה לצאת מן התמונה אך תוך שניות הנייר הופך לבן וריק, ולמרות שאני מנסה להביט הצידה ולהחזיר מבט, נשאר הנייר לבן, גם אחרי שאני פוקדת על התמונה לחזור. שמה לב שיש עליי ווקמן, כנראה מהרגלי המציאותי לישון עם סאונד. החלום מאוד יציב וברור, ואני רואה שהקלטת בכלל בידי השמאלית והווקמן ריק ובכל זאת מנגן. אני לא מתפלאת כי ברור לי לגמרי שזה חלום. עולה לי רעיון, להזיז אותו באמצעות המחשבה. אני מתחילה לדמיין שהוא עולה באויר, אני לא יודעת מה אני בדיוק אמורה לדמיין, ולכן הוא גם לא עומד יציב אלא כמתנדנד ואם אפסיק לרגע "לשמור" עליו באויר הוא ייפול. בשלב כלשהו איבדתי צלילות, ואז החלום המשיך, ואז שוב נזכרתי שזה חלום אבל אז כבר התעוררתי.

תחושה כיפית כמובן ../images/Emo13.gif.

בדיוק עכשיו עשיתי חיפוש של ההודעות שלי בשביל לספור כמה חצלולים חלמתי, לפי החישוב הלא ממש מדויק שלי, יצא מעל עשר בערך.

../images/Emo13.gifוואי יפה אני רק 2 בערך.. ו..

החלום היה ממש מציאותי..? ההרגשה כמו במציאות?
כי אצלי הצלילות הייתה ממש נמוכה.. והיה ממש מבאס..

sh00sha

New member
מזלט!!

פייי יפה... הלוואי עליי... גמני חיצללתי... פיצי... קצר ולעניין!

silverhawk

New member
מעניין כתמיד ../images/Emo13.gif

רק הצעה אחת - הבנתי שאת מנסה לזמן דמות כל שהיא תוך שימוש בנייר. אולי במקום זאת, לכי לדלת כל שהיא ואמרי לעצמך שמאחוריה נמצאת הדמות הרצויה? שיטה יעילה ביותר...

למעלה