עוד חלום נורא מפחיד

עוד חלום נורא מפחיד

חלומתי שאני נימצא במקום חשוך ויש תחושה כימעט פיזית של אווירה אלימה בחלום יש רוח משתוללת כימעט סופה והמון קולות של דברים נשברים וצעקות ובכי ואני מרגיש כאב נוראי משהו נורא שאני לא יכול להגיד מאיפה הוא בא ואני מנסה ומנסה להראות לאנשים שמסתובבים סביבי (יש ארנשים שרצים מכל הכיוונים, רק אני לא יכול לזוז) אבל הם ממשיכים לרוץ ומתעלמים ממני. פיתאום אני מצוא את עצמי שוכב על הריצפה ואז מגיע איש שלבוש בשחור ואני לא רואה אותו את הפנים שלו הוא עומד במרחק שני מטר ממני ומצביע עלי אני מרגיש שהכאב שלי הוא כימצעט כמו התפוצצות ..... ואז התעוררתי... רואה בכוכבים... כן אני מעוניין שנמשיך ``לחפור`` בנתיים האים תוכלי להגיד לי מה משמעות החלום הזה? שלך סנאפלס

להתיצב מול הפחד.

שלום לך אומלל יקר! ראשית אני ``הוא`` ולא ``היא``.....:), לא נורא, קורה. שוב חלומך ממשיך להעלות רמזים על התעללות מסוימת בעברך, התעללות פיזית. החלום חשוך ואווירתו קשה, והתחושה היא שאתה תקוע. משהו מעיק עליך, אני לא יודע אם אתה זוכר את מה שקרה וחי את זה כל יום, או שהפנמת את כל התקופה הזו ועכשיו זה מתפרץ כי אתה לא יכול לשמור יותר בבטן. אתה רואה, בחלומך, אנשים רצים, אנשים מתקדמים חיים את חייהם בעוד שאתה תקוע המקום חסר אונים, התחושות שלך מצביעות על אדישות הסביבה למצוקתך הבוערת. דברים ששמעת בעבר, או שחווית השאירו בך חותם עמוק, עברת תקופה של חרדות בהם היית חסר אונים, פאסיבי, והיום אתה מרגיש צורך להקיא את זה ממך. בין כל אלה גם מסתתרות להן תחושות אשמה כבדות. הדמות המאימת כאילו ומאשימה אותך בכל. לפי דעתי עליך לנסות ולהתיצב מולה, לגלות את פניה ולדבר איתה בחלום. צעד אחרי צעד עליך לצאת מהמקום החשוך הזה ולעמוד מול פחדיך הגדולים רק אז תוכל להשתחרר. מכאן, אני שולח לך הרבה אור וחלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה